Νέα

πως μπορω να παρω το franchise ενος στουντιο στην πολη μου??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
εκξαρτατε τις συμφωνιες που εχουν γινει ΔΕΝ ειναι τιποτα στανταρ.εγω ξερω οτι συνηθως το πρωτο παει στο μαγαζι ή και σε καποιες περιπτωσεις και το δευτερο και μετα μισα-μισα μπουρδελου-γκομενας. ετσι μου ειχε πει ενας δικος μου πρωη τσατσος που δευλευε σε αυτα.ετσι θυμαμαι τουλαχιστον μην παρετε τιποτα απολυτως σιγουρα....
εξαλου οι καιροι αλλαζουν και συνεπως και οι συμφωνιες !

θενκς steve :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
xωρος υπαρχει που να πληρη τη νομοθεσια
μερακι υπαρχει
αδεια καθως και κοπελες απο την αλυσιδα ευκολα θα βρεθουν
α ξεχασα θα χρειαστει και ενας δοκιμαστης με πολυχρονη εμπειρια στις κοπελες για να ... τις κοπελες!!
μηπως τωρα εγινε σοβαροτερη η ερωτηση μου??? ;) ;) ;)
Πάρε τον λιλάκο για δουλειά.............. :kissass:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.872
Πόντοι
26.141
παντως με εκνευριζει που ενω ολοι οι πατρονοι-τσατσαδες-ντανες μπαινουν και παρακολουθουν τα δρομενα του μπου ποτε δεν δινουν χρησιμες πληροφοριες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως με εκνευριζει που ενω ολοι οι πατρονοι-τσατσαδες-ντανες μπαινουν και παρακολουθουν τα δρομενα του μπου ποτε δεν δινουν χρησιμες πληροφοριες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:tickedoff:

Τυπε οποιος συζηταει για αυτα τα θεματα εδω στο τελος καταληγει να ανοιγει θρέντ και οχι επιχειρησεις  :grin:

την εχω πατησει και εγω στο ετσι αμα το ειχες τωρα θα ησουν αλλου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτο σε παιρνουν και στο ψιλο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
για να μιλήσουμε για franchise κατ αρχήν θα πρέπει να υπάρχει brand.

πάς στο Goodys και ξέρεις οτι το μαγαζί έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, χρώμα, στυλ, μενού που το διαφοροποιεί από το McDonalds ή το ανώνυμο σουβλατζίδικο του Τραμπάκουλα στην γωνία.
αποκτώντας λοιπόν το franchise αναλαμβάνεις να φτιάξεις ένα παρόμοιο μαγαζί που θα πληροί αυτά τα standards.

τα στούντιο όμως και πολύ περισσότερο τα μπουρδέλα είναι ανώνυμα και δεν ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο. ίσως ο τρόπος που πλασάρεται το Φ104 με διαγωνισμούς, δώρα, πλούσια ιστοσελίδα με χρηστικές οδηγίες για τους πελάτες το διαφοροποιεί από πλευράς μάρκετινγκ.
To ίδιο και το xbar και ο σκαραβαίος που όμως αντιπροσωπεύουν και δύο business concepts και business plans διαφορετικά από στούντιο.

τα άλλα όμως τι διαφορές έχουν μεταξύ τους, καμμία.

δεν έχουν brand άρα δεν μπορούν να γίνουν και αντικείμενο franchise.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
νοικι
εξοδα καθημερινα τσατσας με μπλοκακι παροχης υπηρεσιας για να μην πληρωνεις ικα
εηοδα μηνιαια ρευμα νερο τηλεφωνο πετρελαια ή ρευμα για θερμανση
φαρμκευτικο υλικο οπως προφυλακτικα και αλλα
τα τζελ τα επιβαρυνονται η κοπελες καθως και το ικα τους
και το ικα του εκδιδομενου προσωπου που εχει την αδεια  του μαγαζιου στο ονομα
ειδες πολλα εξοδα φιλε τελικα μεγαλυτερος νταβας απο το κρατος δεν υπαρχει :grin:
την τσατσα την πληρωνει η πουτανα συνηθως αλλα μερικες φορες δουλευουν και με τα ποσοστα του μαγαζιου.
και το ικα το πληρωνουν και αυτο οσες δουλευουν στο μαγαζι.σχεδον ποτε δε το επωμιζετε ο ιδιοκτητης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom