Νέα

Πως ξεχωρίζω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το ιδιο πραγμα λεμε.. κι αυτο ειναι το συμπερασμα μου. Οτι το εχει κανει αβερτα..

Δεν έχω αποφασισει με τι να πρωτογελασω... με το γεγονός οτι έχεις διπλα σου ένα άνθρωπο που φωτογραφίζεις τον κωλο του να τον δειξεις στο νετ για να σου πουν αν εχει γαμηθει; Με το γεγονός οτι δεν ξέρεις ; Με το γεγονός οτι βλέπεις το κωλομέρι της και θεωρείς οτι ανοίγει απο την πούτσα...
Προς το παρόν γελάω ακόμα με το πόστ του τσολια .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
...αν απο πίσω μπαίνουν τραίνα;; Ενω μου έχει ξεκαθαρίσει κατηγοριματικά οτι δεν θέλει πρωκτικό, όταν την παρατήρησα καλύτερα δεν την πίστεψα πως το εχει κανει μονο δυο φορες με πρωην της. Εγω πιστευω οτι με δουλευει!! Την γνωμη σας!!! επισυναπτω φωτο
"άντρας" είναι?Για γυναίκα δε την κόβω ή σπλά είναι μπαζόλα

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκα ο πιο ασφαλής τρόπος για να βγάλεις συμπέρασμα είναι να χρονομετρήσεις το χέσιμο..

OP
OP
P

psag

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω αποφασισει με τι να πρωτογελασω... με το γεγονός οτι έχεις διπλα σου ένα άνθρωπο που φωτογραφίζεις τον κωλο του να τον δειξεις στο νετ για να σου πουν αν εχει γαμηθει; Με το γεγονός οτι δεν ξέρεις ; Με το γεγονός οτι βλέπεις το κωλομέρι της και θεωρείς οτι ανοίγει απο την πούτσα...

Γαμα τα γαμα τα!!! Δυστηχως το στορυ ειναι αληθινο και γυρευα την επιβεβαιωση. Τουλαχιστον χαιρομαι που εκανα κοσμο να γελασει λιγακι με εναν κωλο. Παρ ολ αυτα εγω θεωρω πως κωλομερι δεν ανοιγει ετσι αν δεν πειραχτει!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γαμα τα γαμα τα!!! Δυστηχως το στορυ ειναι αληθινο και γυρευα την επιβεβαιωση. Τουλαχιστον χαιρομαι που εκανα κοσμο να γελασει λιγακι με εναν κωλο. Παρ ολ αυτα εγω θεωρω πως κωλομερι δεν ανοιγει ετσι αν δεν πειραχτει!!!!

με πολυ χονδροκωλες πας τοτε συνηθως... :2funny: :2funny:

OP
OP
P

psag

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
"άντρας" είναι?Για γυναίκα δε την κόβω ή σπλά είναι μπαζόλα

γυναικα ειναι καλε.. αν δεν με πιστευεις φαινεται και λιγο πιο κατω απο το επιμαχο 'ανοιγμα'. Οσο για το μπαζολα ειναι υποκειμενικο..  :boobies:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πανμεγιστο thread

Επισκέπτης
και την οπη που κανει η μασχαλη... σκουλικι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να πάρει και παχύμετρο να μετρήσει την κουράδα..
Μέχρι 20 χιλιοστά είναι ανεκτό.
Από κει και πάνω έχουμε θέμα.
Αμ ο χρόνος εξαγωγής είναι κάτω από 12" γάματα....χώνα η κοπελιά.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως οπως και να χει...
Ο Χειροτερος κωλος που εχω δει ποτε,γεματος κυτταριτιδα και  σημαδια απο δαχτυλα παντου!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αμ ο χρόνος εξαγωγής είναι κάτω από 12" γάματα....χώνα η κοπελιά.

γιατί ρε, μπορεί να είχε φάει μπριάμ

Παντως οπως και να χει...
Ο Χειροτερος κωλος που εχω δει ποτε,γεματος κυτταριτιδα και  σημαδια απο δαχτυλα παντου!!!

:o :o :o :o :o

τι παναπεί σημάδια από δάχτυλα?  :o

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Η λυση στο προβλημα σου:

Παρε ενα κιλο αλευρι και φτιαξε ενα βουναλακι σε μια επιπεδη καρεκλα.
Βαλ'την να κατσει.

Αν σηκωθει και εχει αφησει βουνοκορφη, τοτες ετοιμασε το "γεωτρυπανο" και για την πισω τρυπα...

OP
OP
P

psag

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η λυση στο προβλημα σου:

Παρε ενα κιλο αλευρι και φτιαξε ενα βουναλακι σε μια επιπεδη καρεκλα.
Βαλ'την να κατσει.

Αν σηκωθει και εχει αφησει βουνοκορφη, τοτες ετοιμασε το "γεωτρυπανο" και για την πισω τρυπα...

Θα προτιμήσω να την βαλω να φτιαξει ενα κεικ με σπιτικη σοκολατα.. να το παω και στην δουλεια!! χαχαχα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom