Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγω πιστεύω ότι επειδή έχει πέσει πολύ πείνα ότι θα προτιμήσουν και τον κουασιμοδο εάν ο τύπος είναι φορτωμένος. Από την άλλη βλέπω ότι θειαρες χωρισμένες ψάχνουν απεγνωσμένα πέος, χωρίς να έχουν μεγάλες απαιτήσεις.
Τα παντα κανουν οι θειτσες...

henessy_140.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λάθος κάνεις, ο τροβαδούρος εδώ είναι. τουλάχιστον το πουλί έχει χαθεί, πιο έξυπνη υπόθεση ήταν.

Να είστε ειλικρινείς. Την πέφτατε στον Κμαν ότι λέει ψέμματα για τα μουνιά. Σας έτριψε στα μούτρα τις αποδείξεις, το γυρίσατε ότι βαφτίζει τις πουτάνες γκόμενες.

Η πραγματικότητα είναι ότι γαμεί μουνάρες, γαμάτε τα δάχτυλά σας.
Δεν πάει να τις βαφτίζει και μούσμουλα, δεν πα να έχει σάπια αρχίδια? Γαμάει μουνιά απείρως καλύτερα από την κατηγορία του.
Και σας πονάει αυτό. Σας βάζει τις μουνάρες γυμνές να τις γλείφει και του αντιλέτε ότι γλείφει αλλά δεν γαμάει, να σας βάλει φωτογραφία με το πουλί του μέσα για να πιστέψετε!
είστε θλιβεροί.

Αυτά που κάνω εγώ είναι πολύ δύσκολα δεν μπορούν οι άλλοι να τα κάνουνε.Και μόνο που γράφω τι απαιτείται,λένε είναι ασύμφορο.
Ο άλλος δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική της σύγκρισης επιδόσεων.Σου λέει αν εγώ ήμουν εσύ δηλαδή είχα το δικό σου background και τα λεφτά κτλ θα τα πήγαινα καλύτερα από εσένα και αν εσύ ήμουν εγώ θα τα πήγαινες χειρότερα από εμένα άρα είμαι καλύτερος.Αν δηλαδή εγώ ήμουν εσύ και εσύ ήσουν εγώ θα υπερείχα.Δε συγκρίνουν άμεσα επιδόσεις.
Φαίνεται κουλό αλλά έτσι γίνεται και στην πραγματική ζωή.Δεν μπαίνει ο άλλος στην άμεση σύγκριση αλλά στην υπό όρους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αυτά που κάνω εγώ είναι πολύ δύσκολα δεν μπορούν οι άλλοι να τα κάνουνε.Και μόνο που γράφω τι απαιτείται,λένε είναι ασύμφορο.
Ο άλλος δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική της σύγκρισης επιδόσεων.Σου λέει αν εγώ ήμουν εσύ δηλαδή είχα το δικό σου background και τα λεφτά κτλ θα τα πήγαινα καλύτερα από εσένα και αν εσύ ήμουν εγώ θα τα πήγαινες χειρότερα από εμένα άρα είμαι καλύτερος.Αν δηλαδή εγώ ήμουν εσύ και εσύ ήσουν εγώ θα υπερείχα.Δε συγκρίνουν άμεσα επιδόσεις.
Φαίνεται κουλό αλλά έτσι γίνεται και στην πραγματική ζωή.Δεν μπαίνει ο άλλος στην άμεση σύγκριση αλλά στην υπό όρους.
είναι όπως ένα τραπέζι μπάκουρες κάθονται για καφέ και περνάει ένας σαν εσένα με μια αλόγα μαζί στο πεζοδρόμιο και τρώνε τις σάρκες τους καλα και πως γίνεται να κυκλοφορεί αυτός τέτοιο μουνί. Η κλασσική κίτρινη χολή και ζήλια των πιρφόρων γιατί να γαμεί ο άσχημος γιατί να γαμεί ο πλούσιος γιατί να γαμεί ο διπλανός και εμείς τικι τάκα μαρία πεντοδάχτυλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
είναι όπως ένα τραπέζι μπάκουρες κάθονται για καφέ και περνάει ένας σαν εσένα με μια αλόγα μαζί στο πεζοδρόμιο και τρώνε τις σάρκες τους καλα και πως γίνεται να κυκλοφορεί αυτός τέτοιο μουνί. Η κλασσική κίτρινη χολή και ζήλια των πιρφόρων γιατί να γαμεί ο άσχημος γιατί να γαμεί ο πλούσιος γιατί να γαμεί ο διπλανός και εμείς τικι τάκα μαρία πεντοδάχτυλη.
Δεν τα κάνουν αυτά που λέω εγώ.Τους λες πάμε να τα κάνουμε σου λένε όχι.Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία είναι ρισκαδόρικα,κουραστικά και έχουν κόστος.
Εγώ έχω και εμπειρία είμαι συνηθισμένος στα δύσκολα,σε συνθήκες που είναι όλα εναντίον μου να ανατρέπω το αποτέλεσμα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν τα κάνουν αυτά που λέω εγώ.Τους λες πάμε να τα κάνουμε σου λένε όχι.Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία είναι ρισκαδόρικα και έχουν κόστος.
Εγώ έχω και εμπειρία είμαι συνηθισμένος στα δύσκολα,σε συνθήκες που είναι όλα εναντίον μου να ανατρέπω το αποτέλεσμα.
δάσκαλε εσύ μπορεί να μην είσαι ο πιο πλούσιος αλλά είσαι κιμπάρης και ξοδευτής σαν να έβγαζες πολύ περισσότερα. Και καλά κάνεις να τα χαίρεσαι τα λεφτά σου άσε άλλους να γίνουν οι πλούσιοι του νεκροταφείου όταν έρθει η ώρα.
Δεν είναι οι πλούσιοι όμως που σε φθονούν, οι ξεβράκωτοι είναι σαν τον Δημητράκη που μένει 50 χρονών σε διαμέρισμα 25τμ με σωλήνες εξωτερικούς σε σάπιους τοίχους σαν υπόγειο στη βάθης.
Και σαν τον Καλόγερο που καμαρώνει 70 χρονών κατάφερε να μένει σε κλουβί. Μάλλον στα 30 του έμενε σε ντουλάπα πεταμένη σε δρόμο και το θεωρεί αναβάθμιση.
Ή τον οπισθογεμή που φαλήρισε στην ειδικότητά του και τον συντηρεί η γυναίκα του και κάνα μαύρο ενοίκιο από αυτά που βρήκε έτοιμα από ξένο ιδρώτα.
Ποιός να ακολουθήσει το πρόγραμμα το δικό σου που χτυπάνε τα κέρματα στην τσέπη τους σαν κουδούνα από κατσίκια.
Ελπίζω να ανάρρωσες πλήρως από τον κόβιντ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ώρες αυτογνωσίας του Πρίγκηπα της χούφτας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δάσκαλε εσύ μπορεί να μην είσαι ο πιο πλούσιος αλλά είσαι κιμπάρης και ξοδευτής σαν να έβγαζες πολύ περισσότερα. Και καλά κάνεις να τα χαίρεσαι τα λεφτά σου άσε άλλους να γίνουν οι πλούσιοι του νεκροταφείου όταν έρθει η ώρα.
Δεν είναι οι πλούσιοι όμως που σε φθονούν, οι ξεβράκωτοι είναι σαν τον Δημητράκη που μένει 50 χρονών σε διαμέρισμα 25τμ με σωλήνες εξωτερικούς σε σάπιους τοίχους σαν υπόγειο στη βάθης.
Και σαν τον Καλόγερο που καμαρώνει 70 χρονών κατάφερε να μένει σε κλουβί. Μάλλον στα 30 του έμενε σε ντουλάπα πεταμένη σε δρόμο και το θεωρεί αναβάθμιση.
Ή τον οπισθογεμή που φαλήρισε στην ειδικότητά του και τον συντηρεί η γυναίκα του και κάνα μαύρο ενοίκιο από αυτά που αυτά που βρήκε έτοιμα από ξένο ιδρώτα.
Ποιός να ακολουθήσει το πρόγραμμα το δικό σου που χτυπάνε τα κέρματα στην τσέπη τους σαν κουδούνα από κατσίκια.
Ελπίζω να ανάρρωσες πλήρως από τον κόβιντ

Με ξέσκισε ο κοβίντ αλλά ελπίζω να περάσει.Ηταν τρελή πίπα,άγριο πράγμα.
Γενικά πρέπει να γραπώνεις τις ευκαιρίες.Αν δε γάμησες Τσεχία 2000-2010,Πολωνία 2005-2012,Ουκρανία 2000-2017 στις χρυσές εποχές,τι έκανες?Τίποτα απολύτως μια τρύπα στο νερό.Αυτές οι εποχές δεν ξαναγυρίζουνε.
Και τι έγινε αν έχεις φάει π.χ. 300 χιλιάρικα στα γούστα?Για να κάνεις τώρα το ίδιο θα ήθελες τα τριπλά ή πενταπλά.Και θα ήσουν και πιο παππούς και πτωματικός,τι να ευχαριστηθείς.
Να αποταμιεύεις μια ζωή για να φχαριστηθείς ψάρεμα και γκολφ στα γεράματα δεν το βρίσκω λογικό.
Δε μετανιώνω για τίποτα.Μετανιώνω λίγο π.χ. που το 2003 πήγα καλοκαίρι Σλοβακία αντί για Ρωσία αλλά σε τέτοιο στυλ.Θα έκανα μερικά πράγματα λίγο διαφορετικά σίγουρα αλλά όχι πολύ διαφορετικά.Για τις πληροφορίες που διέθετα τότε έκανα το βέλτιστο δυνατό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Θα πάρουν τον κουασιμόδο beta για σύζυγο,θα τον χωρίσουν και μετά θα πηδιούνται και με τους μουσάτους 25αρηδες στο γυμναστήριο.Γυναίκες είναι,όλα μπορούν να τα κάνουν.
Σαν να διαβάζω τον emperor13

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Δεν έχεις παράπονο στα 70 σου σε έκανα κύριο να μιλάς χωρίς να βριζεις έστω από φόβο. Ευχαριστώ δάσκαλε θα λες.
Μήπως να στο ξαναθυμίσω ότι έγραψα πως αυτή είναι η φυσική μου συμπεριφορά;
Αλλά είπαμε, από τη αρρωστημένη ζήλεια σου ότι περνάω καλύτερα από σένα, δεν κατανοείς πλέον τι διαβάζεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα πάρουν τον κουασιμόδο beta για σύζυγο,θα τον χωρίσουν και μετά θα πηδιούνται και με τους μουσάτους 25αρηδες στο γυμναστήριο.Γυναίκες είναι,όλα μπορούν να τα κάνουν.
Τους αρεσει σκληρο γαμησι με μεγαλες ψωλες και πολυ σπερμα

να τρεχει πανω τους και μεσα τους.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Θα κάνουν δουλειά τα φαρμακάκια και θα έχεις καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μήπως να στο ξαναθυμίσω ότι έγραψα πως αυτή είναι η φυσική μου συμπεριφορά;
Αλλά είπαμε, από τη αρρωστημένη ζήλεια σου ότι περνάω καλύτερα από σένα, δεν κατανοείς πλέον τι διαβάζεις.
ξεκλείδωσε το προφίλ να δούμε τι έγραφες για τη φυσική σου συμπεριφορά χέστη ?
σου μαζέψανε τα χαλινάρια και κάνεις τον αδιάφορο για να παραστήσεις τι άραγε? ας έλεγες σαν άντρας ότι ξέφυγες στις κουβέντες και πάσο.
αλλά η συγκόλλησή σου με την γελοιοποίηση δεν σε αφήνει να πεις ούτε τα απλά τα αντρικά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μονο σε αυτο συμφωνω.
ο Κμαν δεν έχει και δεν σκοπεύει να έχει ούτε παιδιά ούτε σκυλιά και τον πρήζουν γιατί ξοδεύει να χαίρεται τη ζωή του και τα γαμήσια.
Αν είσαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος χαίρεσαι να τον βλέπεις. Οι κομπλεξικοί αρρωσταίνουν μόλις δουν ποστ με φωτογραφία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στην ελλαδα γκομενες βγαζουν μονο οι ωραιοι \\οι υπολοιποι γινονται σαντ μαν το 90% των αντρων δηλαδη

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
ξεκλείδωσε το προφίλ να δούμε τι έγραφες για τη φυσική σου συμπεριφορά χέστη ?
σου μαζέψανε τα χαλινάρια και κάνεις τον αδιάφορο για να παραστήσεις τι άραγε? ας έλεγες σαν άντρας ότι ξέφυγες στις κουβέντες και πάσο.
αλλά η συγκόλλησή σου με την γελοιοποίηση δεν σε αφήνει να πεις ούτε τα απλά τα αντρικά.
Μην ανησυχείς τώρα που αποδείχτηκε ότι η διαχείριση δουλεύει, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αισθάνομαι ανετότατα σε ένα κόσμιο περιβάλλον μεταξύ κυρίων.
Εσύ δεν είσαι κύριος και δεν μου ξέφυγαν οι κουβέντες. Είναι αυτές που σου αξίζουν.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μην ανησυχείς τώρα που αποδείχτηκε ότι η διαχείριση δουλεύει, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αισθάνομαι ανετότατα σε ένα κόσμιο περιβάλλον μεταξύ κυρίων.
Εσύ δεν είσαι κύριος και δεν μου ξέφυγαν οι κουβέντες. Είναι αυτές που σου αξίζουν.
γιατί δεν σου φεύγει καμιά ακόμα λοιπόν αφού μου αξίζει pussy?
γιατί δεν ξεκλειδώνεις το προφίλ σου να δούμε ποιά συμπεριφορά σου άρεσε έλεγες?
Εγώ έχω να κερδίσω όταν δουλεύει η διαχείριση. Εσύ πονάς.
I own you.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom