Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Άφησες τη μπάλα για να δεις σήριαλ;

Εσχάτη προδοσία...

URL]]

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:coffee:

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον του «Κάτω Παρτάλι» - Παραμένουν απλήρωτοι οι συντελεστές

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τη συνέχεια της αγαπημένη σειράς «Κάτω Παρτάλι» αφού όλο και πιο ορατή γίνεται η πιθανότητα διακοπής των γυρισμάτων εφόσον δεν έχουν καταβληθεί οι πληρωμές προς τους συντελεστές.

Σύμφωνα με τη real, τις επόμενες ημέρες, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πληρωμές από την εταιρεία παραγωγής προς τους τεχνικούς της σειράς όμως σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, οι τεχνικοί είναι αποφασισμένοι να κατεβάσουν τις κάμερές τους. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι πληρωμές στους συντελεστές ελληνικών σειρών είθισται να γίνονται έξι μήνες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου ενώ επιπλέον το «Κάτω Παρτάλι» σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και έτσι είναι πιο πιθανό να καταβληθούν οι πληρωμές άμεσα. Δενε ίναι πάντως η πρώτη φορά που ακούγεται "κόψιμο" της σειράς. Πριν από λίγες μέρες, το gossip-tv.gr σας είχε ενημερώσει για αυτό αλλά και για την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πηγή:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σήμερα είχε επανάληψη

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πιο γρηγορα απο τον "Δοκτωρ Ρουλη" βλεπω να κοβεται με τις αφραγκιες του μεγκα....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να κοπεί με τόσο μεγάλα νούμερα που κάνει.
Αργά η γρήγορα θα πληρωθούν όλοι.
Οι Βασιλιάδες που κόπηκαν θυμάστε αν έκαναν τέτοια νούμερα?
Που ακόμη κι αυτοί θα συνεχιστούν νομίζω, σε άλλο κανάλι βέβαια...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Και οι βασιλιαδες ηταν πολυ επιτυχημενο στο θεμα νουμερων αλλα παλι δεν ειχανε να τους πληρωσουνε....
πολυ πιθανο και το παρταλι να συνεχισει σε αλλο καναλι....Αυτο θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα για το μεγκα που θα ξεμεινει με τελειωμενες υποθεσεις οπως τις ειδησεις και τον πρετεντερη που δεν πιανουν ουτε 10% απο νουμερα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και οι βασιλιαδες ηταν πολυ επιτυχημενο στο θεμα νουμερων αλλα παλι δεν ειχανε να τους πληρωσουνε....
πολυ πιθανο και το παρταλι να συνεχισει σε αλλο καναλι....Αυτο θα ειναι το τελειωτικο χτυπημα για το μεγκα που θα ξεμεινει με τελειωμενες υποθεσεις οπως τις ειδησεις και τον πρετεντερη που δεν πιανουν ουτε 10% απο νουμερα....

Και το τζαστ δε του οφ ας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Megaλο Πούτσα έχουν φάει τα κανάλια.
Πάντα μέσα ήταν,άπατα κιόλας.Θαλασσοδάνεια,βασικοί μέτοχοι,νταβατζήδες του Χοντρού,του Αντρέα,του Βλαμμένου.
Σε καθεστώς ομηρίας τάχα μου με τις μη αδειοδοτήσεις.Στον πούτσο μας λουλούδια και στ αρχίδια μας σαμπάνιες.
Όλα εδώ πληρώνονται πουστράκια που διαλύσατε κάθε κριτική σκέψη κι αισθητική-πολιτισμική αντίσταση στον πολύ κόσμο.
Δε θα μας λείψετε καθόλου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Megaλο Πούτσα έχουν φάει τα κανάλια.
Πάντα μέσα ήταν,άπατα κιόλας.Θαλασσοδάνεια,βασικοί μέτοχοι,νταβατζήδες του Χοντρού,του Αντρέα,του Βλαμμένου.
Σε καθεστώς ομηρίας τάχα μου με τις μη αδειοδοτήσεις.Στον πούτσο μας λουλούδια και στ αρχίδια μας σαμπάνιες.
Όλα εδώ πληρώνονται πουστράκια που διαλύσατε κάθε κριτική σκέψη κι αισθητική-πολιτισμική αντίσταση στον πολύ κόσμο.
Δε θα μας λείψετε καθόλου.

To μονο προβλημα ειναι πως, ολο και περιοριζεται η πρωτογενης δημοσιογραφια (ρεπορταζ επιτοπου), δινοντας τη θεση της στα social media (αναπαραγωγη και σχολιασμος ειδησεων).
Αυτο ειναι αδιαφορο στο 90% των περιπτωσεων, αλλα αποτελει προβλημα στο 10%.
Πχ, οταν υπογραφονταν τα κουρεματα χρεους, ή οταν γινοταν μια συζητηση στο ΔΝΤ για την Ελλαδα, ή οταν συνεβαινε ενα επεισοδιο στα Ιμια... κλπ... δεν αρκουσε η μεταδοση απο στομα σε στομα.
Επρεπε καποιος επαγγελματιας δημοσιογραφος να κανει την καλυψη και την αναλυση (περιληψη) των συμβαντων.
Αν οι δημοσιογραφοι λειτουργουν απο χομπι, μεσω twitter, και αναγκαζονται να κανουν αλλες δουλειες για να ζησουν, τοτε η ειδηση θα ειναι πιο περιορισμενη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανέτα παίζεις και εσύ κανα ρολάκι στην σείρα πάντως,για σκέψου το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom