εγώ βλέπω μια προδιάθεση εκεί στο κέντρο.
edit: σαν θήκη για παράδειγμα... μήπως είναι από το εργοστάσιο έτσι;![]()
χεχε εισαι τρομερος με το στοχαστρο!! ΑΥΤΗΝ την προδιαθεση ειδα κι εγω και με πονηρεψε πολυ!!!!!!!
εγώ βλέπω μια προδιάθεση εκεί στο κέντρο.
edit: σαν θήκη για παράδειγμα... μήπως είναι από το εργοστάσιο έτσι;![]()
Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!
Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!
Είναι ιερός ο σκοπός!Δεν μπορεί να μας κοροιδεύει η μανδάμ!Η τύπισα γνωρίζει ότι μοστράρεις τον κώλο της στο νετ??
δλδ ρε τυπε αν σου πω οτι ειναι παρθενα θα κοιμηθεις υσιχος το βραδυ???Παιδια να ξεκαθαρισω πως δεν με νοιαζει να την παρω απο πισω και ουτε και θελω να φαω μερεντα!! Το δουλεμα δεν γουσταρω γιατι πιστευω πως τον εχει φαει πολλες φορες! Αυτο!
Ρε τυπε για μια στιγμη!!...αν απο πίσω μπαίνουν τραίνα;; Ενω μου έχει ξεκαθαρίσει κατηγοριματικά οτι δεν θέλει πρωκτικό, όταν την παρατήρησα καλύτερα δεν την πίστεψα πως το εχει κανει μονο δυο φορες με πρωην της. Εγω πιστευω οτι με δουλευει!! Την γνωμη σας!!! επισυναπτω φωτο
Είναι ιερός ο σκοπός!Δεν μπορεί να μας κοροιδεύει η μανδάμ!![]()
στα κρυφα θα το εκανε ο τυποςΡε τυπε για μια στιγμη!!
Εδω οπως λες δεν σ αφησε να την κωλο γαμησεις πως σ αφησε να της το φωτογραφισεις΄;![]()
![]()
![]()
Πέρα απ'την πλάκα που κάνουμε παραπάνω, σε νιώθω απόλυτα. Ειδικά όταν η άλλη σου απαγορεύει ρητά τον κώλο. Κι εγώ θα ένιωθα απίστευτα μαλάκας αν δε με άφηνε να την πάρω από πίσω (όχι πως με νοιάζει), αλλά εκ των υστέρων μάθαινα οτι με άλλους το κάνει για πλάκα...
Ρε τυπε για μια στιγμη!!
Εδω οπως λες δεν σ αφησε να την κωλο γαμησεις πως σ αφησε να της το φωτογραφισεις΄;![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε για μια στιγμη!!
![]()
![]()
Ρε τυπε για μια στιγμη!!
![]()
![]()
Είναι ιερός ο σκοπός!Δεν μπορεί να μας κοροιδεύει η μανδάμ!![]()
[glow=red,2,300]Για πλακα ή οχι[/glow] δεν με νοιαζει αν το εκανε, ο καθενας εχει το παρελθον του. Αν δεν θες να πεις κατι, απλα δεν το λες και αφηνεις τον αλλον να σε ρωτησει ή να το καταλαβει μονος του. Δεν του λες 'μονο δυο φορες..'. Εγω πιστευω πως μου το ξεκοψε κατηγοριματικα γιατι αυτη η 'προδιαθεση' μπορει να της εφερε επιπλοκες παλια και να τρομαξε..
Με παρεξήγησες ίσως. Όταν λέω για πλάκα ενοώ για την πλάκα της/το κάνει αβέρτα-δεν κολλάει
Τη δηλωση ειναι αυτη;΄θες να σου φερω την δηλωση με την συγκαταθεση της;
Τη δηλωση ειναι αυτη;΄
Οτι σου επιτρεπω να φωτογραφησεις το κωλο μου![]()
![]()
![]()
ο σειρηνακης εισαι ρε τυπε?Ναι και οτι μου μεταφερει οποιοδηποτε δικαιωμα δημοσιευσης και αναπαραγωγης..![]()