master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σε πολλα ειχε κανει ο μουναρος.Σ ένα επεισόδιο είχε κάνει γκεστ κι η Ζήνα
Σε πολλα ειχε κανει ο μουναρος.Σ ένα επεισόδιο είχε κάνει γκεστ κι η Ζήνα
Άλλο σε ρώτησα. Αν ξέρεις τι σημαίνει βλάχος κι όχι τι εννοείτε όσοι δεν ξέρετε..
Σ ένα επεισόδιο είχε κάνει γκεστ κι η Ζήνα
Κάπου κάναν δηλώσεις οι ηθοποιοί και το είδα, νομίζω σε ένα έκτακτο δελτίο του μεγκα
μη τα γράφεις αυτά χύμα ρε μαλάκα εδώ μέσα.Θα τη βάλουν και στο παρτάλι τα ζώα οι σεναριογράφοι.Σ ένα επεισόδιο είχε κάνει γκεστ κι η Ζήνα
Σε πολλα ειχε κανει ο μουναρος.
μη τα γράφεις αυτά χύμα ρε μαλάκα εδώ μέσα.Θα τη βάλουν και στο παρτάλι τα ζώα οι σεναριογράφοι.
Δεν θελω,προτιμω να την θυμαμαι σαν ζινα,τωρα θα εχει σιτεψει.στο Spartacus να τη δεις
ναι έχεις δίκιο
μαλακία είναι που έχει ο Σάκης ο υδραυλικός και δεν έχει η γυναίκα του
πόση διαφορά ηλικίας έχουν πια?
η και να έχουν διαφορά, τόσα χρόνια που είναι αυτή στο χωριό δεν απέκτησε προφορά?
τους υπόλοιπους δεν τους παρατήρησα ένα επεισόδιο είδα λέμε
νομίζω δεν είναι κάποιο μυστήριο, είναι απλά το τι μπορεί να κάνει ο ηθοποιός και πως μπορεί να ερμηνεύσει το ρόλο
κάποιοι βάζουν προφορά κάποιοι όχι
κι αυτό είναι μαλακία
εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης ή σεναριογράφος θα έλεγα σε όλους να κάτσουν να τη μάθουν τη προφορά
όπως κάνουν οι ξένοι αν είναι να κάνουν κάποιο ρόλο και μαθαίνουν άλλες προφορές
μου θυμησες την αλογα τωρα
Εσυ το παρα-εξεταζεις. Αυτα τα σηριαλ ειναι για να περναει η ωρα, ας πουμε ευχαριστα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Ο κοσμος εχει προβληματα και θελει κατι αναλαφρο, διασκεδαστικο να περασει την ωρα του. Αμα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε το σεναριο, τη σκηνοθεσια ή τη φωτογραφια, γαμησε τα. Οποιος θελει κουλτουρα μπορει να δει Ταρκοφσκι ή Κιουμπρικ.
Δεν θελω,προτιμω να την θυμαμαι σαν ζινα,τωρα θα εχει σιτεψει.
αμεμη τα γράφεις αυτά χύμα ρε μαλάκα εδώ μέσα.Θα τη βάλουν και στο παρτάλι τα ζώα οι σεναριογράφοι.
μη τα γράφεις αυτά χύμα ρε μαλάκα εδώ μέσα.Θα τη βάλουν και στο παρτάλι τα ζώα οι σεναριογράφοι.
Είχε φασωθει και με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής τότε ήταν ο μαλτεζος της αρχαίας ελλαδας, ειχε πάρει όλες τις πολεις-κρατη
έφτασε το ιππικό.
Εσυ το παρα-εξεταζεις. Αυτα τα σηριαλ ειναι για να περναει η ωρα, ας πουμε ευχαριστα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Ο κοσμος εχει προβληματα και θελει κατι αναλαφρο, διασκεδαστικο να περασει την ωρα του. Αμα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε το σεναριο, τη σκηνοθεσια ή τη φωτογραφια, γαμησε τα. Οποιος θελει κουλτουρα μπορει να δει Ταρκοφσκι ή Κιουμπρικ.
τυπε η Ζηνα το ετριβε το πιπερι με την Γαβριελα
πέφτω απ τα σύννεφα.να δεις που θα βρεθεί και το αεροπλάνο.Δεν είμαι καθόλου της κουλτούρας θέλω τα εύπεπτα.
τυπε η Ζηνα το ετριβε το πιπερι με την Γαβριελα