LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Τι ειναι το κουλουρι? φορουμ? μονο κοσμο και εδω λεμε.
Είναι κάποιοι τύποι που έχουν τοσο πετυχημενο χιουμορ με το δικο σου :S
Τι ειναι το κουλουρι? φορουμ? μονο κοσμο και εδω λεμε.
Μακαρι να μην βρεθεις στην θεση μου.
Να προσθεσω οτι ο μικρος πονος - ενοχληση ειναι καποιες φορες απο την δεξια πλευρα και αλλες φορες απο την αριστερη. Οποιος εχει παρομοια συμπτωματα απανταει σηζητηση κανουμε
Είναι κάποιοι τύποι που έχουν τοσο πετυχημενο χιουμορ με το δικο σου :S
εχω το χαρτι μπρωστα μου επι λεξη : υπερηχογραφημα οσχεου, ορχεις φυσιολογικου μεγεθους και ηχομορφωλογιας με φυσιολογικη αγγειωση χωρις εστιακες αλλιοιωσεις, επιδιδυμιδες φυσιολογικου μεγεθους και ηχομορφης, δεν ελεγχετει κυρσοκιλι κια υδροκιλι.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 .
Ειπα ακα ΔΕΝ κανω ποτε το ιδιο να κανεται και οι υπολοιποι. Τωρα καλιεργεια εχω κανει αρκετες φορες, καλλιεργεις ουρων, οχι σπερμετος.πονους σ παιος κτα σχετηκα η μονη εξεταση που είναι σωστη συμφονα μ ουρολόγους είναι η καλιεργια μετα ερχονται όλα τ αλλα γιατι φιλε μπορει ν εχεις αρπαξει κανα αεροβιο σε καμια ακαποτη..
Tι αβαταρ είναι αυτό τύπε?
Ναι, ειδα τα παλια σου μηνυματα. Λυπάμαι ειλικρινα...Εφυγε η Μαρία.
Δεν κόλλησα από πουτάνα αλλά από γκόμενα που είχα (μια καργιόλα τσέχα) στην δυτ. γερμανία και εννοείται με ακάποτα γαμήσια. Τα συμπτώματα που είχα ήταν τελείως ανώδυνα (χωρίς τσουξίματα κλπ) αλλά έκκριση πηχτού διάφανου υγρού στην αρχή. Αν και δεν το πήρα στα σοβαρά τότε, πιστεύοντας ότι είναι προσπερμικό υγρό, κάποια στιγμή και μετά από κανένα δίμηνο των πρωτοεμφανιζόμενων συμπτωμάτων έκκρισης και ερχόμενος για διακοπές στην Ελλάδα, η κατάσταση ξαφνικά επιδεινώθηκε με έκκριση πυώδους υγρού και τσουξίματος στην ουρήθρα. Πίστεψα ότι είχα κολλήσει βλεννόρροια, πως όμως αφού δεν είχα πάει με καμιά άλλη εκείνη την εποχή; Τα μάζεψα επιτόπου και πήγα στο Συγγρού. Ούτε βλεννόρροια ούτε κάτι άλλο έδειξαν οι καλλιέργειες λήψης υγρού μπρος στην ουρήθρα όμως υπήρχε μεγάλο πλήθος πυοσφαιρίων που ήταν ένδειξη λοίμωξης. Μου έδωσαν τυφλή αντιβίωση η οποία δεν έπιασε. Γύρισα πίσω στην δυτ. Γερμ. Εκεί άρχισα να ψάχνομαι, πήγα σε αφροδισιολόγο τίποτα πήγα σε ουρολόγο για έλεγχο νεφρών πάλι τίποτα, όλα ήταν μια χαρά. Αυτός όμως , ο ουρολόγος με παρέπεμψε στην πανεπιστημιακή κλινική της πόλης που σπούδαζα για ειδική εξέταση της ουρήθρας με λήψη υγρού από το συνολικό μήκος της ουρήθρας. Γαμήθηκα από τον πόνο. Χοροπηδούσα και στο κατούρημα. Πέρναγε όμως ο πόνος. Δυστυχώς η μέθοδος αυτή έδειξε πληθυσμό χλαμυδίων ψηλά στην ουρήθρα. Πήρα νέα αντιβίωση η οποία δεν έπιασε. Άντε μετά πάλι την ίδια εξέταση η οποία βγήκε αρνητική. Τότε μου είπε ο ουρολόγος ότι τα χλαμύδια έχουν το κακό να αδρανοποιούνται (λανθάνουσα κατάσταση) στις αντιβιώσεις και να μην ανταποκρίνονται. Άρα παρέμεναn αθεράπευτα. Να μην τα πολυλογώ, μετά από ένα χρόνο περίπου με καλλιέργειες/αντιβιώσεις κλπ ξεμπέρδεψα.Φιλε μπορεις να μας πεις λιγο για τα συμπτωματα που ειχες ? και γιατι πως κολησες πχ εκανες "ΑΚΑ" ?
μετά από ένα χρόνο περίπου με καλλιέργειες/αντιβιώσεις κλπ ξεμπέρδεψα.