The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.714
- Πόντοι
- 25.467
με ελεγε μμεγαλο δανο να σ θυμισω
Και πως είμαστε σίγουροι ότι με αυτό αναφερόταν στο πουλάκι σου, και όχι στα αυτιά σου π.χ. ;
με ελεγε μμεγαλο δανο να σ θυμισω
Και τόν νιπλη λένε έτσι αλλά για τα μεγάλα κωλομαγουλα του νά ξες... πασίγνωστα καπούλια στις παρυφές τών ξεσκισμενων τής ΓλυφάδαςΚαι πως είμαστε σίγουροι ότι με αυτό αναφερόταν στο πουλάκι σου, και όχι στα αυτιά σου π.χ. ;
Και τόν νιπλη λένε έτσι αλλά για τα μεγάλα κωλομαγουλα του νά ξες... πασίγνωστα καπούλια στις παρυφές τών ξεσκισμενων τής Γλυφάδας
Πες τά όλα Γέροντα είμαι όλος μάτια όπως κοιτάζει τίς πουτσες ο νιπλης φαντάσουΤο γελοίο της υποθέσεως είναι, πως ο Μουνοβαγόνης ξέρει ότι γνωρίζω γιατί του έβγαλε αυτό το παρατσούκλι, αλλά δεν το παραδέχεται για να το χρησιμοποιεί όπως θέλει.
ΑΓΙΕ θα σεβεσαι πλεον
καλως αγαπητε μουΤώρα είμαι λίγο "μπίζι" (που λέτε και στο χωριό σας), γιατί είχαμε μεσημεριανό φασολάδα στο γηροκομείο.
Θα σας "τακτοποιήσω" αργότερα με το : Μεγάλος Δανός, αφού επιμένετε να παραπλανείτε την ευγενή ομήγυρη.
Τρελέ θύμησε την ιστορία που τσακώθηκε ο Σαβ με ένα νικ The Sex Pistols για το νόημα της ζωήςΚουίζ για δυνατούς λύτες:
Τι κοινό έχουν ο Λάζαρος,ο Ιησούς,ο Τζον Σνόου και ο Christos Savvidis?
Κουίζ για δυνατούς λύτες:
Ήξεραν να γράφουν κώδικα;Κουίζ για δυνατούς λύτες:
μονο τον Christos Savvidis ξερω ποιοι ειναι οι αλλοι τρεις?Κουίζ για δυνατούς λύτες:
Ζουσαν ασκητικά σαν Καλόγεροι;Κουίζ για δυνατούς λύτες:
αγιε αυτην την ντια του γκλαμουρ την εσπρωξες?
μου φαινεται θα σπασω το λοκνταουν να κατεβω μονο για αυτο το καυλι