You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 916
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Υποτιθεται οτι ειναι λεφταs ο Χαλκιαs.......
Εντάξει τότε πάσο
Δεν το έχω δει άλλωστε πέρα απο κάτι αποσπάσματα σε μεσημεριανά...
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποιους λυπάσαι? Αυτούς που επιχειρούν χωρίς κανένα ρίσκο? Φυσικά και δε θα μας λείψουν επειδή θα τους κρατούν ζωντανούς με το δικό μας οξυγόνο..Megaλο Πούτσα έχουν φάει τα κανάλια.
Πάντα μέσα ήταν,άπατα κιόλας.Θαλασσοδάνεια,βασικοί μέτοχοι,νταβατζήδες του Χοντρού,του Αντρέα,του Βλαμμένου.
Σε καθεστώς ομηρίας τάχα μου με τις μη αδειοδοτήσεις.Στον πούτσο μας λουλούδια και στ αρχίδια μας σαμπάνιες.
Όλα εδώ πληρώνονται πουστράκια που διαλύσατε κάθε κριτική σκέψη κι αισθητική-πολιτισμική αντίσταση στον πολύ κόσμο.
Δε θα μας λείψετε καθόλου.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στα σκατά να πάνε,αν μπορούσαν ας εκλειναν ολα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το πληρώνουμε απ οταν ανοιξαν.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ποιους λυπάσαι? Αυτούς που επιχειρούν χωρίς κανένα ρίσκο? Φυσικά και δε θα μας λείψουν επειδή θα τους κρατούν ζωντανούς με το δικό μας οξυγόνο..
ειναι και γαμω τα σουρεαλ που μας πρηζουνε τα παπαρια για την ελευθερη αγορα ανθρωποι που λειτουργουν υπο καθεστως κρατικου καπιταλισμου για δεκαετιες....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Στα σκατά να πάνε,αν μπορούσαν ας εκλειναν ολα.
θα τα αγορασει ο Στηβ Μαυριδης/Μαλτεζος/ρεντμαν τυπε οπως την κπρ.....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αναμένω εξελίξειςθα τα αγορασει ο Στηβ Μαυριδης/Μαλτεζος/ρεντμαν τυπε οπως την κπρ.....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
θα τα αγορασει ο Στηβ Μαυριδης/Μαλτεζος/ρεντμαν τυπε οπως την κπρ.....
Ο Άρης μαλτεζος τσιναει τυπε, δύσκολα τα πραματα
Επισκέπτης
Απο 3 φορες που το εχω δει, μια χαρα ειναι το σηριαλ. Εχω να παρακολουθησω σηριαλ απο το Κωσταντινου κι Ελενης, αλλα αυτο εχει πλακα. Και η ξανθια η χαζη μου αρεσει κι αυτος που κανει τον πουστη καλος ειναι στο ρολο του κι ο Θανασης νομιζω, καλος. Δεν μου αρεσει αυτη που εχει ενα κλουβι στο κεφαλι της κι ο Τσιμητσελης.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αναμένω εξελίξεις
πιο πολλα μπαρ και κολλεγια εχει η βορεια κορεα τυπε απο τα κλεμμενα ονειρα
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μα οι εν Ελλάδι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς έτσι την έχουν φανταστεί. Για λίγους, εκλεκτούς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο επειδή πάντα υπάρχει η τράπεζα που θα τους δανείσει χωρίς εγγυήσεις επειδή κι αυτή θα ανακεφαλαιωθεί όταν χρειαστεί για να μην καταρρεύσει και δε μπορεί να ρίξει ρευστό στην αγορά που έτσι κι αλλιώς δε ρίχνει για να μπορεί να δανείσει τα κανάλια που πρέπει να σε πείσουν πως δε χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος.ειναι και γαμω τα σουρεαλ που μας πρηζουνε τα παπαρια για την ελευθερη αγορα ανθρωποι που λειτουργουν υπο καθεστως κρατικου καπιταλισμου για δεκαετιες....
Τι δεν κατάλαβες??
Ευτυχώς να λες που δε γίναμε Σοβιετία..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μα οι εν Ελλάδι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς έτσι την έχουν φανταστεί. Για λίγους, εκλεκτούς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο επειδή πάντα υπάρχει η τράπεζα που θα τους δανείσει χωρίς εγγυήσεις επειδή κι αυτή θα ανακεφαλαιωθεί όταν χρειαστεί για να μην καταρρεύσει και δε μπορεί να ρίξει ρευστό στην αγορά που έτσι κι αλλιώς δε ρίχνει για να μπορεί να δανείσει τα κανάλια που πρέπει να σε πείσουν πως δε χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος.
Τι δεν κατάλαβες??
Σαν να ακους τον Μπρεζνιεφ να μιλαει για τα καλα της ιδιωτικοποιησης ενα πραγμα....Ελλαδα γεια σου εσυ με τα τρελα σου
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
εχει και δύο(κρατικά αλλά δε γαμείς)ταξί.πιο πολλα μπαρ και κολλεγια εχει η βορεια κορεα τυπε απο τα κλεμμενα ονειρα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Απολύτως έτσι.+Μα οι εν Ελλάδι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς έτσι την έχουν φανταστεί. Για λίγους, εκλεκτούς χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο επειδή πάντα υπάρχει η τράπεζα που θα τους δανείσει χωρίς εγγυήσεις επειδή κι αυτή θα ανακεφαλαιωθεί όταν χρειαστεί για να μην καταρρεύσει και δε μπορεί να ρίξει ρευστό στην αγορά που έτσι κι αλλιώς δε ρίχνει για να μπορεί να δανείσει τα κανάλια που πρέπει να σε πείσουν πως δε χρειάζεσαι λεφτά για να είσαι ευτυχισμένος.
Τι δεν κατάλαβες??
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Απο 3 φορες που το εχω δει, μια χαρα ειναι το σηριαλ. Εχω να παρακολουθησω σηριαλ απο το Κωσταντινου κι Ελενης, αλλα αυτο εχει πλακα. Και η ξανθια η χαζη μου αρεσει κι αυτος που κανει τον πουστη καλος ειναι στο ρολο του κι ο Θανασης νομιζω, καλος. Δεν μου αρεσει αυτη που εχει ενα κλουβι στο κεφαλι της κι ο Τσιμητσελης.
ο Θανάσης είναι ο Καλφαγιάννης?
Πείτε μου και κάτι άλλο, αυτός και ο Σάκης ο υδραυλικός έχουν προφορά
η Βίκυ η Σταυροπούλου για κάποιον μυστήριο λόγο δεν έχει
οι υπόλοιποι βλάχοι έχουν?????
δεν είναι λίγο μαλακία αν δεν έχουν?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εχει και δύο(κρατικά αλλά δε γαμείς)ταξί.
τυπε στην Βορεια Κορεα τουλαχιστον δεν ειναι ολα τα παιδια εξωγαμα του Μαλτεζου
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οι υπόλοιποι βλάχοι έχουν?????
δεν είναι λίγο μαλακία αν δεν έχουν?
Εγώ είμαι βλάχος αλλά δεν έχω προφορά. Πληρώνω κάτι??
Έχεις ιδέα τι σημαίνει βλάχος? Έτσι ακαδημαϊκά ρωτάω..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εκεί τα λένε ολα Τσαν(ή Τσουν ή Λι )τυπε στην Βορεια Κορεα τουλαχιστον δεν ειναι ολα τα παιδια εξωγαμα του Μαλτεζου