baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
δειξε μας το δικο σου αλλιως δεν πιστευουμε ουτε εσεναΘέλεις να δεις μουνί καυλα μου για να πειστεις ε?
δειξε μας το δικο σου αλλιως δεν πιστευουμε ουτε εσεναΘέλεις να δεις μουνί καυλα μου για να πειστεις ε?
2 - 3 νησια, η εξωτική Σαλαμίνα, η Αιγινα και το Αγκιστρι...γαμησε τα ελεγα να κανω τουρινγκ σε δυο τρια νησια αλλα μονο τα εισητηρια με βγαζουν εκτος προυπολογισμου :S
για βαλε κανενα μουνακι.....Θέλεις να δεις μουνί καυλα μου για να πειστεις ε?
αχα....ηρθε η τιτανομεγιστη μουναρα μαςΘέλεις να δεις μουνί καυλα μου για να πειστεις ε?
:-* :-* :-* hdh paizv!!!λουκ σου έδωσα λινκ στο θρεντ για τα παιχνίδια, πάγαινε μην παει χαμένος ο κόπος μου
παρακαλώ
βαρετη και μαλλον την αρπαξα γτ με επιασε το μπουρινι και εγινα παπι...γεια σας δεσποινιδα λουκρητια, τι κάνετε? πως ήταν η ημέρα σας?
σιγα ρε μην παω να πουλαω και καρπουζια τα δυο απο τα τρια ειναι τα πιο ιν νησια2 - 3 νησια, η εξωτική Σαλαμίνα, η Αιγινα και το Αγκιστρι...
αχα....ηρθε η τιτανομεγιστη μουναρα μας
θελω να τα δω ολα μαναρι μου
θες να δειξεις κ εσυ κατι?
τυχεροι εκει πάνω , εδω θα την αρπάξουμε από κανένα κλιματιστικό:-* :-* :-* hdh paizv!!!
βαρετη και μαλλον την αρπαξα γτ με επιασε το μπουρινι και εγινα παπι...
ντεκερ: :-*
θα μου το δωσεις κ απο κοντα ερωτα?ντεκερ: :-*
θα μου το δωσεις κ απο κοντα ερωτα?
εχεις το θρασος κ μιλας?
αχ αυτη η αλιντι, θελει να μας παρει ολους τους αντρες...
αχ τετοια μου κανεις κ μετα πως να σε ξεχασω?
εσυ να πας στους φιλους φιδια φιδι ε φιδι
Δες τα πμ σου εσύ
αχ αυτη η αλιντι, θελει να μας παρει ολους τους αντρες...
θελω να δω και εγω νινακι στα πμ ολο πισω απο την πλατη μου τα κανατεΔες τα πμ σου εσύ
Στειλε μου π.μ..και πες μου!σπουδαία ερωτηση ομολογώ
αλλά δεν λέω
γτ ρε?τι σου κανα? :-εσυ να πας στους φιλους φιδια φιδι ε φιδι