House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δε το εχω δει.Ειναι απιστευτο οτι μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο που εγραψε τα εγκληματα
δε το εχω δει.Ειναι απιστευτο οτι μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο που εγραψε τα εγκληματα
νομιζω και το "εισαι το ταιρι μου"
δε το εχω δει.
ναι και το ντολτσε βιτα...
και ομως :S
βασικα .. για μενα τα εγκληματα ηταν μια κατηγορια μονα τους..
βασικα .. για μενα τα εγκληματα ηταν μια κατηγορια μονα τους.. τουτο εδω το παρταλι .... το σωζει ο χαλκιας που με κανει και γελαω αντε και καμια γρηγορη ατακα του πουστρακου
ο χαλκιας παιζει να ειναι ο μοναδικος μαζι με τον τσιμιτσελη που δεν μου αρεσει χαχαχαχαχ
Που εκανε διαλογο με την Σωσω αργοτερα και ελεγε οτι η Μπερετα πιτσιλαει στον φονο
μ αυτό προσπάθησα να γελάσω αλλά δεν μπόρεσα χωρίς τη βοήθεια χαπιών.επικο! γιατι το γιακουμης - κορινα??
μ αυτό προσπάθησα να γελάσω αλλά δεν μπόρεσα χωρίς τη βοήθεια χαπιών.
αυτο που έβαλε ο φιλος δε γελάς ούτε υπό την απειλή όπλου.το παθαινω με τις κωμωδιες του Γουντυ Αλεν αυτο
αυτο που έβαλε ο φιλος δε γελάς ούτε υπό την απειλή όπλου.
Δεν ζω απ αυτό φιλε.Δε το πουλάω για αστείο.για βαλε ενα δικο σου να γελασουμε βρε μπαγασακο...
Δεν ζω απ αυτό φιλε.Δε το πουλάω για αστείο.
Το ότι δε γελάω εγω μ αυτό δε χρειάζεται να καθορίσει την αισθητική σου.Προχωράμε μ όσα γουστάρουμε κι αγαπάμε.Στα αρχίδια μου τα εγκλήματα και το παρτάλι και στα δικά σου όσα αρέσουν σε μένα.Παρακάτω.ουτε εγω πουλαω... ουτε εχω κερδος... αν το λες κρυοκωλο το "εγκληματα" απλα σου ειπα να βαλεις κανενα καλο , μπας και γελασουμε με κανενα καινουριο.. χωριε την απειλη οπλου, τη χρηση χαπιων κτλ
για βαλε ενα δικο σου να γελασουμε βρε μπαγασακο...