Επισκέπτης
Για πολιτικό κόμμα μιλάμε και όχι για μπισκότα Παπαδοπούλου και για κονιάκ Μεταξά!
Έγινε πλην όμως καταπνίγηκε από τους απανταχού μπαχαλακηδεςΕγινε το πραξικόπημα του μπουρδέλου τύποι;
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια το κόμμα των κυνηγών στις εθνικές εκλογές παίρνει 1% με 40.000 ψήφους.
Το κόμμα των πειρατών στη Νορβηγία παίρνει ποσοστό πάνω από 2%!
Κατόπιν όλων αυτών, το ΤΕΜΠΟ (Τακτικοί Επισκέπτες Μπουρδέλων) θα μπορούσε άνετα να πάρει 120.000 ψήφους και να μπει με 3% στο Ελληνικό Κυνοβούλιο!
Εσυ θα χασεις γιατι δεν θα παρεις τηλ απο κατι καλα ανεξαρτητα μουνακια που εχω κρυμμενα.
Τυπε οπως οι πειρατες εχουν το πλοιο για σημα εσεις στο τεμπο θα εχετε το ναυαγιο χαχα
Εμείς θα έχουμε ένα κόκκινο φανάρι σε μαύρο φόντο!
Τωρα αρχισε να αποκτα ενδιαφερον το θεμαΕσυ θα χασεις γιατι δεν θα παρεις τηλ απο κατι καλα ανεξαρτητα μουνακια που εχω κρυμμενα.
....αρχισαν οι προεκλογικες δεσμευσεις!Τωρα αρχισε να αποκτα ενδιαφερον το θεμα
....Τουλαχιστον ο τυπος που ανοιξε το θεμα εκανε ενα βημα για να νιω8ει ενεργος ως ανθρωπος σε μια κοινωνια που δεν του αρεσει ο τροπος που κυβερνατε η χωρα!
Ειμαστε 147118 μελοι εδω και 8α μπορουσαμε να τους στειλουμε ενα πολυ καλο μυνημα.
Δεν ενδιαφερεται κανενας φιλε μου στα αρχιδια τους αν καει ολη η χωρα. Γιαυτο εχουμε αυτη την καταντια ως χωρα. Αν ενδιαφεροτανε ο κοσμος θα ειχαμε Πρωθυπουργο τον Τσιπρομπουλακο χαπακια. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ.
....Τουλαχιστον ο τυπος που ανοιξε το θεμα εκανε ενα βημα για να νιω8ει ενεργος ως ανθρωπος σε μια κοινωνια που δεν του αρεσει ο τροπος που κυβερνατε η χωρα!
Ειμαστε 147118 μελοι εδω και 8α μπορουσαμε να τους στειλουμε ενα πολυ καλο μυνημα.
Παλια λεγαμε οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι....Τωρα πλεον βρωμαει ολοκληρο .Ακομη και οι νεες γενιες εχουν δηλητηριαστεί .Βλεπεις παιδια 16-18 χρονων χωρις ονειρα,χωρις ΚΑΥΛΑ να κανουν ΚΑΤΙ : να περασουν στην ταδε σχολη , να κανουν την ταδε δουλεια ή ακομη και να παρουν ενα αμαξι ή εστω να γαμησουν το μαρακι απο το σχολειο . Μουντοι ....Τους ρωτας τι θελουν και σου απαντανε: ΛΕΦΤΑ . Ειναι τοσο κενοι που δεν θα ξεραν τι να τα κανουν ακομη και αν τους τα εδινες .Γιατι νομιζουν οτι θα αγορασουν ευτυχια σκοπο και στοχους στη ζωη . Τα βλεπω τα λυπαμε και θυμωνω για το ποσο φαρμακι τα ταισαν οι γονεις τους . Δεν ξερω τι θα γινει σε 40-50 χρονια ,αλλα στις κοντινες δεκαετιες δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.... Ουτε με κομματα ουτε με ομαδικοτητες και ρουβικωνες
Εγω νομιζα mr Nostalgia οτι αφου υπαρχει θρεντ πολιτικη και θρησκευτικα θα βαζεις ενα σοβαρο θεμα και θα μπαινουνε ατομα να μιλανε σοβαρα. Που να ηξερα οτι το νημα θα γινει ανεκδοτο. Οι μπαχαληδες γαμηθηκανε 19 ολοκληρες σελιδες. Οι ανθρωποι ειναι ακουραστοι.