Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ναι και το ντολτσε βιτα...
και ομως  :S

βασικα .. για μενα τα εγκληματα ηταν μια κατηγορια μονα τους.. τουτο εδω το παρταλι .... το σωζει ο χαλκιας που με κανει και γελαω αντε και καμια γρηγορη ατακα του πουστρακου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βασικα .. για μενα τα εγκληματα ηταν μια κατηγορια μονα τους.. τουτο εδω το παρταλι .... το σωζει ο χαλκιας που με κανει και γελαω αντε και καμια γρηγορη ατακα του πουστρακου

ο χαλκιας παιζει να ειναι ο μοναδικος μαζι με τον τσιμιτσελη που δεν μου αρεσει χαχαχαχαχ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαλκιάς ειναι μονο αυτός με το κλαρίνο.Ο Πετρο λούκας.
Τσιμιτσέλης wtf?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν ζω απ αυτό φιλε.Δε το πουλάω για αστείο.

ουτε εγω πουλαω... ουτε εχω κερδος... αν το λες κρυοκωλο το "εγκληματα" απλα σου ειπα να βαλεις κανενα καλο , μπας και γελασουμε με κανενα καινουριο.. χωριε την απειλη οπλου, τη χρηση χαπιων κτλ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ουτε εγω πουλαω... ουτε εχω κερδος... αν το λες κρυοκωλο το "εγκληματα" απλα σου ειπα να βαλεις κανενα καλο , μπας και γελασουμε με κανενα καινουριο.. χωριε την απειλη οπλου, τη χρηση χαπιων κτλ
Το ότι δε γελάω εγω μ αυτό δε χρειάζεται να καθορίσει την αισθητική σου.Προχωράμε μ όσα γουστάρουμε κι αγαπάμε.Στα αρχίδια μου τα εγκλήματα και το παρτάλι και στα δικά σου όσα αρέσουν σε μένα.Παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom