xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 609
- Πόντοι
- 81
Μίας και δεν τα έχω ανάγκη γεύμα σε αστέγους
ο χαμενος-χαμενος ειναι κλωνος σου?Το απολυτο νημα της φτωχειας ....
Αλλη μια αποδειξη οτι η δουλειά που κανει ο Κος Μητσοτακης ειναι καταπληκτικη
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε ..ο χαμενος-χαμενος ειναι κλωνος σου?
βρε μαλακα ετσι και σου στειλουμε 500 ευρω θα χορευεις καρσιλαμα στο ξεροχορτο του κηπου σουδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε ..
αλλα και μονο που θα ασχοληθει για ενα 500αρικο δεν επρεπε να κανεις αυτη την ερωτηση
Μας απογοητεύετε κύριε....δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε ..
αλλα και μονο που θα ασχοληθει για ενα 500αρικο δεν επρεπε να κανεις αυτη την ερωτηση
για 500 ευρω βρε αλλοδαπε ουτε να σε φτυσω δεν φτανουνβρε μαλακα ετσι και σου στειλουμε 500 ευρω θα χορευεις καρσιλαμα στο ξεροχορτο του κηπου σου
ποσα θες;1000 ειμαστε οκ;για 500 ευρω βρε αλλοδαπε ουτε να σε φτυσω δεν φτανουν
ποσα θες;1000 ειμαστε οκ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και δωρο ενα ΑΦΜ
περιμενε να τα μαζεψω μου λειπουν ΜΟΝΟ 48505Κ μονο για να ξεκινησω να το σκεφτομαι
στειλε τα 150 που εχεις σαν προκαταβολη ..περιμενε να τα μαζεψω μου λειπουν ΜΟΝΟ 4850
Οτι πεί ο Μέντορας..Ρε Πανούλη ....
Άφησες τις Ιωάννοαριανοτζινοαννούλες και μας πήγες στα σουβλάκια και τις φέτες ??
Βάλε επιλογή και δύο τενεκέδες λάδι .
Πιο safe επένδυση ...
Δεν Χέστηκες ;1) τρωω σουβλακια (ανευ τζατζικιου) και φαντα μπλε για προετοιμασια πριν την πραξη
2)κλεινω πορνοχοτελ
3) παιρνω ελληνιδα ανεξαρτητη
4) μετα τις διαφημισεις παιρνω και ξενη ανεξαρτητη
5) κλεινω με σουβλακια με προσθηκη τζατζικιου και τα ρεστα παγωτο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ υγ. το χειροτερο που εχω κανει ειναι να εχω παει τζουσιγκριλ να τρωω ενα μπεργκερ συν τις πατατες με μπεικον και τσενταρ και επειτα να χτυπαω και ενα προφιτερολ απο το σουρεαλ και να ριχνω και εναν πουτσο απο πανω! ολα καλα πηγαν αλλα απο τοτε ξανα τα επιδορπια μονο μετα το σεξ
πάντα μετά πινεις , η μονη περιπτωση που πινεις και πριν ειναι οταν τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα και παίζεις με τον θάνατοΜια Ερώτηση : Γιατί Πίνουμε Fanta Μπλε ; Πρίν η Μετα την πράξη ; .. Μην με κράξετε..
Γιατί πίνεις δεν εχω καταλαβειπάντα μετά πινεις , η μονη περιπτωση που πινεις και πριν ειναι οταν τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα και παίζεις με τον θάνατο
το οτι δεν ξερεις αυτο παει να πει πολλα για σεναΓιατί πίνεις δεν εχω καταλαβει
οκ.. πες μου ομως, να καταλάβωτο οτι δεν ξερεις αυτο παει να πει πολλα για σενα