Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
ετσι λενε οτι ειναι , αλλα δεν ειναι ετσι
7 χρόνια ο αλλος και ακομα Τειρεσία ειναι
Κι ο Αθηναίος μπορεί να παλεύει 7 χρόνια να ανεβάσει το χέρι στο πάνω ράφι να γραπώσει το λακ άβουλιν αλλά αυτό δεν λέει κάτι τυπε :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Eπίσης.... ξέρω πολλές ομμορυθμες που δεν έχουν κανένα μαλάκα και πάνε τρένο! :grin:
Ο μαλακας να ξέρεις είναι αυτός που έχει περιουσιακά στοιχεία αλλά το μαθαίνει αργά ότι είναι μαλακας γιατι ο άλλος δεν έχει τίποτα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο μαλακας να ξέρεις είναι αυτός που έχει περιουσιακά στοιχεία αλλά το μαθαίνει αργά ότι είναι μαλακας γιατι ο άλλος δεν έχει τίποτα
Προφανώς και υπάρχουν και τέτοιες ομμόρυθμες, όπου μόνο ο ένας έχει περιουσιακά στοιχεία κι ο άλλος ένα αμάξι μόνο. Την εφορία δεν την νοιάζει από ποιον θα τα πάρει...! Αυτό είπα εξ' αρχής.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Κι ο Αθηναίος μπορεί να παλεύει 7 χρόνια να ανεβάσει το χέρι στο πάνω ράφι να γραπώσει το λακ άβουλιν αλλά αυτό δεν λέει κάτι τυπε :2funny:
ε θα μπει και θα σε γαμησει τωρα..

με τρωει να σε τσεκάρω τωρα παλιομουνι λογιστη , αλλα ασε γιατι θα καρφωθουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eπίσης.... ξέρω πολλές ομμορυθμες που δεν έχουν κανένα μαλάκα και πάνε τρένο! :grin:
σου απαντησε ο μπραμπους σωστα σε αυτο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Προφανώς και υπάρχουν και τέτοιες ομμόρυθμες, όπου μόνο ο ένας έχει περιουσιακά στοιχεία κι ο άλλος ένα αμάξι μόνο. Την εφορία δεν την νοιάζει από ποιον θα τα πάρει...! Αυτό είπα εξ' αρχής.
Άρα ξέρεις απλά κάποιους που έχουν ομόρρυθμη εταιρία και πάει τρένο σκέτο χωρίς να ξέρεις την πορεία της εταιρίας την μετέπειτα και ποιος θα πληρώσει την νύφη αφού το παρόν δεν εξασφαλίζει το μέλλον και μάντεψε τυπε αν αρχίσει να φουντάρει η εταιρία σιγά σιγά ο έχων δεν μπορεί να την λύσει την εταιρία κατά το δοκουν μόνος του χωρίς την συγκατάθεση του άλλου που προφανώς θα θέλει να δει ποιος είναι ο απόλυτος πάτος του βαρελιού αφού δεν θα πληρώσει και τίποτα από την τσέπη του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Δεν διαφωνήσαμε κάπου. Απλά υπάρχουν και τέτοιες ομμόρυθμες. Χωρίς μαλάκες!
Μπαρμπα , εισαι ομμορυθμος πουθενα ?

Άρα ξέρεις απλά κάποιους που έχουν ομόρρυθμη εταιρία και πάει τρένο σκέτο χωρίς να ξέρεις την πορεία της εταιρίας την μετέπειτα και ποιος θα πληρώσει την νύφη αφού το παρόν δεν εξασφαλίζει το μέλλον και μάντεψε τυπε αν αρχίσει να φουντάρει η εταιρία σιγά σιγά ο έχων δεν μπορεί να την λύσει την εταιρία κατά το δοκουν μόνος του χωρίς την συγκατάθεση του άλλου που προφανώς θα θέλει να δει ποιος είναι ο απόλυτος πάτος του βαρελιού αφού δεν θα πληρώσει και τίποτα από την τσέπη του
ε θα σε γαμησω τωρα !!!

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ρε μην κολλάτε! Είπα ότι υπάρχουν ομμόρυθμες και ομμόρυθμες! Δεν έχουν όλες απαραιτήτως ένα μαλάκα. Γενικά βάση εμπειρίας, οι περισσότερες εταιρείες αυτού του τύπου φτιάχνονται 50-50 από τους συναιτέρους. Σε περίπτωση που ο ένας δεν έχει τίποτα, τότε σωστά είπατε ότι είναι μαλάκας αυτός που έχει και δέχεται για συναίτερο έναν μπατίρη!

Στο τσουβάλιασμα όλων των ομμόρυθμων δεν συμφωνώ.

Μπαρμπα , εισαι ομμορυθμος πουθενα ?
Όχι, ελ. επαγγελματίας είμαι, προσωπική εταιρεία

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Παιδιά εγώ που πρέπει να πάω αύριο για ματσακονι μπορώ να πάω για ύπνο και να με γαμησει ο Νιπλης αύριο ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Ρε μην κολλάτε! Είπα ότι υπάρχουν ομμόρυθμες και ομμόρυθμες! Δεν έχουν όλες απαραιτήτως ένα μαλάκα. Γενικά βάση εμπειρίας, οι περισσότερες εταιρείες αυτού του τύπου φτιάχνονται 50-50 από τους συναιτέρους. Σε περίπτωση που ο ένας δεν έχει τίποτα, τότε σωστά είπατε ότι είναι μαλάκας αυτός που έχει και δέχεται για συναίτερο έναν μπατίρη!

Στο τσουβάλιασμα όλων των ομμόρυθμων δεν συμφωνώ.
Εγω παντως επαγγελματικα εδω και πολλα χρόνια δεν εχω δει ομμορυθμη που να μην εχει γινει της γαμιόλας καποια στιγμη
Αντιθετα με εσενα θα συμφωνησω στο τσουβάλιασμα, αυτο εχω δει, καμια εξαιρεση

Παιδιά εγώ που πρέπει να πάω αύριο για ματσακονι μπορώ να πάω για ύπνο και να με γαμησει ο Νιπλης αύριο ;
φυγε ρε μουνι
φυγε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εγω παντως επαγγελματικα εδω και πολλα χρόνια δεν εχω δει ομμορυθμη που να μην εχει γινει της γαμιόλας καποια στιγμη
Αντιθετα με εσενα θα συμφωνησω στο τσουβάλιασμα, αυτο εχω δει, καμια εξαιρεση
Τι να σου πω... οκ! :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Που είναι ο νιπλης κάνει μποτε;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756
Που είναι ο νιπλης κάνει μποτε;
φουλ περιποιηση του κανει η νυχου...κατακοκκινα νυχακια,χερια ποδια,μαυρη σκια στα ματια του,ρουζ μαγουλακια,ξυρισμα κωλοτρυπιδας,αποτριχωση,βρακι κοκκινο κορδελουρι,μαυρες ζαρτιερες,τακουνια οχταποντα γιατι ειναι και μαλακας δεν μπορει δωδεκαποντα και ετοιμος για το ραντεβου του :2on1: :zfuck:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.083
Πόντοι
5.506
φουλ περιποιηση του κανει η νυχου...κατακοκκινα νυχακια,χερια ποδια,μαυρη σκια στα ματια του,ρουζ μαγουλακια,ξυρισμα κωλοτρυπιδας,αποτριχωση,βρακι κοκκινο κορδελουρι,μαυρες ζαρτιερες,τακουνια οχταποντα γιατι ειναι και μαλακας δεν μπορει δωδεκαποντα και ετοιμος για το ραντεβου του :2on1: :zfuck:
Μην τον κραζεις και εχει ραντεβου με επενδυτη για να σε κανει επιχειρηματια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756
Μην τον κραζεις και εχει ραντεβου με επενδυτη για να σε κανει επιχειρηματια.
ο ελ Τσαπο της Γλυφαδας τα μονα ραντεβου που κανει ειναι με τους γαμιαδες του :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756
Τασουλη καλημερες....πες του τραβελιαρη να ερθει να πει καλημερα και αυτος και να τον προυπαντησω με τα κομφετι μου :2on1:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Τασουλη καλημερες....πες του τραβελιαρη να ερθει να πει καλημερα και αυτος και να τον προυπαντησω με τα κομφετι μου :2on1:
καλημερα φιλε αυτος δεν θελει κομφετι κανα λουκανικο χωριατικο αν σου περισευει πολυ ευχαριστως να το γευματισει :pipa1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom