Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι έχεις δίκιο
μαλακία είναι που έχει ο Σάκης ο υδραυλικός και δεν έχει η γυναίκα του
πόση διαφορά ηλικίας έχουν πια?
η και να έχουν διαφορά, τόσα χρόνια που είναι αυτή στο χωριό δεν απέκτησε προφορά?
τους υπόλοιπους δεν τους παρατήρησα ένα επεισόδιο είδα λέμε
νομίζω δεν είναι κάποιο μυστήριο, είναι απλά το τι μπορεί να  κάνει ο ηθοποιός και πως μπορεί να ερμηνεύσει το ρόλο
κάποιοι βάζουν προφορά κάποιοι όχι
κι αυτό είναι μαλακία
εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης ή σεναριογράφος θα έλεγα σε όλους να κάτσουν να τη μάθουν τη προφορά
όπως κάνουν οι ξένοι αν είναι να κάνουν κάποιο ρόλο και μαθαίνουν άλλες προφορές
η σταυροπουλου έλεγε σε ένα επεισόδιο ότι είχε αλλα όνειρα,να τραγουδήσει όπερα  και κάτι τέτοια.ο χαλκιάς έχει υπονοηθεί ότι είναι άνθρωπος το υποκόσμου και βγάζει τόσο χρήμα κι έχει τόση δύναμη.
Όπως και να χει αυτά που βλέπουμε δεν είναι πραγματικά γεγονότα και δεν έχουμε ακόμα εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι στη σφαίρα της φαντασίας.αν έβλεπες το τελευταίο επεισόδιο πάντως θα καταλάβαινες ότι μάλλον τα περισσότερα δεν είναι η πραγματικότητα...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
η σταυροπουλου έλεγε σε ένα επεισόδιο ότι είχε αλλα όνειρα,να τραγουδήσει όπερα  και κάτι τέτοια.ο χαλκιάς έχει υπονοηθεί ότι είναι άνθρωπος το υποκόσμου και βγάζει τόσο χρήμα κι έχει τόση δύναμη.
Όπως και να χει αυτά που βλέπουμε δεν είναι πραγματικά γεγονότα και δεν έχουμε ακόμα εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι στη σφαίρα της φαντασίας.αν έβλεπες το τελευταίο επεισόδιο πάντως θα καταλάβαινες ότι μάλλον τα περισσότερα δεν είναι η πραγματικότητα...

ενδιαφέρον τότε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έφτασε το ιππικό. :grin:

αν χαουζ μου εμένα μου αρέσουν τα λιγάκι μουρλούτσικα έργακια δεν θέλω συνέπεια . η συνέπεια είναι για πράξεις για δουλειες για καθημερινα και πρακτικα θεματα οχι για τηλεοπτικες σειρες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αν χαουζ μου εμένα μου αρέσουν τα λιγάκι μουρλούτσικα έργακια δεν θέλω συνέπεια . η συνέπεια είναι για πράξεις για δουλειες για καθημερινα και πρακτικα θεματα οχι για τηλεοπτικες σειρες
γράφεις από κινητό με τ9 ε  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

εσύ δεν γούσταρες και λοστ?
κι εμένα μ'αρέσουν τα μουρλούτσικα αλλά ακομη κι αυτά έχουν κάποια συνέπεια και οργάνωση
στο λοστ ας πούμε πράγματα που γίνονταν στη 1η και 2η σεζόν τα εξηγούσαν αργότερα και έβγαζαν νόημα
κι αυτό ήταν γαμάτο
κι απ'την άλλη υπήρχαν άλλα που δεν μας τα εξήγησαν ποτέ
δεν έχω κάποιο επιχείρημα εδώ  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κι εμένα μ'αρέσουν τα μουρλούτσικα αλλά ακομη κι αυτά έχουν κάποια συνέπεια και οργάνωση
στο λοστ ας πούμε πράγματα που γίνονταν στη 1η και 2η σεζόν τα εξηγούσαν αργότερα και έβγαζαν νόημα
κι αυτό ήταν γαμάτο
δεν έχω κάποιο επιχείρημα εδώ  :P
ναι εβλεπα λιγακι  μικρο μου και γλυκο μου μαριαννακι . αυτα τα σουρεαλ εννοω μου αρεσουν ακομα και αν δεν δίνουν εξηγησεις χαχααχχ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κι αυτό ήταν γαμάτο
δεν έχω κάποιο επιχείρημα εδώ  :P
Δες το resurrection και το believe

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
βρες στο μουνί σου αγά θα βάλουμε?δέστο ολα καλα.
Για μένα δε βλέπεται,ποιος μίλησε για τέχνη?Ούτε για μια απλή γελαστερή σχετικά θέαση δε στέκει.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βρες στο μουνί σου αγά θα βάλουμε?δέστο ολα καλα.
Για μένα δε βλέπεται,ποιος μίλησε για τέχνη?Ούτε για μια απλή γελαστερή σχετικά θέαση δε στέκει.

Ειναι απιστευτο οτι μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο που εγραψε τα εγκληματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom