Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υποτιθεται οτι ειναι λεφταs ο Χαλκιαs.......

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Megaλο Πούτσα έχουν φάει τα κανάλια.
Πάντα μέσα ήταν,άπατα κιόλας.Θαλασσοδάνεια,βασικοί μέτοχοι,νταβατζήδες του Χοντρού,του Αντρέα,του Βλαμμένου.
Σε καθεστώς ομηρίας τάχα μου με τις μη αδειοδοτήσεις.Στον πούτσο μας λουλούδια και στ αρχίδια μας σαμπάνιες.
Όλα εδώ πληρώνονται πουστράκια που διαλύσατε κάθε κριτική σκέψη κι αισθητική-πολιτισμική αντίσταση στον πολύ κόσμο.
Δε θα μας λείψετε καθόλου.
Ποιους λυπάσαι? Αυτούς που επιχειρούν χωρίς κανένα ρίσκο? Φυσικά και δε θα μας λείψουν επειδή θα τους κρατούν ζωντανούς με το δικό μας οξυγόνο..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στα σκατά να πάνε,αν μπορούσαν ας εκλειναν ολα.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Μακάρι να έκλειναν,αλλά σε κάποιους είναι χρήσιμα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν θα κληθείς να πληρώσεις και το κάτι παραπάνω για να μην κλείσουν..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το πληρώνουμε απ οταν ανοιξαν.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιους λυπάσαι? Αυτούς που επιχειρούν χωρίς κανένα ρίσκο? Φυσικά και δε θα μας λείψουν επειδή θα τους κρατούν ζωντανούς με το δικό μας οξυγόνο..

ειναι και γαμω τα σουρεαλ που μας πρηζουνε τα παπαρια για την ελευθερη αγορα ανθρωποι που λειτουργουν υπο καθεστως κρατικου καπιταλισμου για δεκαετιες....

Επισκέπτης
Απο 3 φορες που το εχω δει, μια χαρα ειναι το σηριαλ. Εχω να παρακολουθησω σηριαλ απο το Κωσταντινου κι Ελενης, αλλα αυτο εχει πλακα. Και η ξανθια η χαζη μου αρεσει κι αυτος που κανει τον πουστη καλος ειναι στο ρολο του κι ο Θανασης νομιζω, καλος. Δεν μου αρεσει αυτη που εχει ενα κλουβι στο κεφαλι της κι ο Τσιμητσελης.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ειναι και γαμω τα σουρεαλ που μας πρηζουνε τα παπαρια για την ελευθερη αγορα ανθρωποι που λειτουργουν υπο καθεστως κρατικου καπιταλισμου για δεκαετιες....
Μα οι εν Ελλάδι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς έτσι την έχουν φανταστεί. Για λίγους, εκλεκτούς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο επειδή πάντα υπάρχει η τράπεζα που θα τους δανείσει χωρίς εγγυήσεις επειδή κι αυτή θα ανακεφαλαιωθεί όταν χρειαστεί για να μην καταρρεύσει και δε μπορεί να ρίξει ρευστό στην αγορά που έτσι κι αλλιώς δε ρίχνει για να μπορεί να δανείσει τα κανάλια που πρέπει να σε πείσουν πως δε χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος.
Τι δεν κατάλαβες??
Ευτυχώς να λες που δε γίναμε Σοβιετία..

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μα οι εν Ελλάδι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς έτσι την έχουν φανταστεί. Για λίγους, εκλεκτούς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο επειδή πάντα υπάρχει η τράπεζα που θα τους δανείσει χωρίς εγγυήσεις επειδή κι αυτή θα ανακεφαλαιωθεί όταν χρειαστεί για να μην καταρρεύσει και δε μπορεί να ρίξει ρευστό στην αγορά που έτσι κι αλλιώς δε ρίχνει για να μπορεί να δανείσει τα κανάλια που πρέπει να σε πείσουν πως δε χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος.
Τι δεν κατάλαβες??

:rockon: :rockon: :rockon:
Σαν να ακους τον Μπρεζνιεφ να μιλαει για τα καλα της ιδιωτικοποιησης ενα πραγμα....Ελλαδα γεια σου εσυ με τα τρελα σου  :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι δεν κατάλαβες??
Απολύτως έτσι.+

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Απο 3 φορες που το εχω δει, μια χαρα ειναι το σηριαλ. Εχω να παρακολουθησω σηριαλ απο το Κωσταντινου κι Ελενης, αλλα αυτο εχει πλακα. Και η ξανθια η χαζη μου αρεσει κι αυτος που κανει τον πουστη καλος ειναι στο ρολο του κι ο Θανασης νομιζω, καλος. Δεν μου αρεσει αυτη που εχει ενα κλουβι στο κεφαλι της κι ο Τσιμητσελης.

ο Θανάσης είναι ο Καλφαγιάννης?
Πείτε μου και κάτι άλλο, αυτός και ο Σάκης ο υδραυλικός έχουν προφορά
η Βίκυ η Σταυροπούλου για κάποιον μυστήριο λόγο δεν έχει
οι υπόλοιποι βλάχοι έχουν?????
δεν είναι λίγο μαλακία αν δεν έχουν?

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι