yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.177
- Πόντοι
- 3.346
Εγω τα ξερω..στον τυπο πεστα που απαξιωσε το σαββιδη :S
Ανεβαζει κατι φωτο παλιες δεκαετια 90 ηταν δυνατο νιμου..τοτε ανετα,τωρα με τιποτα! βλεπω εχει και πολλους φιλους στο φβ στανταρ θα την εχει πεσει σε οτι νεο αντρα εχει εκει μεσα.
Εγω τα ξερω..στον τυπο πεστα που απαξιωσε το σαββιδη :S
Τύπε μήπως είναι αυτή;
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/archive-files/giatzoglou_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν ειναι γνωστη..αλλα εμφανισιακα κοντα σε αυτην που εβαλες.
ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ με βεβαιοτητα οτι το Meme video που χαρακτηριζει πληρως την ψυχικη κατασταση σου μεγα Σαβ ειναι αυτο .........Δεν μπορεις, μη λες τις μεσημεριανες παπαριες για ακομα μια φορα.
Αν δεν το εχει ο αλλος, δεν θα γινει ποτε του.
Δεν εχουν ολοι τα ψυχικα απωθεματα για κατι τετοιο.
Το να εισαι παιχτης, κοστιζει ψυχικα και κοστιζει ακριβα.
Μενεις μονος σου, εντελως.
Το 99% των ανθρωπων τρεμουν και μονο στην ιδεα.
Κανεις δεν αντεχει να ειναι μονος του.
Δεν εννοω να μη βγαινεις εξω και να μη παιζεις με μουνια σε καθημερινη βαση.
Εννοω ψυχικα μονος, αποξενωμενος.
Δεν το εχεις ζησει (μη ξεκινας τις παπαριες πανω σε αυτο, ελα να μου τα πεις απο κοντα αν ειναι να σε δω τι ζεις) και ουτε προκειται ποτε σου να το ζησεις.
Δεν το αντεχεις, απλα. Ουτε και θα το αντεξεις ποτε σου.
Η επιτυχια στο οτιδηποτε, ειναι μοναχικο ταξιδι και το πας εως τελους μονος.
Δεν ανεχεσαι τη μαλακια κανενος διπλα σου και δεν μπορει να σε αντεξει κανεις, τους γαμας τον εγωισμο καθημερινα και αυτο δεν τον αντεχουν οι ανθρωποι.
Αν καταλαβες, καλως. Αν δεν καταλαβες, στα αρχιδια μου.
O master Σαβ που εχει κανει διδακτορικο στο ειδος θα απαντουσε.... αλλα που να ασχοληθει τωρα ....ξες ...θα σου πεταξει την ατακαρα του ρωτα τες..... τυπου εχει βαθος αυτο που λεω...τυπου εγω φυσικα και ξερω αλλα ας δωσω παροτρυνση σε εναν ακομα αμοιρο χρηστη του Μπου και θα αποχωρησει ΑΚΟΜΑ μια φορα σαν ολοκληρωμενος και τιτανομεγιστος γαμιας........................................................ να παρει τα υπολοιπα ψυχοφαρμακα που δεν του εδωσε ακομα η κορη ( αν εχει και ειναι οντως μπαρμπαδι και τον ξεσκατιζει και τον νταντευει πριν το μνημα) ή η μαμα ............... γεια σου ρε Σαβ αρχοντα............................. ολοι σε αγαπαμε , καρδουλα μας ....... ο καλυτερος εισαι......Δεν γνωρίζω κάποια που δεν είναι επί πληρωμή γι αυτό ρώτησα για αυτές που ΔΕΝ είναι επί πληρωμή. Αν κάποιος ξέρει δηλαδή.
Τελικα ρε παιδια με εχετε μπερδεψει .....θα παραμεινει μεγαλυτερο αλυτο μυστηριο και απο την ανακλυψη της Ατλαντιδας , ετσι πως το πατε........Kαλα σε γραφω τελικα οτι εισαι χοντρος,τρολ και πουστης.....μυρωδια δεν εχεις !
Ελα πες την αληθεια τιτανομεγιστε Σαντ .... κατα βαθος ηθελες να συμπληρωσεις σε αυτο που εγραψες και το εξης :Οι γκόμενες θέλουν να βγαίνουν όμως.Η δικιά σου δεν ήθελε κι αυτή να βγει;
Οι γκόμενες θέλουν να βγαίνουν όμως.Η δικιά σου δεν ήθελε κι αυτή να βγει;
φίλε κάνε μου τη χάρη μην έρθουμε ποτέ κοντά και μπω στον πειρασμό να αρχίσω να τρίβομαι... :S
φίλε κάνε μου τη χάρη μην έρθουμε ποτέ κοντά και μπω στον πειρασμό να αρχίσω να τρίβομαι... :S
αρχηγε μας γαμησεςΜα αυτά είναι τελείως βασικά,αυτοννόητα.Είναι σα να γράφω οι περισσότεροι Αφρικανοί είναι μαύροι και ο άλλος να λέει,επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια.
Εννοείται,τι θα ήτανε?Ξανθοί θα ήτανε?
Μάλλον πρέπει να επιμείνω στα βασικά,να παίρνω σα δεδομένο οτι το κοινό είναι tabula raza,οπότε λέμε ξανά και ξανά τα βασικά.
να ξερεις ο κμαν γουσταρει non stop γλυφοκωλι
θα μπορεσεις να ανταποκριθεις πιστευεις
εχει μωβ αρχιδια βεβαια αλλα και οι τριτοκοσμικοι που ανακουφιζεις τελευταια φορα που εκαναν μπανιο ηταν οταν περναγαν με τα γκνου το ποταμι απεναντι :S :S :S
αρχηγε μας γαμησες
Υπάρχει θεός? Ναι ρε. Υπάρχει και είναι ο kabourdidis. Ρε φιλαράκι. Άσε με να τρίψω ένα δελτίο τζόκερ στα @@ σου. Νομίζω μετά από αυτό θα αλλάξει η τύχη."καπως ετσι πρεπει να νιωθε και ο Χριστος που ηθελαν ολοι να τον ακουμπησουν για να γιατρευτουν"...