Tane
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 71
- Πόντοι
- 1
Τζαμπα 2 γαμισια την εβδομαδα για ολλους στο μεταξουργιο ,και μια βιζιτα καθε χριστουγεννα
διαβασμενο σε βρισκωτον άλλο ημιτρελλο,πριν 52χρονια
συναγωνιστη μεγαλο και σοβαρο θεμα πας ν ανοιξεις!! εισαι σιγουρος ομως ...η..εστω εχεις τουλαχιστον καποιες ενδειξεις οτι υπαρχει η απαραιτητη σοβαροτητα και οχι καφριλικι εδω μεσα?Επειδη ειμαστε παρα πολλα τα μελη και αρκετα εχουμε μεταξυ μας επικοινωνια ξερω οτι ολοι εχουνε εντονο προβληματισμο για τα τεκτενομενα στην πατριδα μας. Ετσι απο το τιποτα ξεκινησανε αρκετες φορες κινηματα σε αυτην την χωρα που τελικα την σωσανε. Δεν θα ηθελα να υπαρχουνε πολιτικοι διαχωρισμοι και ταμπελες. Μονο μια ιδεα. Οτι πολλοι μαζι απο εδω μεσα μπορουμε! Αλλοι εχουνε μορφωση αλλοι την οικονομικη δυναμη αλλη φυσικη δυναμη οι αλλες αρετες. Αν θελετε ας κανουμε ολοι μαζι κατι αν μαζευτουνε μαζι ολες οι αρετες ολων μας ολα ειναι πιθανα.
Τι εννοείτε κύριε; Εδω διακυβεύεται η τύχη της πατρίδος και εσείς γελάτε;μπαινω και σας κανω χαζι,ρε μαγκες πραγματικα εχω να ριξω τοσο γελιο χρονια.
Τι εννοείτε κύριε; Εδω διακυβεύεται η τύχη της πατρίδος και εσείς γελάτε;
Παρακολουθουσες καιρο το σαιτ τύπε?μπαινω και σας κανω χαζι,ρε μαγκες πραγματικα εχω να ριξω τοσο γελιο χρονια.
διορθωνω ,αυτο με την εγκριση τη φαση?Καθε φορα συμβαινει?Η επειδη ειμαι νεο μελος?αυτο με την εγκριση τι φαση καφε φορε συμβαινει?ή επειδη ειμαι νεο μελος?
Τζαμπα 2 γαμισια την εβδομαδα για ολλους στο μεταξουργιο ,και μια βιζιτα καθε χριστουγεννα
την τελευταια εβδομαδα γραφτηκα απο παλια το ξερω ,και εχω κλασει στο γελιο λεμε
διορθωνω ,αυτο με την εγκριση τη φαση?Καθε φορα συμβαινει?Η επειδη ειμαι νεο μελος?
Γραφονται πολλοι αλλα μονο τα σοβαρα ατομα παραμενουν
Τους μπαχαλακηδες δεν τους σηκωνει το κλιμα τυπε :S
Συμφωνω, επαυξανω και ψηφο στον πιονεερ φορ πρεσιντεντ.
Τυπε εχω την εντυπωση οτι μπηκες αφου εβαλες καποιον δικο σουθεομουρλογια να κοψει κινηση και τωρα κανεις ρελανς για προεδρος του κομματος. Ειδες οτι εχουμε ασχοληθει πολυ σοβαρα με την προταση και εκανες εγγραφη.
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ προφιλ
σε ενδειξη καλης θέλησης δεν θα γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου