Νέα

Πως ξεχωρίζω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

psag

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγώ βλέπω μια προδιάθεση εκεί στο κέντρο.
edit: σαν θήκη για παράδειγμα... μήπως είναι από το εργοστάσιο έτσι; :2funny:

χεχε εισαι τρομερος με το στοχαστρο!! ΑΥΤΗΝ την προδιαθεση ειδα κι εγω και με πονηρεψε πολυ!!!!!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!

Πέρα απ'την πλάκα που κάνουμε παραπάνω, σε νιώθω απόλυτα. Ειδικά όταν η άλλη σου απαγορεύει ρητά τον κώλο. Κι εγώ θα ένιωθα απίστευτα μαλάκας αν δε με άφηνε να την πάρω από πίσω (όχι πως με νοιάζει), αλλά εκ των υστέρων μάθαινα οτι με άλλους το κάνει για πλάκα...

Επισκέπτης
Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!

Η τύπισα γνωρίζει ότι μοστράρεις τον κώλο της στο νετ??

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δλδ ρε τυπε αν σου πω οτι ειναι παρθενα θα κοιμηθεις υσιχος το βραδυ???

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
:cheesy:

Συνημμένα

• merenda.jpg
    merenda.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 14

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
...αν απο πίσω μπαίνουν τραίνα;; Ενω μου έχει ξεκαθαρίσει κατηγοριματικά οτι δεν θέλει πρωκτικό, όταν την παρατήρησα καλύτερα δεν την πίστεψα πως το εχει κανει μονο δυο φορες με πρωην της. Εγω πιστευω οτι με δουλευει!! Την γνωμη σας!!! επισυναπτω φωτο
Ρε τυπε για μια στιγμη!!
Εδω οπως λες δεν σ αφησε να την κωλο γαμησεις πως σ αφησε να της το φωτογραφισεις΄; :think: :think: :think:

OP
OP
P

psag

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πέρα απ'την πλάκα που κάνουμε παραπάνω, σε νιώθω απόλυτα. Ειδικά όταν η άλλη σου απαγορεύει ρητά τον κώλο. Κι εγώ θα ένιωθα απίστευτα μαλάκας αν δε με άφηνε να την πάρω από πίσω (όχι πως με νοιάζει), αλλά εκ των υστέρων μάθαινα οτι με άλλους το κάνει για πλάκα...

Για πλακα ή οχι δεν με νοιαζει αν το εκανε, ο καθενας εχει το παρελθον του. Αν δεν θες να πεις κατι, απλα δεν το λες και αφηνεις τον αλλον να σε ρωτησει ή να το καταλαβει μονος του. Δεν του λες 'μονο δυο φορες..'. Εγω πιστευω πως μου το ξεκοψε κατηγοριματικα γιατι αυτη η 'προδιαθεση' μπορει να της εφερε επιπλοκες παλια και να τρομαξε..

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τυπε για μια στιγμη!!
Εδω οπως λες δεν σ αφησε να την κωλο γαμησεις πως σ αφησε να της το φωτογραφισεις΄; :think: :think: :think:

Γιατι η πρωτη η' η τελευταια ειναι που φωτογραφιζετε γυμνη για τον γλυκο της ?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
[glow=red,2,300]Για πλακα ή οχι[/glow] δεν με νοιαζει αν το εκανε, ο καθενας εχει το παρελθον του. Αν δεν θες να πεις κατι, απλα δεν το λες και αφηνεις τον αλλον να σε ρωτησει ή να το καταλαβει μονος του. Δεν του λες 'μονο δυο φορες..'. Εγω πιστευω πως μου το ξεκοψε κατηγοριματικα γιατι αυτη η 'προδιαθεση' μπορει να της εφερε επιπλοκες παλια και να τρομαξε..

Με παρεξήγησες ίσως. Όταν λέω για πλάκα ενοώ για την πλάκα της/το κάνει αβέρτα-δεν κολλάει

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Γιατι τι να του ειπε;΄Μπορει να το φωτογραφισεις αν θελεις αλλα οχι να τον γαμησεις,!!!
στα κρυφα θα το εκανε οπως λεει το apolyto arseniko,αλλα και παλι ειναι ορθια η φωτογραφια
ουτε καν στο κρεβατι,αυτη δεν θα το καταλαβαινε ,μαλλον μουφα θα ειναι η φωτογραφια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom