Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
πέφτω απ τα σύννεφα.να δεις που θα βρεθεί και το αεροπλάνο.
Βρέθηκε
εκτός κι αν εννοείς και τα συντρίμμια
πέφτω απ τα σύννεφα.να δεις που θα βρεθεί και το αεροπλάνο.
Ο Άρης το ήξερε;
έφτασε το ιππικό.
στ αρχίδια μας σαμπάνιες.Βρέθηκε
αλόγα.ναι η μουλαρα
η σταυροπουλου έλεγε σε ένα επεισόδιο ότι είχε αλλα όνειρα,να τραγουδήσει όπερα και κάτι τέτοια.ο χαλκιάς έχει υπονοηθεί ότι είναι άνθρωπος το υποκόσμου και βγάζει τόσο χρήμα κι έχει τόση δύναμη.ναι έχεις δίκιο
μαλακία είναι που έχει ο Σάκης ο υδραυλικός και δεν έχει η γυναίκα του
πόση διαφορά ηλικίας έχουν πια?
η και να έχουν διαφορά, τόσα χρόνια που είναι αυτή στο χωριό δεν απέκτησε προφορά?
τους υπόλοιπους δεν τους παρατήρησα ένα επεισόδιο είδα λέμε
νομίζω δεν είναι κάποιο μυστήριο, είναι απλά το τι μπορεί να κάνει ο ηθοποιός και πως μπορεί να ερμηνεύσει το ρόλο
κάποιοι βάζουν προφορά κάποιοι όχι
κι αυτό είναι μαλακία
εγώ αν ήμουν σκηνοθέτης ή σεναριογράφος θα έλεγα σε όλους να κάτσουν να τη μάθουν τη προφορά
όπως κάνουν οι ξένοι αν είναι να κάνουν κάποιο ρόλο και μαθαίνουν άλλες προφορές
η σταυροπουλου έλεγε σε ένα επεισόδιο ότι είχε αλλα όνειρα,να τραγουδήσει όπερα και κάτι τέτοια.ο χαλκιάς έχει υπονοηθεί ότι είναι άνθρωπος το υποκόσμου και βγάζει τόσο χρήμα κι έχει τόση δύναμη.
Όπως και να χει αυτά που βλέπουμε δεν είναι πραγματικά γεγονότα και δεν έχουμε ακόμα εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι στη σφαίρα της φαντασίας.αν έβλεπες το τελευταίο επεισόδιο πάντως θα καταλάβαινες ότι μάλλον τα περισσότερα δεν είναι η πραγματικότητα...
ακόμα και το κάτω παρταλι σκέψου πόσο άκυρο είναι για όνομα ελληνικού χωριούενδιαφέρον τότε
έφτασε το ιππικό.
γράφεις από κινητό με τ9 εαν χαουζ μου εμένα μου αρέσουν τα λιγάκι μουρλούτσικα έργακια δεν θέλω συνέπεια . η συνέπεια είναι για πράξεις για δουλειες για καθημερινα και πρακτικα θεματα οχι για τηλεοπτικες σειρες
γράφεις από κινητό με τ9 ε
αν χαουζ μου εμένα μου αρέσουν τα λιγάκι μουρλούτσικα έργακια δεν θέλω συνέπεια . η συνέπεια είναι για πράξεις για δουλειες για καθημερινα και πρακτικα θεματα οχι για τηλεοπτικες σειρες
:-* :-* :-* :-*χαχααχχααχχαχαχαχααχαχχαχ γλυκιέ μου.
ναι εβλεπα λιγακι μικρο μου και γλυκο μου μαριαννακι . αυτα τα σουρεαλ εννοω μου αρεσουν ακομα και αν δεν δίνουν εξηγησεις χαχααχχεσύ δεν γούσταρες και λοστ?
κι εμένα μ'αρέσουν τα μουρλούτσικα αλλά ακομη κι αυτά έχουν κάποια συνέπεια και οργάνωση
στο λοστ ας πούμε πράγματα που γίνονταν στη 1η και 2η σεζόν τα εξηγούσαν αργότερα και έβγαζαν νόημα
κι αυτό ήταν γαμάτο
κι απ'την άλλη υπήρχαν άλλα που δεν μας τα εξήγησαν ποτέ
δεν έχω κάποιο επιχείρημα εδώ
Δες το resurrection και το believeεσύ δεν γούσταρες και λοστ?
κι εμένα μ'αρέσουν τα μουρλούτσικα αλλά ακομη κι αυτά έχουν κάποια συνέπεια και οργάνωση
στο λοστ ας πούμε πράγματα που γίνονταν στη 1η και 2η σεζόν τα εξηγούσαν αργότερα και έβγαζαν νόημα
κι αυτό ήταν γαμάτο
κι απ'την άλλη υπήρχαν άλλα που δεν μας τα εξήγησαν ποτέ
δεν έχω κάποιο επιχείρημα εδώ
βρες στο μουνί σου αγά θα βάλουμε?δέστο ολα καλα.αν χαουζ μου εμένα μου αρέσουν τα λιγάκι μουρλούτσικα έργακια δεν θέλω συνέπεια . η συνέπεια είναι για πράξεις για δουλειες για καθημερινα και πρακτικα θεματα οχι για τηλεοπτικες σειρες
:-* :-* :-* :-*
Ο Άρης
βρες στο μουνί σου αγά θα βάλουμε?δέστο ολα καλα.
Για μένα δε βλέπεται,ποιος μίλησε για τέχνη?Ούτε για μια απλή γελαστερή σχετικά θέαση δε στέκει.
Ειναι απιστευτο οτι μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο που εγραψε τα εγκληματα