Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.792
- Πόντοι
- 12.756
δεν θα αλλαξει κάτι , και τωρα οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματααθηναιε μην παντρευτεις
θα ξεχασεις τι σημαινει σεξ και ουτε ουισκια θα πινεις
δεν θα αλλαξει κάτι , και τωρα οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματααθηναιε μην παντρευτεις
δεν ξερω ρε Πουτσυ το σκεφτομαι..λες να μου κανει μαγκιες μετα;θα χωρισω και θα πληρωσει και τον δικηγοροαθηναιε μην παντρευτεις
Αφου τον Αλεξ θα παρεις για δικηγορο τι να πληρωσει ρε μαλακα ..δεν ξερω ρε Πουτσυ το σκεφτομαι..λες να μου κανει μαγκιες μετα;θα χωρισω και θα πληρωσει και τον δικηγορο
Κόψε εισιτήρια.59 ατομα
Μονο αν μιλας με τον Μαρτινς , αλλιως δεν μπαινεις εκει μέσα , ειναι ναοςραοπαο μπορω να γραφω στο θρεντ του θρυλου??
υποσχομαι θα ειναι τυπος και υπογραμμος
μου εχει πει δεν ασχολειται με ποταπες υποθεσεις μονο κανα φονο και ετσιΑφου τον Αλεξ θα παρεις για δικηγορο τι να πληρωσει ρε μαλακα ..
οχι οσο ειναι προεδρος ο κυριος μαρινακηςραοπαο μπορω να γραφω στο θρεντ του θρυλου??
υποσχομαι θα ειναι τυπος και υπογραμμος
α θα πληρώσει το διαζύγιο και στην διπλανή αίθουσα έτσιΑφου τον Αλεξ θα παρεις για δικηγορο τι να πληρωσει ρε μαλακα ..
θα φωναξω τον Μπουξο να σε γαμησει παλιοχι οσο ειναι προεδρος ο κυριος μαρινακης
εχει βουνο υποθεσεις,θα γαμαει κανα κητος,ξερεις ρε Πουτσυ τα γνωσταπαιδια ο αλεξ χαθηκε εχει να μπει απο τη προηγουμενη τριτη
αντε να τον ψαχνω παλι
Περίμενε.δεν παντρευτηκα συζω..περιμενω την προικα
δεν θα αλλαξει κάτι , και τωρα οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματα
νταξει ραοπαο εκτιμω την ειλικρινη σου θεσηοχι οσο ειναι προεδρος ο κυριος μαρινακης
Αν είναι λίγο γεματούλα η δικιά σου να δεις για ποτε θα τρέξει να αναλάβει την υπόθεσημου εχει πει δεν ασχολειται με ποταπες υποθεσεις μονο κανα φονο και ετσι
Fitness ο Αθηναίος.Περίμενε.
ο φροντιστης δεν φευγει ρε..νταξει ραοπαο εκτιμω την ειλικρινη σου θεση
εσυ μετα την αλλαγη διοικησης θα μεινεις στην ομαδα ??