iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε οπως οι πειρατες εχουν το πλοιο για σημα εσεις στο τεμπο θα εχετε το ναυαγιο χαχα
Τυπε οπως οι πειρατες εχουν το πλοιο για σημα εσεις στο τεμπο θα εχετε το ναυαγιο χαχα
Έγινε πλην όμως καταπνίγηκε από τους απανταχού μπαχαλακηδες
Για να παρεις αυτο το logo θελεις υπογραφες απο το 50,1 % των μελων του σαιτ. Δηλαδη 85.000
Μεχρι στιγμης στο κινημα ειστε 3,4 ναυαγια του φορουμ χαχα
Εγω νομιζα mr Nostalgia οτι αφου υπαρχει θρεντ πολιτικη και θρησκευτικα θα βαζεις ενα σοβαρο θεμα και θα μπαινουνε ατομα να μιλανε σοβαρα. Που να ηξερα οτι το νημα θα γινει ανεκδοτο. Οι μπαχαληδες γαμηθηκανε 19 ολοκληρες σελιδες. Οι ανθρωποι ειναι ακουραστοι.
Τα περισσότερα μέλη του ΜΠΟΥ δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για ό,τι συμβαίνει εκτός μπουρδέλων.
Τα περισσότερα μέλη του ΜΠΟΥ δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για ό,τι συμβαίνει εκτός μπουρδέλων.
Εγω νομιζα mr Nostalgia οτι αφου υπαρχει θρεντ πολιτικη και θρησκευτικα θα βαζεις ενα σοβαρο θεμα και θα μπαινουνε ατομα να μιλανε σοβαρα. Που να ηξερα οτι το νημα θα γινει ανεκδοτο. Οι μπαχαληδες γαμηθηκανε 19 ολοκληρες σελιδες. Οι ανθρωποι ειναι ακουραστοι.
ποιο βλαξ ψοφας..Kακώς, διότι αν έρθει και εδώ κανένας Σουηδικός νόμος θα κλείσουν και τα μπουρδέλα και το site !
Ο νηματοθετης εγκατελειψε το θρεντ και το λαο του και τρεχει πισω απο την υβοννη 29 :S
Αφού είσαστε σκουπίδια,μπαχαλακηδες ρεεεεεεεεεεεεεε.Τύποι νομίζω ότι το εγχείρημα ναυαγισε...
Τυπε εισαι μεγαλος ψευτης...ολα τα μελη του σαι ειναι ζαμπλουτοι,πανεμορφοι,ψωλαραδες και με τετραψηφιο iq.