Νέα

Πώς θα φαινότανε η ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος ή κινήματος από μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Τζαμπα 2 γαμισια την εβδομαδα για ολλους στο μεταξουργιο ,και μια βιζιτα καθε χριστουγεννα

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.040
Πόντοι
96
Επειδη ειμαστε παρα πολλα τα μελη και αρκετα εχουμε μεταξυ μας επικοινωνια ξερω οτι ολοι εχουνε εντονο προβληματισμο για τα τεκτενομενα στην πατριδα μας. Ετσι απο το τιποτα ξεκινησανε αρκετες φορες κινηματα σε αυτην την χωρα που τελικα την σωσανε. Δεν θα ηθελα να υπαρχουνε πολιτικοι διαχωρισμοι και ταμπελες. Μονο μια ιδεα. Οτι πολλοι μαζι απο εδω μεσα μπορουμε! Αλλοι εχουνε μορφωση αλλοι την οικονομικη δυναμη αλλη φυσικη δυναμη οι αλλες αρετες. Αν θελετε ας κανουμε ολοι μαζι κατι αν μαζευτουνε μαζι ολες οι αρετες ολων μας ολα ειναι πιθανα.
συναγωνιστη μεγαλο και σοβαρο θεμα πας ν ανοιξεις!! εισαι σιγουρος ομως ...η..εστω εχεις τουλαχιστον καποιες ενδειξεις οτι υπαρχει η απαραιτητη σοβαροτητα και οχι καφριλικι εδω μεσα?

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
μπαινω και σας κανω χαζι,ρε μαγκες πραγματικα εχω να ριξω τοσο γελιο χρονια.

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοείτε κύριε; Εδω διακυβεύεται η τύχη της πατρίδος και εσείς γελάτε;

ετσι μετα απο αναζητηση στα διαφορα fora και μη βρισκοντας λυση ,πιστευω οτι μεσα στο ΜΠΟΥ βρηκα επιτελους την σωτηρια της πατριδος.Κατι τετοι σκεφτονταν και οι ψηφοφοροι του συριζα αλλα τους βγηκε τραβελι η κατασταση χαχαχαχα

Επισκέπτης
χαχα ναι και θα εχει και τασεις μπουρδελακιδες κολγκερλακιδες η μασατζηδες χαχα

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
την τελευταια εβδομαδα γραφτηκα απο παλια το ξερω ,και εχω κλασει στο γελιο λεμε

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
αυτο με την εγκριση τι φαση καφε φορε συμβαινει?ή επειδη ειμαι νεο μελος?

parpar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
6
Like
363
Πόντοι
281

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.290
Πόντοι
6.515
την τελευταια εβδομαδα γραφτηκα απο παλια το ξερω ,και εχω κλασει στο γελιο λεμε

Γραφονται πολλοι αλλα μονο τα σοβαρα ατομα παραμενουν
Τους μπαχαλακηδες δεν τους σηκωνει το κλιμα τυπε  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.267
Πόντοι
5.506
διορθωνω ,αυτο με την εγκριση τη φαση?Καθε φορα συμβαινει?Η επειδη ειμαι νεο μελος?

Τυπε εχω την εντυπωση οτι μπηκες αφου εβαλες καποιον δικο σου θεομουρλο για να κοψει κινηση και τωρα κανεις ρελανς για προεδρος του κομματος. Ειδες οτι εχουμε ασχοληθει πολυ σοβαρα με την προταση και εκανες εγγραφη.

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω, επαυξανω και ψηφο στον πιονεερ φορ πρεσιντεντ.

Μα τι αυρα ειαι αυτη που εκπεμπω ρε δικε μου,Ρε σεις να σας πω οικονομικων ποιον θα χουμε ?Μη μας τρωει ολα τα λεφτα στις πουτανες κανονιστε ε?

Pioneerstar

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε εχω την εντυπωση οτι μπηκες αφου εβαλες καποιον δικο σου θεομουρλο για να κοψει κινηση και τωρα κανεις ρελανς για προεδρος του κομματος. Ειδες οτι εχουμε ασχοληθει πολυ σοβαρα με την προταση και εκανες εγγραφη.

Ειχα βαλει ειναι η αληθεια αλλα εκοψε αλυσιδα με αυτα που γραφετε χαχχαχαχαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.866
Πόντοι
6.030
Εγώ θέλω το Υπουργείο Υγείας

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.109
Πόντοι
6.796
Θέλω και εγώ υπουργείο.. θέλω να παω να πώ Go Back ρε μουνιά.. Sex Pistols Μονο .. Σιγουρη επιτυχια θα χουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom