Νέα

Πως θα γίνεις διάσημος στο facebook !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πωs θα γινειs διασημοs στο f/b  η πωs θα γινειs διασημα ρομπα στο f/b???

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

1. Κάνεις add τη σάρα, τη μάρα κ το κακό συναπαντημα!(μην ξεχάσεις κανέναν)

2. Βγάζεις ξεκωλέ φωτό τονίζοντας κυρίως βυζί ή κ@λο.το δυνατό σημείο σου φροντίζοντας να φαίνεσαι “μπάνικο γκομενάκι”.

3. Συνομιλείς με όλους με ύφος πολλά υποσχόμενο φροντίζοντας να κάνουν Like κ να σχολιάσουν τις φωτό σου!

Συγχαρητήρια , μόλις κέρδισες εκατοντάδες φαν κ έγινες διαδικτυακή πουτ@ν@ !!!

[video]http://okokoras.gr/2011/05/07/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-facebook/[/url[/video]]

λίγα τα λόγια σου για την Ειρήνη τη Γαβριελάτου οκ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ε ρε χαπακια που θελετε..

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

1. Κάνεις add τη σάρα, τη μάρα κ το κακό συναπαντημα!(μην ξεχάσεις κανέναν)

2. Βγάζεις ξεκωλέ φωτό τονίζοντας κυρίως βυζί ή κ@λο.το δυνατό σημείο σου φροντίζοντας να φαίνεσαι “μπάνικο γκομενάκι”.

3. Συνομιλείς με όλους με ύφος πολλά υποσχόμενο φροντίζοντας να κάνουν Like κ να σχολιάσουν τις φωτό σου!

Συγχαρητήρια , μόλις κέρδισες εκατοντάδες φαν κ έγινες διαδικτυακή πουτ@ν@ !!!

[video]http://okokoras.gr/2011/05/07/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-facebook/[/url[/video]]

Όλα αυτά τα κάνουν γιατί είναι ανασφαλής σε σημείο αηδίας και παρ όλο που δείχνουν το αντίθετο έχουν τρομερή έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μια ωραία γκόμενα η οποία ξέρει τι είναι για ποιό λόγο να κάνει προφίλ στο FAILBOOK και να ανεβάζει τόσες πολλές και σέξυ φωτό; Το κάνουν οι πιο πολλές για να τονίσουν τι φιλαρέσκεια τους και όσο θα υπάρχουν χαμένα κορμιά που συνεχώς θα τις κάνουν κομπλιμέντα το όλο σκηνικό θα συνεχίζεται. Γιατί νομίζετε ότι κάνουν τις δύσκολες; Γιατί σκέφτονται " και απο ένα να φάω χυλόπιτα ή να μην του αρέσω έχω άλλους 10 να με πολιορκούν οπότε χέστηκα. Τόσους έχω, θα βρώ τη καλύτερη προσφορά και είμαι μια χαρά". Εάν τις γράφεις στις αρχιδάρες σου ( βέβαια να μη το παρακάνεις κιόλας) έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου κάτσουν. Διότι αυτό τις ενοχλεί αφόρητα. Σκέφτονται "καλά αυτός γιατι δε δίνει σημασία μήπως δε του αρέσω;". Γενικώς οι πιο πολλές ηλικίας συνήθως 18-24 είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τις προάλλες μίλαγα με μία σε ένα τσάτ και μου έλεγε ότι είναι θεά, είναι καραγκόμενα είναι μοντέλο άλλη δεν υπάρχει μπλά μπλά μπλά. Ώσπου μου έπρηξε τα αρχίδια οπότε τις λέω "δηλαδή αν είσαι καραγκόμενα και μοντέλο, πχ η Στικούδη τι είναι;" Και μου λέει " σιγά το μπάζο αυτή είναι ψεύτικη, τι να κλάσει μπροστά μου.". Και εγώ λέω" ε καλά και εγώ είμαι 10 κλάσεις καλύτερος απο το Σπαλιάρα τότε" και απαντάει "μμμ, σιγά τον όμορφο μη χέσω". :2funny: :2funny: :2funny: Δούλεμα θέλουν οι πιο πολλές. Άμα έχεις το κουράγιο να αντέξεις τις παπαριές που σου λένε μπορεί και να καταφέρεις κάτι. Άσε που έχω δεί πολλές 20+ να τις πηδάνε 40άρηδες και παντρεμένοι...Τυχαίο δε νομίζω... :2funny: :2funny: :2funny:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αμα αντεχεις τις παπαρολογιες  :jerking: :jerking: :jerking:
και εισαι και ψιλοσπονσορας ολο και κατι δαγκωνεις  :humpleg: :humpleg: :knockinb: :pipa3:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενω οι τυποι με φωτο το κωλοφτια αμαξι και το μηχανακι με φωτο  περναμε  και γαμω στην μυκονο  αγκαλια με ξεκωλα χορευτριες τις οποιες ουτε καν τις γαμησαν ειναι καλυτεροι..
ως συνηθως ειναι αυτοι που καβλαντιζουν τετοια οργια γκομενες..με σχολια... ''πωωω τη κουκλακι εισαι εσυ'' και αλλα τετοια αθλοια
κονιορδοι...και ελλεεινηδες :2on1: :2on1:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ενω οι τυποι με φωτο το κωλοφτια αμαξι και το μηχανακι με φωτο  περναμε  και γαμω στην μυκονο  αγκαλια με ξεκωλα χορευτριες τις οποιες ουτε καν τις γαμησαν ειναι καλυτεροι..
ως συνηθως ειναι αυτοι που καβλαντιζουν τετοια οργια γκομενες..με σχολια... ''πωωω τη κουκλακι εισαι εσυ'' και αλλα τετοια αθλοια
ρισπεκτ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πεστα ρε λακι....χρονια πολλα ρε..χρηστος ανεστη...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
σωστος

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
εγω εχω 50αρα παπια με 72 κυλινδροπιστονο για profile pic βαμμενο ολο περλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πεστα ρε λακι....χρονια πολλα ρε..χρηστος ανεστη...
να σαι καλα......επισης....αν και δεν ειμαι θρησκος....
ειθε το φως της καβλας και των ωραιων κορασιδων να μας συνοδευει και να μας φωτιζει....χαχαχαχαα

PS ανασταση πηγα μετα απο πολλα χρονια αλλα ειχα μυστικη αποστολη...ημουν καλεσμενος.... :grin: χαχαχαχαα
βεβαια μου εκανε εντυπωση οτι εγω ενταξει ειμαι αθεος αλλα ημουν μαζεμενος δεν εκανα μαλακιες..οι χριστιανοι στα αρχιδια τους ο αλλος μιλαγε για τον γαβρο αλλοι γελαγανε...αλλοι πεταγανε βαρελοτα και δεν ακουγονταν ο παπας..για τον πουτσο...εντελος...χαχαα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
να σαι καλα......επισης....αν και δεν ειμαι θρησκος....
ειθε το φως της καβλας και των ωραιων κορασιδων να μας συνοδευει και να μας φωτιζει....χαχαχαχαα

PS ανασταση πηγα μετα απο πολλα χρονια αλλα ειχα μυστικη αποστολη...ημουν καλεσμενος.... :grin: χαχαχαχαα
βεβαια μου εκανε εντυπωση οτι εγω ενταξει ειμαι αθεος αλλα ημουν μαζεμενος δεν εκανα μαλακιες..οι χριστιανοι στα αρχιδια τους ο αλλος μιλαγε για τον γαβρο αλλοι γελαγανε...αλλοι πεταγανε βαρελοτα και δεν ακουγονταν ο παπας..για τον πουτσο...εντελος...χαχαα
Ετσι τυπε μια απο τα ιδια...το μονο θετικο τα καυλετα που ειχαν σκασει εκλησια με το μουνι και το βυζι φορα παρτιδα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom