Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.087
Πόντοι
3.556
Οχι ακομα, αλλα κατι θα γινει, Παρασκευη ειναι.

Eσυ περασες απο κανα τσοντοσινεμα?
Τα έχει κόψει τα τσοντοσινεμά, από τότε που τον πήρε πρέφα ο πεθερός ότι του κλέβει ταληρα από το σακάκι τον γάμησε στο ξυλίκι και δεν τολμάει να κάνει κιχ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το Σαββατοκύριακο γαμάτε; Ή έχετε αργία.
Ο μπαρμπαγκεουλας κατα δηλωση του φερνει για πσκ γκομενα στο σπιτι αλλα παραλληλα ποσταρει συνεχεια οσο το γκομενακι κανει μπιντε
Btw την λεξη μπιντε τελευταια φορα την ακουσα πριν απο καμια δεκαετια απο κατι θειες :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το Σαββατοκύριακο γαμάτε; Ή έχετε αργία.
Εξαρταται, αρκετες φορες δινω στον εαυτο μου την απολαυση του να μη κανει τιποτα.

Μεγαλη κουραση με τις γυναικες. Εχουν λυσαξει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μπαρμπαγκεουλας κατα δηλωση του φερνει για πσκ γκομενα στο σπιτι αλλα παραλληλα ποσταρει συνεχεια οσο το γκομενακι κανει μπιντε
Btw την λεξη μπιντε τελευταια φορα την ακουσα πριν απο καμια δεκαετια απο κατι θειες :confused:
Ο κυριος μπαρμπαπηδουλας, δεν ειναι γκευ.

Εχει κανει πολλες κριτικες για το μεταξι καθως και τις συνθηκες μεσω των οποιων βρεθηκε εκει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Εξαρταται, αρκετες φορες δινω στον εαυτο μου την απολαυση του να μη κανει τιποτα.

Μεγαλη κουραση με τις γυναικες. Εχουν λυσαξει.

Κρίμα,

Γιατί σας είχα πελάτισσα. Η προϊσταμένη της πτέρυγας είναι μέσα στα νεύρα τελευταία. Από κουτσομπολιά μάθαμε πως ό άντρας της έχει πρόβλημα προστάτη και δεν την πηδάει, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνει τα νεύρα της σε μάς τα άκακα γεροντάκια.

Όσο για την πληρωμή σας, μην ανησυχείτε καθόλου. Θα βάλουμε ρεφενέ και θα σας αποζημίώσουμε με το παραπάνω.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κρίμα,

Γιατί σας είχα πελάτισσα. Η προϊσταμένη της πτέρυγας είναι μέσα στα νεύρα τελευταία. Από κουτσομπολιά μάθαμε πως ό άντρας της έχει πρόβλημα προστάτη και δεν την πηδάει, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνει τα νεύρα της σε μάς τα άκακα γεροντάκια.

Όσο για την πληρωμή σας, μην ανησυχείτε καθόλου. Θα βάλουμε ρεφενέ και θα σας αποζημίώσουμε με το παραπάνω.

Δεν ειμαι ζυγκολο, δε χρειαζεται πληρωμη. Εξαρταται βεβαια και την ποιοτητα της γυναικας.

Αν μιλαμε για φαλαινα, ο φιλος μου Αρντιντ (γνωστος στον κυκλο σαν Αχαμπ) σιγουρα θα ειναι προθυμος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Δεν ειμαι ζυγκολο, δε χρειαζεται πληρωμη. Εξαρταται βεβαια και την ποιοτητα της γυναικας.

Αν μιλαμε για φαλαινα, ο φιλος μου Αρντιντ (γνωστος στον κυκλο σαν Αχαμπ) σιγουρα θα ειναι προθυμος

Γύρω στα 50, 1,60 περίπου ύψος, καμιά 80ριά κιλά, μελαχροινή μουστακαλού με ελιά στο μάγουλο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

τελευταία γράφεις όλο βλακείες και δεν πρόκειται να σε καλέσει ο καλόγερο στο σάιτ αν διαβάζει αυτά.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
τελευταία γράφεις όλο βλακείες και δεν πρόκειται να σε καλέσει ο καλόγερο στο σάιτ αν διαβάζει αυτά.
Να ειμαι ειλικρινης, αν και θα ηθελα να προσπαθησω, δε ξερω αν ταιριαζω στο σαιτ

Ενας απλος Αλβανος ειμαι, με επιτυχιες στα κατω πατησια (αντε και μπουρναζι). Μεγαλος πληθυσμος σιγουρα, αλλα δε ξερω αν ειμαι για το τσαμπιονς λιγκ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Να ειμαι ειλικρινης, αν και θα ηθελα να προσπαθησω, δε ξερω αν ταιριαζω στο σαιτ

Ενας απλος Αλβανος ειμαι, με επιτυχιες στα κατω πατησια (αντε και μπουρναζι). Μεγαλος πληθυσμος σιγουρα, αλλα δε ξερω αν ειμαι για το τσαμπιονς λιγκ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ!!!

Εκτός από την ψωλή σας, πρέπει να κρατάτε ψηλά και το αλβανικό φρόνημα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
λοιπόν
ο κλώνος σοκόλ δημιουργήθηκε για να παρασύρει τον κλώνο καλόγερο. Επειδή τελευταία γράφει βλακείες και επειδή εκβιάζει για περισσότερα λεφτά προκειμένου να συνεχίσει να κατασκοπεύει δηλώνω ότι απολύεται.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
λοιπόν
ο κλώνος σοκόλ δημιουργήθηκε για να παρασύρει τον κλώνο καλόγερο. Επειδή τελευταία γράφει βλακείες και επειδή εκβιάζει για περισσότερα λεφτά προκειμένου να συνεχίσει να κατασκοπεύει δηλώνω ότι απολύεται.
Αχαχαχαχαχαα, ειστε απιθανοι. Πραγματικα οτι ελεγε ο Σαββιδης (και κατα δευτερο λογο ο Δημητρακης και ο Καλογερος) ειναι αληθεια.

Δεν εχετε ζωη και πλαθετε σεναρια.

Απο το να το ριξει κανεις στα ναρκωτικα, σιγουρα καλυτερο παντως.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.313
Πόντοι
12.756
Αχαχαχαχαχαα, ειστε απιθανοι. Πραγματικα οτι ελεγε ο Σαββιδης (και κατα δευτερο λογο ο Δημητρακης και ο Καλογερος) ειναι αληθεια.

φιλε μου Ιλλυριε ο νιπλης ψαχνεται να χωσει στην αγορα πραμα...αν εχεις καλο κοσμο στειλε του πμ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606

Τυπε για αυτό σας παραδέχομαι τους Αλβανούς γιατί έχετε οργάνωση στην πρώτη γραμμή πυρός στέλνετε τις ειδικές δυνάμεις τα ΕΚΑΜ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

θες να σε κάνω να βάζεις τόνους?

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

Κι η ζωή ένα σενάριο είναι που το γράφουμε καθημερινά με τις πράξεις μας :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom