The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.832
- Πόντοι
- 25.467
Φυσικά!κοιτουσε το μελλον
Οι Αλβανοί είναι 100χρόνια μπροστά. Όχι σαν κι εμάς τα βόδια...
Φυσικά!κοιτουσε το μελλον
Πολυ καλες στο πλακομουνιΈκαναν ντουετάκι; Ή καθε μια χωριστά.
Πολυ καλες στο πλακομουνι
Παλιοι πετραδες οι παππουδες
ο μουνης ο νιπλης που ειναι;κουμπωνει λιπιτορ;
παναθεμα τον κοιμαται μεσημερια σαν παππους με οξυγονο λες και κουραζεται ο παπαρας..αφου ολη την μερα ξυνει τα δυσμορφα αρχιδια του στο κρεβατι η στον υπολογιστηΘα τον πήρε ο ύπνος στην πολυθρόνα.
Μην νομίζετε... Κι εγώ έτοιμος είμαι.
παναθεμα τον κοιμαται μεσημερια σαν παππους με οξυγονο λες και κουραζεται ο παπαρας..αφου ολη την μερα ξυνει τα δυσμορφα αρχιδια του στο κρεβατι η στον υπολογιστη
Σ.Κ. πραματικα δεν κανω τιποτα μονο καφε,γαμησι στην κυρα και ουισκακι..καθημερινες εχω ζορια ομωςΕίναι πολύ κουραστικό το να μην κάνεις τίποτα. Πιστέψτε με.
Ο Prince Belozersky είναι το μέλος ΠΟΥΛΙ.
Απόφοιτος δημοτικού, μακροχρόνια άνεργος, χωρίς ποτέ του γκόμενα, μπουρδέλα μέρα παρά μέρα...
Όπως το είχα πει: «Το κλωτσοσκούφι της πραγματικής ζωής παριστάνει τον πρίγκηπα σε ένα site για μπουρδέλα». Για λύπηση...
Πάει αυτός, ξεβρακώθηκε, τον τελείωσα.
Kαι ξεκαρδιζόμαστε με παράθεση ποστ όπου γλεντάει γνωστή μαϊμού.χαιρετιζουμε επιστροφη μυθικου πουλιου
Από το Παλαμήδι έπεσε;Τον κατακρεουργήσατε.
Μετά από αυτό το πόστ, έπεσε τουλάχιστον 58 σκαλοπάτια στα μάτια μας.
Γιατί να ασχοληθώ?Εγώ θέτω το αντικείμενο και τους όρους.Αν ο άλλος δεν μπορεί να πιάσει τα στάνταρντς και το επίπεδο του Βαλκανιοπουτσισμού είναι δικό του φταίξιμο.Ο τρόπος που χειρίζεται ο Άρχοντας τις διαμάχες είναι απίστευτος. Με το σαβουριασμα που έχει φάει θα μπορούσε να ρίχνει καντήλια κάθε 3 δεύτερα. Όχι ότι δεν έχει τα θέματά του. Αλλά αυτός εκεί, ατάραχος. Στοχοπροσηλωμένος. Στον Βαλκανιοπουτσισμό του.
Από το Παλαμήδι έπεσε;
Πρόλαβε να μετανοήσει;Τον έριξε ο κ. Καλαποδόγερας από τον προμαχώνα των μετανοούντων στης Αλπ ντε ωτ προβάνς.
Πρόλαβε να μετανοήσει;
Κρίμα. Δεν υπάρχει κάτι σαν το αεροβάπτισμα; Αερομετάνοια;Μα τι ρωτάτε τώρα;
Φυσικά και όχι. Άλλωστε γι αυτό τον έριξε.
Υπάρχει, αλλά ο κ. Καβαλοκαλαμόγερος είναι αμείλιγκτός σε κάτι τέτοια.Κρίμα. Δεν υπάρχει κάτι σαν το αεροβάπτισμα; Αερομετάνοια;