Νέα

Πώς θα φαινότανε η ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος ή κινήματος από μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο ιδρυτής μπαίνει το βράδυ αργά επιθεωρεί, καταγράφει τις ζημιές σταυροκοπιέται και αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Ναι ρε,είναι σκληρά εργαζόμενος νοικοκύρης...όχι σαν εσάς τους χαραμοφάηδες,που σας τρέφει ο Σόρος!!!!

Επισκέπτης
Το πράγμα προχώρησε, βλέπω βρήκαμε και όνομα για το κίνημα! Τύπε το κΥνοβουλιο το έγραψες έτσι κατά λάθος;

Λάθη κάνει και η Φύση και τα διορθώνει με σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς.

Λάθος έκανε και ο Σαμαράκης.

Λάθη κάνει και ο λαός, όμως ένας έμπειρος μπουρδελιάρης σπάνια κάνει λάθος.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Το βρήκα πανέξυπνο σαν λογοπαίγνιο, συγχαρητήρια!

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια το κόμμα των κυνηγών στις εθνικές εκλογές παίρνει 1% με 40.000 ψήφους.

Το κόμμα των πειρατών στη Νορβηγία παίρνει ποσοστό πάνω από 2%!

Κατόπιν όλων αυτών, το ΤΕΜΠΟ (Τακτικοί Επισκέπτες Μπουρδέλων) θα μπορούσε άνετα να πάρει 120.000 ψήφους και να μπει με 3% στο Ελληνικό Κυνοβούλιο!

Σωστος ο παικτης.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
Αυτοί που έχουν εκλεγεί mr malakas τι θεση θα έχουν;;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.109
Πόντοι
6.796
Μας συγκινησαν τα καλα σου λογια τυπε. :S :S :S

tenor.gif

Υπουργός υγείας κ πόρνειας ο Iakovos!

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Καθε δυο βδομαδες σκεφτομαι να σας ανοιγω ενα καινουργιο θεμα πετρα οπως ειπε καποιος. Εσεις θα γραφετε μαλακιες και εγω θα καθομαι μετα την δουλεια το βραδυ θα τα διαβαζω θα περναω την ωρα μου και θα χαλαρωνω. Μετα τις πουτανες βρηκα αλλον εναν τροπο χαλαρωσης. Τελικα αλλο πηγαινα να κανω και αλλο μου βγηκε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλυτερα να τα διαβαζεις πιο νωρις...να πηγαινεις χαλαρος στις πουτανες.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.929
Πόντοι
216
Καθε δυο βδομαδες σκεφτομαι να σας ανοιγω ενα καινουργιο θεμα πετρα οπως ειπε καποιος. Εσεις θα γραφετε μαλακιες και εγω θα καθομαι μετα την δουλεια το βραδυ θα τα διαβαζω θα περναω την ωρα μου και θα χαλαρωνω. Μετα τις πουτανες βρηκα αλλον εναν τροπο χαλαρωσης. Τελικα αλλο πηγαινα να κανω και αλλο μου βγηκε.

Ξερεις εσυ να χαλαρωνεις τα βραδια  :jerking: να φευγει η ενταση και η αγαμια της ημερας  :grin:

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Εχεις δικιο sanim ωραια ιδεα. syros γιναμε λιγο ψιλομπουρδελο πριν μερικες σελιδες δεν σου κραταω κακια για τις μαλακιες που λες αλλα τουλαχιστον οσον αφορα το γαμησι ειμαι πολυ καλα. Εσυ θα χασεις γιατι δεν θα παρεις τηλ απο κατι καλα ανεξαρτητα μουνακια που εχω κρυμμενα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια το κόμμα των κυνηγών στις εθνικές εκλογές παίρνει 1% με 40.000 ψήφους.

Το κόμμα των πειρατών στη Νορβηγία παίρνει ποσοστό πάνω από 2%!

Κατόπιν όλων αυτών, το ΤΕΜΠΟ (Τακτικοί Επισκέπτες Μπουρδέλων) θα μπορούσε άνετα να πάρει 120.000 ψήφους και να μπει με 3% στο Ελληνικό Κυνοβούλιο!

Με άλλα λόγια από το "σύνολο" των εγγεγραμμένων μελών του bou που ανέρχεται αισίως στα 174081 μέλη {καταμέτρηση 21/11/18} τί ελπίδες έχουμε ;;   :think:

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
msakis βλεπω οτι μετα απο ασταματητες μπαρουφες που ελεγες σε 17 σελιδες τελικα αρχισες να ψηνεσαι?

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Αδειες σε μπουρδελα στουντιο στριπτιζαδικα σε πουτανες και οτι αλλο γουσταρετε και βγαλετε αρχηγο και μελη οποιους γουσταρετε. Ομως ειμαι ο ιδρυτης και χωρις σημα και φωτογραφια του Παπαδοπουλου δεν γινεται τιποτα. Αλλωστε με ειχε παρει χαμπαρι πριν σελιδες ενας που ελεγε για τα 52 χρονια.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ένα από τα συνθήματά μας και μέρος του κυβερνητικού μας προγράμματος θα είναι:

"Έξω οι ξένοι, μέσα οι ξένες"!

Μέσα οι ξένες συμφωνώ, θεωρώ όπως και οι περισσότεροι.. αλλά δίχως να έχουν "δικαιώματα" στην περιουσία μας {εν ζωή και μετά}!
Όσο για τους ξένους (γενικά) εκεί θεωρώ πως θα έχουμε θέμα διότι θα χάσουμε μερίδιο ψηφοφόρων με αριστερές βλέψεις διότι ΟΧΙ άδικα θα μας θεωρήσουν ρατσιστές/φασίστες.. πράγμα που εμείς ΔΕΝ θέλουμε!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αδειες σε μπουρδελα στουντιο στριπτιζαδικα σε πουτανες και οτι αλλο γουσταρετε και βγαλετε αρχηγο και μελη οποιους γουσταρετε. Ομως ειμαι ο ιδρυτης και χωρις σημα και φωτογραφια του Παπαδοπουλου δεν γινεται τιποτα. Αλλωστε με ειχε παρει χαμπαρι πριν σελιδες ενας που ελεγε για τα 52 χρονια.
Βρε εγώ ατιμουτσικο,από τη πρώτη στιγμή σε είχα πάρει χαμπαρι ότι χρηζεις ψυχιατρικής βοήθειας.Τι Παπαδόπουλος και παπαριές? ΑΛΛΑΤΙΝΗ μόνο ρεεεεεε....Εδώ βέβαια που τα λέμε και τα καινούργια τα βιολαντα καλουτσικα είναι...

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Χουντικός είσαι μούτρο?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
:vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom