Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.666
Πόντοι
12.756
Παράξενος πολύ. Άγνωστο γιατί επέλεγε να απαντήσει με βρισιές, ειρωνίες και προσβολές. Αφου μπορούσε να απαντήσει με στοιχειώδη λογική και στρωτό λόγο. Και είχε μανία με τον Ταβερνιέ. Ασχέτως που δεν την τιμούσε τη μανία του αυτή.
οταν μιλαγε σοβαρα ελεγε και ενδιαφεροντα πραγματα παντως..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
στα ιστορικά μου άρεσε πολύ.
επίσης είχε εκπληκτική ροή και στρωτή γραφή με διαστήματα που δεν κουράζει το διάβασμα όσο μεγάλο και να είναι το κείμενο.

να τα λέμε και αυτά λάκη από τις κουρτίνες. Ας μην ήσουν ρεζίλης.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, μπορούσε να γράψει και πράγματα που θα ήθελες να διαβάσεις. Αλλά αυτός επέλεγε τις κουλαμάρες. Το γιατί αυτή η περσόνα που έφτιαχνε του προσέφερε τόση ευχαρίστηση, το γνωρίζει μόνον αυτός.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
με εντυπωσιάζει που σταμάτησε σαν zeljko και ενεργοποίησε το φυλοβία που έιχε από τέσσερα χρόνια πριν. Τι ασθένεια δηλαδή, ανοίγει τέσσερις πέντε λογαριασμούς γράφει αδιάφορα από όλους μετά επιλέγει έναν κύριο τον καίει πάει στον επόμενο κ.ο.κ.
σαν τα παιδιά που παίζουν τα στρατιωτάκια τους και τα λένε μεταξύ τους.
και αυτό από ενήλικο άνθρωπο....
το φυλόβια δηλαδή προυπήρχε του ζέλικο;; :new_shocked:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
ναι το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση, το ζέλικο κάπου το 2016 και το φυλοβία από το 2012 κάτι.
Ωρε τι μαλάκς είναι τούτος;

Παίζει να είναι ο μόνος που πραγματικά ξέχασε τους κωδικούς από το κάθε κλωνάρι του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
είθε να μην ξεμείνει ποτέ από κωλοδάχτυλα κάθε φορά που θα ανοίγει σαν Ο η σουφρίς του από την στέρηση
Τον θυμάμαι τότε που έκλεισε το εργαστήριο και άρχισε να φτιάχνει μασέλες στη μαύρη. Μας έλεγε ότι κατέθεσε πινακίδες και κυκλοφορούσε με κάποιον κακόμοιρο σαν οδηγό, που του έδινε και μειωμένο μεροκάματο και βολτάρανε με το αμάξι του κακόμοιρου. Τόσο τσίπης, που τα λεφτά του μεροκάματου που έδινε ήταν λιγότερα του νόμιμου και δεν έφταναν να καλύψουν ούτε τις ώρες ούτε τα καύσιμα ούτε τις φθορές στο αμάξι του ανθρώπου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.666
Πόντοι
12.756
Τον θυμάμαι τότε που έκλεισε το εργαστήριο και άρχισε να φτιάχνει μασέλες στη μαύρη. Μας έλεγε ότι κατέθεσε πινακίδες και κυκλοφορούσε με κάποιον κακόμοιρο σαν οδηγό, που του έδινε και μειωμένο μεροκάματο και βολτάρανε με το αμάξι του κακόμοιρου. Τόσο τσίπης, που τα λεφτά του μεροκάματου που έδινε ήταν λιγότερα του νόμιμου και δεν έφταναν να καλύψουν ούτε τις ώρες ούτε τα καύσιμα ούτε τις φθορές στο αμάξι του ανθρώπου.
αυτο τι ειχα χασει δεν το ηξερα :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
σοβαρά τώρα? λολ

παίζει να έλεγε ψέμματα για τα δόντια? δεν έχω ξανακούσει να φαλήρει αυτό το επάγγελμα.
Βαριά ασθενής

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
σοβαρά τώρα? λολ

παίζει να έλεγε ψέμματα για τα δόντια? δεν έχω ξανακούσει να φαλήρει αυτό το επάγγελμα.
Βαριά ασθενής
Κι όμως, παραδέχθηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οτι το φαλήρισε το μαγαζάκι και το λουκέτιασε.

Βέβαια, μετά έφαγε το κράξιμο της αρκούδας και τη γύρισε ανάποδα τη μπιφτέκα, το έγραψε λέει για να δει ποιοί θα τσιμπήσουμε και την κακοψυχιά που θα βγάλουμε για έναν που έπεσε έξω. Και πλεόν λέει οτι δεν το έκλεισε απλά μας δοκίμαζε, ο ατιμούλης.

Ποιό σκατά σενάριο να πιστέψουμε; Νομίζω οτι σηκώνει μέχρι και δημοσκόπηση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.666
Πόντοι
12.756
Κι όμως, παραδέχθηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οτι το φαλήρισε το μαγαζάκι και το λουκέτιασε.

Βέβαια, μετά έφαγε το κράξιμο της αρκούδας και τη γύρισε ανάποδα τη μπιφτέκα, το έγραψε λέει για να δει ποιοί θα τσιμπήσουμε και την κακοψυχιά που θα βγάλουμε για έναν που έπεσε έξω. Και πλεόν λέει οτι δεν το έκλεισε απλά μας δοκίμαζε, ο ατιμούλης.

Ποιό σκατά σενάριο να πιστέψουμε; Νομίζω οτι σηκώνει μέχρι και δημοσκόπηση.
τουλαχιστον ο νιπλης παραδεχεται οτι τα φουνταρε ολα.εκλεψε κρατος και υπαλληλους και δεν κρυβεται :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
τουλαχιστον ο νιπλης παραδεχεται οτι τα φουνταρε ολα.εκλεψε κρατος και υπαλληλους και δεν κρυβεται :confused:
Ο νίπλης όμως είναι ένας έντιμος τσοχας, ο άλλος ο βλαξ ούτε γι αυτό δεν ήταν ικανός.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σοβαρά τώρα? λολ

Βαριά ασθενής
Καθαρές δουλειές τα δόντια. Χωρίς ταμεία και συμμετοχές. Μετρητά στο χερι όλη η δουλειά τους. Πρέπει να είσαι απελπιστικά ανίκανος για να φαλιρίσεις. 'Η κομπογιαννίτης με πτυχίο Βουλγαρίας, όπως του άρεσε να λέει. Να το ΄λεγε για να ξορκίσει τον προσωπικό του καημό;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Όλα τα μουνιά στα πόδια σου ρε παρτάλι.

Πώς μας πετσοκόβεις έτσι ρε μέντορα;

Περνάς καλά τελικά...

mentors.jpeg

Μου αρέσει ο τζερτζελές γενικά. Ξεκίνησε σαν παιχνίδι αλλά έγινε κακόγουστο αστείο. Γενικώς έσπαγα πλάκα με προκλήσεις και υπερβολές, περιμένοντας να δω αντιδράσεις ατόμων που μου την έπεφταν. Αλλά αναπτύχθηκαν και αντιπαλότητες. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να βάλω σε τάξη κάποιους και σήμερα στρίμωξα και τον τελευταίο. Αισθάνομαι λοιπόν ότι αυτός ο ρόλος έχει κάνει πια τον κύκλο του.

Σκέφτομαι ότι ίσως προβοκάρω υπερβολικά και σωστά άτομα που είναι εύθραυστα και σε δεινή κατάσταση και δεν μπορούν να ακούνε σε καθημερινή βάση έναν παπάρα να ωρύεται πώς περνάει καλύτερα από όλους. Θα προσπαθήσω να έχω χαμηλότερο προφίλ. Το έχω παρατραβήξει.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το κορυφαίο όλων πάντως δεν έχει αναφερθεί τελευταία τουλάχιστον. πιστεύω είναι το κορυφαίο. Η δήλωση ότι έχει τελειώσει ιατρική-οδοντιατρική και μετά ΟΥΚ στο στρατό.
ο λάκης ο ΟΥΚάς.
τον είχανε ξεσκίσει τότε παλιά. ξεσκίσει όμως.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μου αρέσει ο τζερτζελές γενικά. Ξεκίνησε σαν παιχνίδι αλλά έγινε κακόγουστο αστείο. Γενικώς έσπαγα πλάκα με προκλήσεις και υπερβολές, περιμένοντας να δω αντιδράσεις. Αλλά αναπτύχθηκαν και αντιπαλότητες. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να βάλω σε τάξη κάποιους και σήμερα στρίμωξα και τον τελευταίο. Αισθάνομαι λοιπόν ότι αυτός ο ρόλος έχει κάνει πια τον κύκλο του.

Σκέφτομαι ότι ίσως προβοκάρω υπερβολικά και σωστά άτομα που είναι εύθραυστα και σε δεινή κατάσταση και δεν μπορούν να ακούνε σε καθημερινή βάση έναν παπάρα να ωρύεται πώς περνάει καλύτερα από όλους. Θα προσπαθήσω να έχω χαμηλότερο προφίλ. Το έχω παρατραβήξει.
Υπουλο ποστ. Ενω προσπαθει να πεισει οτι βαδιζει στην μεταμελεια

προηγουμενως γραφει οτι "σημερα στριμωξε και τον τελευταιο."

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom