pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Η περιπτωση σου εχει ξεφυγειΚαι αξιόλογα παιδιά επίσης...και πιο εύκολα βρίσκεις....![]()
![]()
![]()
Η περιπτωση σου εχει ξεφυγειΚαι αξιόλογα παιδιά επίσης...και πιο εύκολα βρίσκεις....![]()
![]()
![]()
Πως θα γίνεις διάσημος στο facebook !
1. Κάνεις add τη σάρα, τη μάρα κ το κακό συναπαντημα!(μην ξεχάσεις κανέναν)
2. Βγάζεις ξεκωλέ φωτό τονίζοντας κυρίως βυζί ή κ@λο.το δυνατό σημείο σου φροντίζοντας να φαίνεσαι “μπάνικο γκομενάκι”.
3. Συνομιλείς με όλους με ύφος πολλά υποσχόμενο φροντίζοντας να κάνουν Like κ να σχολιάσουν τις φωτό σου!
Συγχαρητήρια , μόλις κέρδισες εκατοντάδες φαν κ έγινες διαδικτυακή πουτ@ν@ !!!
[video]http://okokoras.gr/2011/05/07/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-facebook/[/url[/video]]
ε ρε χαπακια που θελετε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως θα γίνεις διάσημος στο facebook !
1. Κάνεις add τη σάρα, τη μάρα κ το κακό συναπαντημα!(μην ξεχάσεις κανέναν)
2. Βγάζεις ξεκωλέ φωτό τονίζοντας κυρίως βυζί ή κ@λο.το δυνατό σημείο σου φροντίζοντας να φαίνεσαι “μπάνικο γκομενάκι”.
3. Συνομιλείς με όλους με ύφος πολλά υποσχόμενο φροντίζοντας να κάνουν Like κ να σχολιάσουν τις φωτό σου!
Συγχαρητήρια , μόλις κέρδισες εκατοντάδες φαν κ έγινες διαδικτυακή πουτ@ν@ !!!
[video]http://okokoras.gr/2011/05/07/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-facebook/[/url[/video]]
ρισπεκτ.ενω οι τυποι με φωτο το κωλοφτια αμαξι και το μηχανακι με φωτο περναμε και γαμω στην μυκονο αγκαλια με ξεκωλα χορευτριες τις οποιες ουτε καν τις γαμησαν ειναι καλυτεροι..
ως συνηθως ειναι αυτοι που καβλαντιζουν τετοια οργια γκομενες..με σχολια... ''πωωω τη κουκλακι εισαι εσυ'' και αλλα τετοια αθλοια
κονιορδοι...και ελλεεινηδες![]()
![]()
Πεστα ρε λακι....χρονια πολλα ρε..χρηστος ανεστη...ενω οι τυποι με φωτο το κωλοφτια αμαξι και το μηχανακι με φωτο περναμε και γαμω στην μυκονο αγκαλια με ξεκωλα χορευτριες τις οποιες ουτε καν τις γαμησαν ειναι καλυτεροι..
ως συνηθως ειναι αυτοι που καβλαντιζουν τετοια οργια γκομενες..με σχολια... ''πωωω τη κουκλακι εισαι εσυ'' και αλλα τετοια αθλοια
κονιορδοι...και ελλεεινηδες![]()
![]()
να σαι καλα......επισης....αν και δεν ειμαι θρησκος....Πεστα ρε λακι....χρονια πολλα ρε..χρηστος ανεστη...
Ετσι τυπε μια απο τα ιδια...το μονο θετικο τα καυλετα που ειχαν σκασει εκλησια με το μουνι και το βυζι φορα παρτιδα....να σαι καλα......επισης....αν και δεν ειμαι θρησκος....
ειθε το φως της καβλας και των ωραιων κορασιδων να μας συνοδευει και να μας φωτιζει....χαχαχαχαα
PS ανασταση πηγα μετα απο πολλα χρονια αλλα ειχα μυστικη αποστολη...ημουν καλεσμενος....χαχαχαχαα
βεβαια μου εκανε εντυπωση οτι εγω ενταξει ειμαι αθεος αλλα ημουν μαζεμενος δεν εκανα μαλακιες..οι χριστιανοι στα αρχιδια τους ο αλλος μιλαγε για τον γαβρο αλλοι γελαγανε...αλλοι πεταγανε βαρελοτα και δεν ακουγονταν ο παπας..για τον πουτσο...εντελος...χαχαα