Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τι αηδιαστικες μαλακιες ειναι αυτες που ανεβαζεις ρε τυπε;
Εχω γεννηθει και μεγαλωσει Αθηνα.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα ασχολιομουν με τετοιες παπαριες.
Στην ηλικια που εσυ ησουν 35 και κοιτουσες τα μουνετα και εμενες με τη πουτσα στο χερι και βολευοσουν με καμια μετρια ή επι πληρωμη, εμεις τυπε ειχαμε τα μουνετα παρεα μας εξω για βολτες καθε βραδυ, τι να μου πεις;
Σε προσκαλεσα 1000 φορες να ερθεις να μου δειξεις τι εισαι, ουτε καν.
Λογια, ειρωνιες και παπαρολογια συνεχως.
Για αυτο δεν γαμας και εχεις μισος για τις γυναικες, απλα.
Ουτε τα βασικα δεν ξερεις για τις γυναικες και ερχεσαι να μου μιλησεις για γυναικες, τη στιγμη που σε εχω προσκαλεσει σε βραδια με γυναικες να σε εβλεπα απο κοντα πως παιζεις και αρνηθηκες να ερθεις λεγοντας οτι δεν βγαινεις με αγνωστους αντρες...
Εχει χιλιαδες κοπελες που μεσω διαδικτυου γνωριζονται με τον χ τυπο, κανονιζουν ενα ραντεβου σε ενα δημοσιο χωρο, ενα καλο μαγαζι με κοσμο και γνωριζονται.
Εσυ, κολλησες, ειπες δεν βγαινεις με αγνωστους αντρες...
Ασε τα μαθηματα σε εμενα και σταματα να ακους αυτα που ακους και να πινεις αυτα που πινεις γιατι σε εχουν χαλασει και εχεις χασει τευχη.
Εχω γεννηθει και μεγαλωσει Αθηνα.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα ασχολιομουν με τετοιες παπαριες.
Στην ηλικια που εσυ ησουν 35 και κοιτουσες τα μουνετα και εμενες με τη πουτσα στο χερι και βολευοσουν με καμια μετρια ή επι πληρωμη, εμεις τυπε ειχαμε τα μουνετα παρεα μας εξω για βολτες καθε βραδυ, τι να μου πεις;
Σε προσκαλεσα 1000 φορες να ερθεις να μου δειξεις τι εισαι, ουτε καν.
Λογια, ειρωνιες και παπαρολογια συνεχως.
Για αυτο δεν γαμας και εχεις μισος για τις γυναικες, απλα.
Ουτε τα βασικα δεν ξερεις για τις γυναικες και ερχεσαι να μου μιλησεις για γυναικες, τη στιγμη που σε εχω προσκαλεσει σε βραδια με γυναικες να σε εβλεπα απο κοντα πως παιζεις και αρνηθηκες να ερθεις λεγοντας οτι δεν βγαινεις με αγνωστους αντρες...
Εχει χιλιαδες κοπελες που μεσω διαδικτυου γνωριζονται με τον χ τυπο, κανονιζουν ενα ραντεβου σε ενα δημοσιο χωρο, ενα καλο μαγαζι με κοσμο και γνωριζονται.
Εσυ, κολλησες, ειπες δεν βγαινεις με αγνωστους αντρες...
Ασε τα μαθηματα σε εμενα και σταματα να ακους αυτα που ακους και να πινεις αυτα που πινεις γιατι σε εχουν χαλασει και εχεις χασει τευχη.