Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Άλλο σε ρώτησα. Αν ξέρεις τι σημαίνει βλάχος κι όχι τι εννοείτε όσοι δεν ξέρετε..

νομίζω κάποια καταγωγή απο Βαλκάνια έχουν οι ορίτζιναλ Βλάχοι
δεν είναι τι εννοούμε
είναι πως έχει καθιερωθεί η σημασία της λέξης

Επισκέπτης
ναι έχεις δίκιο
μαλακία είναι που έχει ο Σάκης ο υδραυλικός και δεν έχει η γυναίκα του
πόση διαφορά ηλικίας έχουν πια?
η και να έχουν διαφορά, τόσα χρόνια που είναι αυτή στο χωριό δεν απέκτησε προφορά?
τους υπόλοιπους δεν τους παρατήρησα ένα επεισόδιο είδα λέμε
νομίζω δεν είναι κάποιο μυστήριο, είναι απλά το τι μπορεί να  κάνει ο ηθοποιός και πως μπορεί να ερμηνεύσει το ρόλο
κάποιοι βάζουν προφορά κάποιοι όχι
κι αυτό είναι μαλακία
εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης ή σεναριογράφος θα έλεγα σε όλους να κάτσουν να τη μάθουν τη προφορά
όπως κάνουν οι ξένοι αν είναι να κάνουν κάποιο ρόλο και μαθαίνουν άλλες προφορές

Εσυ το παρα-εξεταζεις. Αυτα τα σηριαλ ειναι για να περναει η ωρα, ας πουμε ευχαριστα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Ο κοσμος εχει προβληματα και θελει κατι αναλαφρο, διασκεδαστικο να περασει την ωρα του. Αμα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε το σεναριο, τη σκηνοθεσια ή τη φωτογραφια, γαμησε τα. Οποιος θελει κουλτουρα μπορει να δει Ταρκοφσκι ή Κιουμπρικ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Εσυ το παρα-εξεταζεις. Αυτα τα σηριαλ ειναι για να περναει η ωρα, ας πουμε ευχαριστα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Ο κοσμος εχει προβληματα και θελει κατι αναλαφρο, διασκεδαστικο να περασει την ωρα του. Αμα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε το σεναριο, τη σκηνοθεσια ή τη φωτογραφια, γαμησε τα. Οποιος θελει κουλτουρα μπορει να δει Ταρκοφσκι ή Κιουμπρικ.

και dorcel

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 4f02f79fc7c11a86b860939cf5f1c07a.jpg
    4f02f79fc7c11a86b860939cf5f1c07a.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είχε φασωθει και με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής τότε ήταν ο μαλτεζος της αρχαίας ελλαδας, ειχε πάρει όλες τις πολεις-κρατη :grin:

τυπε η Ζηνα το ετριβε το πιπερι με την Γαβριελα  :rolleyes:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Όχι δεν συμφωνώ.
Δεν είμαι καθόλου της κουλτούρας θέλω τα εύπεπτα.  :P
Αλλά και στα φιλαράκια αν δω μια ασυνέπεια στο σενάριο ξενερώνω.
Το πόσο συνεπείς είναι σε αυτές τις σειρές σε αυτά που γράφουν, στο πως ερμηνεύουν ακόμη και στα πράγματα που έχουν στο σκηνικό τους!
Είναι εντυπωσιακό!
Αν είναι όλα αρπα κόλλα, δεν με πείθουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom