dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Aplo ρε τυπε,αν ηγκομενα δινει κωλο αργα η γρηγορα θα το καταλαβεις..θα δωσει και σε εσενα..
Αντε και καλη μερεντα!!!
Αντε και καλη μερεντα!!!
Να της πει οτι όταν η ψωλή του μπαίνει σε κώλο μικραίνει σαν του τύπου γιάσου
Μεγάλε περίεργη η φότο σου. Τέσπα... Φιλαράκι σε δουλεύει μάλλον ψιλό γαζί. Άμα σου ξαναπεί δε θέλω, απλά πες της οτι εσύ άλλο βλέπεις (σαν τον κώλο της μαιμούς έχει γίνει)... Αλλά κι απ'την άλλη σκέψου και το εξής: πολλές γυναίκες όταν ο γκόμενός τους είναι "προικισμένος" δεν δέχονται το πρωκτικό. Άρα δες το κι απ'την άλλη όψη του νομίσματος
μα είναι να τρέχουμε καλοκαιριάτικα;αυτο του ειπα και εγω τυπε
Aplo ρε τυπε,αν ηγκομενα δινει κωλο αργα η γρηγορα θα το καταλαβεις..θα δωσει και σε εσενα..
Αντε και καλη μερεντα!!!
τυπε η λυση ειναι μια,1)δεν με πειραιζει, απλα δεν μ αρεσει να με δουλευουν
2)στο κωλοχωρισμα που φαινεται να ανοιγει και μετα κλεινει παλι δεν λεει κατι;; εμενα με εχει πονηρεψει πολυ
3)ποιο αλλο κριτηριο υπαρχει για να το καταλαβεις; εγω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου θεωρω πως πριν την τρυπα φαινεται αν εχει γινει 'διαρηξη'! ..στην ανομοιομορφη κωλοσχισμη! λαθος ειμαι;
οπλο-κρανος-εξαρτηση και μπαινεις στην μαχη τυπε.μα είναι να τρέχουμε καλοκαιριάτικα;
προσκυνώ εσάς τους μέγιστους μερεντοπολεμιστές,μαθαίνω από την πείρα σας ,αλλά ακόμα δεν έχω τα κουράγια να μπω στον μερεντοπόλεμο,φοβάμαι τύπε μου
Μπα μην το λες φίλε... αναλόγως άμα γουστάρει ή όχι με τον εκάστοτε. ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
τυπε ειναι δυσκολη εποχη το καλοκαιριμα είναι να τρέχουμε καλοκαιριάτικα;
προσκυνώ εσάς τους μέγιστους μερεντοπολεμιστές,μαθαίνω από την πείρα σας ,αλλά ακόμα δεν έχω τα κουράγια να μπω στον μερεντοπόλεμο,φοβάμαι τύπε μου
1)δεν με πειραιζει, απλα δεν μ αρεσει να με δουλευουν
2)στο κωλοχωρισμα που φαινεται να ανοιγει και μετα κλεινει παλι δεν λεει κατι;; εμενα με εχει πονηρεψει πολυ
[glow=red,2,300]3)ποιο αλλο κριτηριο υπαρχει για να το καταλαβεις; εγω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου θεωρω πως πριν την τρυπα φαινεται αν εχει γινει 'διαρηξη'! ..στην ανομοιομορφη κωλοσχισμη! λαθος ειμαι;[/glow]
.3)ποιο αλλο κριτηριο υπαρχει για να το καταλαβεις; εγω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου θεωρω πως πριν την τρυπα φαινεται αν εχει γινει 'διαρηξη'! ..στην ανομοιομορφη κωλοσχισμη! λαθος ειμαι;
τύπε φοβάμαι μήπως εκείνη τη στιγμή που θα έρθω αντιμέτωπος με τον εχθρό(μερέντα) λυγίσω και το θάρρος μου με εγκαταλείψει :Sοπλο-κρανος-εξαρτηση και μπαινεις στην μαχη τυπε.
με θαρρος και τι μυτη σου κλιστει ο κωλος γινεται μουνιτύπε φοβάμαι μήπως εκείνη τη στιγμή που θα έρθω αντιμέτωπος με τον εχθρό(μερέντα) λυγίσω και το θάρρος μου με εγκαταλείψει :S
με θαρρος και τι μυτη σου κλιστει ο κωλος γινεται μουνι
κουμπωνεις το κεφαλι μεσα και μετα φροντιζεις οι παλινδρομισεις σου(πως τα λεω!!!) να ειναι τετοιας διαδρομης ωστε να μην βγενεις εξω...μετα τα πραγματα ειναι απλα!!!!
τύπε έχεις δίκιο,αλλά είναι και οπτικό το θέμα
άμα κλείσω μάτια-μύτη πώς θα γαμήσω ,μαρτύριο θα είναι
κουμπωνεις το κεφαλι μεσα και μετα φροντιζεις οι παλινδρομισεις σου(πως τα λεω!!!) να ειναι τετοιας διαδρομης ωστε να μην βγενεις εξω...μετα τα πραγματα ειναι απλα!!!!
Καλά καείς και δεν πιστεύεις....Να μην πιστεύεις ούτε την σκιά σου !!!!!!...αν απο πίσω μπαίνουν τραίνα;; Ενω μου έχει ξεκαθαρίσει κατηγοριματικά οτι δεν θέλει πρωκτικό, όταν την παρατήρησα καλύτερα δεν την πίστεψα πως το εχει κανει μονο δυο φορες με πρωην της. Εγω πιστευω οτι με δουλευει!! Την γνωμη σας!!! επισυναπτω φωτο
Καλά καείς και δεν πιστεύεις....Να μην πιστεύεις ούτε την σκιά σου !!!!!!
Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!