Νέα

Πόσα κιλά είστε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Στην πρώτη φωτό με το ολόσωμο είναι μια χαρά ο κώλος σου- και γενικότερα. Στη δεύτερη ξεφεύγει από την κατηγορία κωλάρα και πάει προς την κατηγορία κωλάθρα.

εμένα έτσι μ'αρέσει όμως
αλλά χωρίς να παχαίνει και το υπόλοιπο σώμα
πράγμα που δε γίνεται  :'( :'( :'( :'(

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
εμένα έτσι μ'αρέσει όμως
αλλά χωρίς να παχαίνει και το υπόλοιπο σώμα
πράγμα που δε γίνεται  :'( :'( :'( :'(
Ναι αλλά όταν θρέφεις και καλλιεργείς έτσι την κωλάρα σου χωρίς να είσαι βραζιλιάνα ή κολομβιανή γεμίζεις και κυτταρίτιδα ,πράγμα όχι καλό.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αλλά όταν θρέφεις και καλλιεργείς έτσι την κωλάρα σου χωρίς να είσαι βραζιλιάνα ή κολομβιανή γεμίζεις και κυτταρίτιδα ,πράγμα όχι καλό.

άντε πάλι με αυτό το πράγμα
κυτταρίτιδα έχουν και οι αδύνατες
δεν είναι θέμα διατροφής
έχω ρωτήσει και γιατρό και μου είπε είναι θέμα DNA
αντί να μου πουλήσει μηχανήματα θεραπείας, πλαστικές, λιποαναρροφήσεις...
τον ρωτάω "μόνο με γυμναστική?"
μου λέει "ούτε. αν την έχεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι. ίσως να την ελαττώσεις λίγο. είναι θέμα DNA"

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
και τη στιγμή που κατάφερα να χάσω 30 κιλά, κυτταρίτιδα και ραγάδες είναι τα τελευταία πράγματα που με απασχολούν

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μπα με τη γυμναστική κάτι θα γίνεται, όσες γυμνάζονται σοβαρά και είναι σφιχτές έχουν ελάχιστη κυτταρίτιδα, έτυχε έτσι το ΔΝΑ σε όλες;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μπα με τη γυμναστική κάτι θα γίνεται, όσες γυμνάζονται σοβαρά και είναι σφιχτές έχουν ελάχιστη κυτταρίτιδα, έτυχε έτσι το ΔΝΑ σε όλες;

τις έχεις δει απο κοντά η μόνο απο φωτο?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ναι αμέ,άλλες από κοντά, άλλες από πολύ πολύ κοντά και έχω πιάσει κιόλας καμπόσους γυμνασμένους κώλους. είμαι χρόνια στα γυμναστήρια.

Εγώ φωτογράφησα μια τύπισσα που έκανε χρόνια στοίβο, κοιλιακοί πέτρα, και είχε κυτταρίτιδα μέχρι και στα γόνατα
Και μια άλλη που δεν είχε κάνει ποτέ της γυμναστική και δεν είχε τίποτα απολύτως

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγώ φωτογράφησα μια τύπισσα που έκανε χρόνια στοίβο, κοιλιακοί πέτρα, και είχε κυτταρίτιδα μέχρι και στα γόνατα
Και μια άλλη που δεν είχε κάνει ποτέ της γυμναστική και δεν είχε τίποτα απολύτως

τις ραγαδες πως τις κρυβεις

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
στο φερνω πλαι πλαι να με ρωτησεις αλλα εισαι τελειως ζωο

χαχαχαχα αντιθέτως
το έχω καταλάβει ότι το φέρνεις πλάι πλάι να σε ρωτήσω, αλλά επειδή ξέρω ότι σε τρώει να πεις κάποια μαλακία
δε σκοπεύω να σου κάνω το χατίρι να σε ρωτήσω για κάτι που δε μ'ενδιαφέρει και ν'ακούσω τη μαλακία σου  :-*

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χαχαχαχα αντιθέτως
το έχω καταλάβει ότι το φέρνεις πλάι πλάι να σε ρωτήσω, αλλά επειδή ξέρω ότι σε τρώει να πεις κάποια μαλακία
δε σκοπεύω να σου κάνω το χατίρι να σε ρωτήσω για κάτι που δε μ'ενδιαφέρει και ν'ακούσω τη μαλακία σου  :-*

σου ευχομαι να σε παει αιμα η μαλακια που εφαγες πριν κ να ξεσκισεις την κωλοτρυπιδα σου στο χεσιμο ολο το βραδυ χοντρελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom