enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τυπε αν η μαλακια στη χωρα ηταν ευρω θαχαμε ξεχρεωσει
οχι μονο θα ειχαμε ξεχρεωσει,αλλα θα ειχαμε γινει και ελβετια τυπε
τυπε αν η μαλακια στη χωρα ηταν ευρω θαχαμε ξεχρεωσει
την καλυτερη μαλακια παντως τη ριχνω με το cam4 προσωπικα κανω ατμοσφαιρα πρωτα κλεινω παντζουρια και αρχιζω και ψαχνω καμερες..μερικες φορες δεν βρησκω καμμια καλη και μενω με τη πουτσα στο χερι για αρκετη ωρα
Μαυρη εργασια ρε τυπε;;; Ελεος......Εγώ δεν τον παίζω πια, φίλε.
Βαριέμαι.
Έχω πάρει υπάλληλο και μου τον παίζει έναντι αμοιβής.
(Χωρίς ΙΚΑ υπάλληλος, ε, να εξηγιούμαστε)
τυπε μπηκαμε στην αναπτυξη μη φοβασαιτυπε σε λιγο θα βαραμε μαλακια αμα βλεπουμε ευρω ζωγραφιστο :S
κατι τετοιοινε καταστρεψανε την οικονομια της πατριδαςΜαυρη εργασια ρε τυπε;;; Ελεος......
Δινετε ρεστα..απο το πως να μαλακισετε τον γατουλη σας..στο πως να πετυχει η μαλακια...
λες τυπε?Μήπως όταν έχεις γκαυλες το αίμα έχει κατέβει από τον εγκέφαλο και είσαι έτοιμος να πηδήξεις τις μπριζες? Πιστεύω τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βαρέσεις μια μαλακια...
την καλυτερη μαλακια παντως τη ριχνω με το cam4 προσωπικα κανω ατμοσφαιρα πρωτα κλεινω παντζουρια και αρχιζω και ψαχνω καμερες..μερικες φορες δεν βρησκω καμμια καλη και μενω με τη πουτσα στο χερι για αρκετη ωρα
ακουω ιστοριες,προτασεις,συνταγες και γνωσεις πανω στο αντικειμενο αυτο.
Είσαι μαλάκας;ακουω ιστοριες,προτασεις,συνταγες και γνωσεις πανω στο αντικειμενο αυτο.
τυπε ναι Ελληνας ειμαι.Είσαι μαλάκας;
εχεις δικιο τυπε ..μα ειναι thread αυτο τωρα?σαν το Cosmopolitan δεν εχει...Έχει γεμίσει ψαγμένα thread το bou!
τυπε ναι Ελληνας ειμαι.
εχεις δικιο τυπε ..μα ειναι thread αυτο τωρα?σαν το Cosmopolitan δεν εχει...
τυπε αυτος ειναι να του κατεβασεις το βρακι και να του ριχνεις στα κωλια με καμμια κλαρα ασπαλαθοτυπε μην το παιρνεις κατακαρδα,σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα.ο Αγαπη Μονο για παραδειγμα :S :S :S