Νέα

Πως θα κανουμε εξετασεις για ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ανωδυνα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα M_kats
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οπως λεει ο τιτλος αν ξερει κανεις να πει πως γινονται οι εξετασεις για τις παραπανω ασθενειες . Τις εχω κανει πριν απο δυο χρονια, και ηταν καθαρες οπως και οι υπολοιπες ΣΜΝ ασθενειες hiv kai υπατιτιδες. Τοτε ειχα ενοχλησεις στους ορχεις πηγα σε ουρολογο με εξετασε με ψηλαφηση ολα καλα ειπε, μου εκανε και υπερηχο ορχεων ειναι φυσιολογικοι ειπε, παμε στις εξετασεις ( εκρισεις υγρου απο το πεος δεν ειχα ουτε εχω ) μου εβαλε μεσα στο κεφαλακι κατι σαν μπατονετες και τα πηγα στο εργαστηριο. Μου ειχε πει να παω πρωι στο ιατρειο του και να μην εχω ουρησει απο την προηγουμενη νυχτα ή να εχω 4 ωρες να ουρησω, οι χρονοι επρεπε να τηρηθουν αυστηρα συμφωνα με αυτον, απο εμενα δεν τηρηθηκαν 4 αλλα 3 ωρες του ειπα 4 γιατι δεν θα μου εκανε την εξεταση. Τελος παντως οι εξετασεις καθαρες ολες μου λεει αστα να πονανε ισως ειναι η μεση η καποιος αλλος λογος. Η εξεταση ομος σκετο μαρτυριο του κρατουσα τα χερια και δεν μποριουσε να κανει δουλεια ο ανθροπος. και πονος πονος πονος, και η ουρηση μαρτυριο.
Τωρα λοιπον ξαναεχω ενοχλησεις στους ορχεις (ειμαι περιστασιακος πελατης οικων ανοχης, τοτε αλλα και τωρα μια φορα το μηνα περιπου παντα SAFE πραματα ουτα ακα ουτε γλειφομουνια και τετοια)  .
Θελω αν καποιος γνωριζει ανωδυνο τροπο για τις παραπανω εξετασεις να μου πει ευχαριστω.

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθεσω παιδια οτι οι ενοχλησεις δεν σταματησαν τοτε αλλα τις ειχα με διακημανσεις. Τβρα θελω να ξανακανω εξετασεις μηπως κατι δεν πηγε καλα και δνε ενυχνευθηκε ο ιος αλλα και για προληπτικους λογους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιατι επιμενεις για εξετασεις απ τη στιγμη που τις εχεις ηδη κανεις και οπως λες προσεχεις στα μπουρδελα;Για περιπτωση προστατιτιδας το εχει ερευνησει ο γιατρος;Συνηθως οι απλες ουρολογικες εξετασεις δε δειχνουν τη φλεγμονη προστατη ενω αυτη ειναι ικανη να προκαλει τετοια συμπτωματα που αναφερεις.

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εξατασεις πρεπει να κανουμε προληπτικα παιδια, δεν ειναι τοσο τα  χρηματα το θεμα οσο  η διαδικασια βασανιστικη.
Τωρα για προστατιτιδα, ΔΕν μου ειπε κατι, αλλα θα ξαναπαω, εντος εβδομαδας. Αυτην τη περιοδο  εχω ενοχληση, στον ενα ορχη στο σημειο που το σωληνακι ασ πουμε ενωνεται με τον ορχυ. Αυτο μονο ουρηση κανονικη και κανενα αλλο προβλημα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εξατασεις πρεπει να κανουμε προληπτικα παιδια, δεν ειναι τοσο τα  χρηματα το θεμα οσο  η διαδικασια βασανιστικη.
Τωρα για προστατιτιδα, ΔΕν μου ειπε κατι, αλλα θα ξαναπαω, εντος εβδομαδας. Αυτην τη περιοδο  εχω ενοχληση, στον ενα ορχη στο σημειο που το σωληνακι ασ πουμε ενωνεται με τον ορχυ. Αυτο μονο ουρηση κανονικη και κανενα αλλο προβλημα.
Κακως που δεν εξεταστηκε και το ενδεχομενο της προστατιτιδας.Απο τη στιγμη μαλιστα που εξετασεις και απεικονησεις της περιοχης των ενοχλησεων βγαινουν καθαρες.

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θα παω στο γιατρο ξανα και θα τον ρωτησω και για προστατιτιδα. Και θα ενημεροσω

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
δεν ειναι επιπονη διαδικασια η εξεταση για χλαμυδια μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα.γινεται με ουρηθρικο επιχρισμα  πολυ ευκολα και απλα.με βαμβακοφορο στυλεπ stewart παιρνεις επιχρισμα απο την ουρηθρα και τελος αυτο ηταν.κανενα βασανιστηριο.μετα ειναι αυτοματοποιημενα τα πραγματα με ειδικα ''κιτ'' για χλαμυδια και συγκεκριμενη διαδικασια για το ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα με ειδικα αντοδραστηρια.επισης οντως χιλια δυο μπορει να ειναι.. προστατιτιδα,επιδιδυμιτιδες,καμμια κιρσοκηλη κτλ.αναλογα τα συμπτωματα που εχεις.κανε και μια καλλιεργεια σπερματος..δεν σου ειπε ο ντοκτορ σου? ελεος ειναι

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
στυλεο*  stewart

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Η  υποψία ύπαρξης χλαμυδίων/μυκοπλασμάτων παρατηρείται με την έκκριση διάφανου παχύρευστου υγρού από την ουρήθρα τις πρωινές ώρες.   Δυστυχώς οι εξετάσεις χλαμυδίων-μυκοπλασμάτων δεν είναι καθόλου εύκολες όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Και αυτό οφείλεται στο ότι τις περισσότερες φορές αυτοί οι ιοί παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση και δεν ανιχνεύονται με μία και μόνο εξέταση καλλιέργειας.  Αυτό σημαίνει ότι οι εξετάσεις χλαμυδίων/μυκοπλασματων πρέπει να επαναλαμβάνονται σε χρονικά διαστήματα τα οποία καθορίζει  κατά την κρίση του ένας ουρολόγος ή ένας αφροδισιολόγος. Το χειρότερο είναι ότι δεν ανιχνεύονται πάντα στην είσοδο της ουρήθρας  αλλά πολύ ψηλότερα στο εσωτερικό της, γεγονός που κάνει την εξέταση πολύ επώδυνη αφού η δειγματοληψία υγρού  πραγματοποιείται σε διάφορα σημεία της με μπαγιονέτα μήκους 4-5 εκατοστών  που  εισέρχεται όλη μέσα. Η θεραπεία των χλαμυδίων  πραγματοποιείται με ισχυρή αντιβίωση και για 3 εβδομάδες σε καθημερινή βάση. Εάν η αντιβίωση δεν δράσει  και συνεχίσθεί  η έκκριση  υγρού,  τότε γίνεται εκ νέου  εξέταση και αλλαγή της αντιβίωσης βάσει αντιβιογράμματος.  Ελπίζω να διαφώτισα λίγο ως ιδιοπαθών με ταλαιπορία ενός έτους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στενά παντελόνια ή εσώρουχα;Ποδηλατο ή μηχανή;Και αυτά μπορεί να σου κάνουν πρόβλημα.

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
 μπαγιονέτα μήκους 4-5 εκατοστών  που  εισέρχεται όλη μέσα.  
Εκει ειναι το θεμα, απιστευτος πονος, και ρωταω αν υπαρχει αλος τροπος εξετασης πχ με εξετασεις αιματος.
Ουτε στενα παντελονια - εσωρουχα ουτε μηχανη παιδια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
φιλε τραβα κανε μια καλιεργια σπερματος νομιζω από τι ξερω θα βγαλεις ακρη 99/100

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
μπορεί να έχεις και κιρσοκοίλη

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παμε για ενεχειρηση δηλαδη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οπως λεει ο τιτλος αν ξερει κανεις να πει πως γινονται οι εξετασεις για τις παραπανω ασθενειες . Τις εχω κανει πριν απο δυο χρονια, και ηταν καθαρες οπως και οι υπολοιπες ΣΜΝ ασθενειες hiv kai υπατιτιδες. Τοτε ειχα ενοχλησεις στους ορχεις πηγα σε ουρολογο με εξετασε με ψηλαφηση ολα καλα ειπε, μου εκανε και υπερηχο ορχεων ειναι φυσιολογικοι ειπε, παμε στις εξετασεις ( εκρισεις υγρου απο το πεος δεν ειχα ουτε εχω ) μου εβαλε μεσα στο κεφαλακι κατι σαν μπατονετες και τα πηγα στο εργαστηριο. Μου ειχε πει να παω πρωι στο ιατρειο του και να μην εχω ουρησει απο την προηγουμενη νυχτα ή να εχω 4 ωρες να ουρησω, οι χρονοι επρεπε να τηρηθουν αυστηρα συμφωνα με αυτον, απο εμενα δεν τηρηθηκαν 4 αλλα 3 ωρες του ειπα 4 γιατι δεν θα μου εκανε την εξεταση. Τελος παντως οι εξετασεις καθαρες ολες μου λεει αστα να πονανε ισως ειναι η μεση η καποιος αλλος λογος. Η εξεταση ομος σκετο μαρτυριο του κρατουσα τα χερια και δεν μποριουσε να κανει δουλεια ο ανθροπος. και πονος πονος πονος, και η ουρηση μαρτυριο.
Τωρα λοιπον ξαναεχω ενοχλησεις στους ορχεις (ειμαι περιστασιακος πελατης οικων ανοχης, τοτε αλλα και τωρα μια φορα το μηνα περιπου παντα SAFE πραματα ουτα ακα ουτε γλειφομουνια και τετοια)  .
Θελω αν καποιος γνωριζει ανωδυνο τροπο για τις παραπανω εξετασεις να μου πει ευχαριστω.

Τα χλαμυδια έχουν καμια σχέση με τα αχλάδια????

OP
OP
M

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τα χλαμυδια έχουν καμια σχέση με τα αχλάδια????
Μακαρι να μην βρεθεις στην θεση μου.
Να προσθεσω οτι ο μικρος πονος - ενοχληση ειναι καποιες φορες απο την δεξια πλευρα και αλλες φορες απο την αριστερη. Οποιος εχει παρομοια συμπτωματα απανταει σηζητηση κανουμε

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955

Stories

Νέο!