Οπως λεει ο τιτλος αν ξερει κανεις να πει πως γινονται οι εξετασεις για τις παραπανω ασθενειες . Τις εχω κανει πριν απο δυο χρονια, και ηταν καθαρες οπως και οι υπολοιπες ΣΜΝ ασθενειες hiv kai υπατιτιδες. Τοτε ειχα ενοχλησεις στους ορχεις πηγα σε ουρολογο με εξετασε με ψηλαφηση ολα καλα ειπε, μου εκανε και υπερηχο ορχεων ειναι φυσιολογικοι ειπε, παμε στις εξετασεις ( εκρισεις υγρου απο το πεος δεν ειχα ουτε εχω ) μου εβαλε μεσα στο κεφαλακι κατι σαν μπατονετες και τα πηγα στο εργαστηριο. Μου ειχε πει να παω πρωι στο ιατρειο του και να μην εχω ουρησει απο την προηγουμενη νυχτα ή να εχω 4 ωρες να ουρησω, οι χρονοι επρεπε να τηρηθουν αυστηρα συμφωνα με αυτον, απο εμενα δεν τηρηθηκαν 4 αλλα 3 ωρες του ειπα 4 γιατι δεν θα μου εκανε την εξεταση. Τελος παντως οι εξετασεις καθαρες ολες μου λεει αστα να πονανε ισως ειναι η μεση η καποιος αλλος λογος. Η εξεταση ομος σκετο μαρτυριο του κρατουσα τα χερια και δεν μποριουσε να κανει δουλεια ο ανθροπος. και πονος πονος πονος, και η ουρηση μαρτυριο.
Τωρα λοιπον ξαναεχω ενοχλησεις στους ορχεις (ειμαι περιστασιακος πελατης οικων ανοχης, τοτε αλλα και τωρα μια φορα το μηνα περιπου παντα SAFE πραματα ουτα ακα ουτε γλειφομουνια και τετοια) .
Θελω αν καποιος γνωριζει ανωδυνο τροπο για τις παραπανω εξετασεις να μου πει ευχαριστω.
Τωρα λοιπον ξαναεχω ενοχλησεις στους ορχεις (ειμαι περιστασιακος πελατης οικων ανοχης, τοτε αλλα και τωρα μια φορα το μηνα περιπου παντα SAFE πραματα ουτα ακα ουτε γλειφομουνια και τετοια) .
Θελω αν καποιος γνωριζει ανωδυνο τροπο για τις παραπανω εξετασεις να μου πει ευχαριστω.