Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πίκρα αλλά έτσι είναι. Έχω ζήσει κατάσταση όπου να θέλω μία σαν τρελός και αυτή να μη με θέλει. Έκει συνειδητοποίησα ότι και τον ουρανό με τα άστρα να προσφέρεις σε μία γυναίκα, αν δε σε θέλει, με το πουλί στο χέρι θα μείνεις.
Μονο οταν ακνει τον συμβιβασμο θα σε παρει μονο και μονο τοτε . Συνηθως αυτο γινεται οταν φτασουν κοντα στα 40 και εχουν αποτυχει με τους υπολοιπους τοτε βγαζουν τα μεγαλα οπλα. ΤΙΣ ΚΑΒΑΤΖΕΣ. Τα παιδακια που ειχαν στο περιμενε τοσα χρονια τοτε ερχεται και η ωρα που θα πηδηξουν και αυτοι . Το εχω γραψει και ποιο πανω. Εαν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια τοτε θα σου εχει πουλησει παραμυθι οτι και δεν θα την εχεις δει με κανεναν αλλο.
Στο λεω απο πειρα . Τα βλεπω ξανα απο μια πρωην ( τα μαθαινω απο τους καλοθελητες . Αρε Ελλαδα ακομα και το τι γινεται στο εξωτερικο βλεπεις και τα μεταφερεις )
οι ποιο πολλες γυνεικαες ετσι σκεφονται απλα κρυβονται. Και ξεριεις γιατι κρυβονται ... Δεν πιστευω να πρεπει να στο αναλυσω.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παίζει και παραπαίζει.Έχει πολλές που δεν γαμιούνται καθόλου.Και γι'αυτό βλέπεις και τόσους άντρες αγάμητους.Και μη συγκρίνουμε τις δικές μας καύλες με τις δικές τους,η μέρα με τη νύχτα είναι.

Γκόμενες που λένε ότι δεν έχουν γκόμενο,το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν όντως.Οι γυναίκες ντρέπονται περισσότερο από εμάς αν είναι μπακούρες,και γι'αυτό πάντα θέλουν να δείχνουν ότι έχουν σχέση,ποτέ δεν την κρατάνε κρυφή.
Οι γυναικες τα κρυβουν και τα κρυβουν καλα . Μην σε πιανουν κοτσο . Τα ειχα με μια και με ειχε 6 χρονια κρυφο γαμια . Στου φιλους τις δεν ειχε πει τιποτα ουτε ενας δεν με γνωρισε ποτε κανενς ολα στα κρυφα. Ακομα και εκει που βγαιναμε ηταν σε μερη που δεν θα πηγαινε με παρεα τις η στο μελλον για να μην εχει παρατραγουδα.

Ολες κρυβονται απλα σου λενεν οτι θες να πιστεψεις. Ξερεις κανενα που να παντρυεται γκομενα που να πιστευει οτι ειναι πουτανα. Κανεναν ολοι πιστευουν οτι οι γκοεμαν που εχουν ειναι κελεπουρι......
και μετα ολα ξεκινανε ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά ρε φίλε τριψήφιο και τετραψήφιο οι ελλεεινίδες.Τί είναι,Αγγλίδες;Μια μικρή μειοψηφία πουτανοειδών που γαμιούνται από πολύ μικρές,άντε να φτάσουν διψήφιο.

Άντρες να φτάσουν διψήφιο στην Ελλάδα,μόνο αν βάλουν μέσα πουτάνες και βίζιτες.
καλα καλα ετσι πιστευε μην σου ερθει λιγο βαρυ

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλοι ην έχουμε πατήσει με ταμία σούπερ μάρκετ αλλά το λεβελ είναι αντικειμενικά δύσκολο.. Τις γουστάρουμε γιατί είναι απλά καθημερινά κοριστισα και ομορφουλες ταυτόχρονα, οι ντίβες ελεεινιδες δεν πάνε για δουλειά σε σούπερ μάρκετ.. Αλλά το πως τις ρίχνουμε στη δουλειά τους παραμένει μυστηριο?

• Like
Αντιδράσεις: qertq

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.717
Πόντοι
3.656
καλα καλα ετσι πιστευε μην σου ερθει λιγο βαρυ

Πότε γαμιούνται ρε φίλε με όλους αυτούς;Εδώ διακοπές πάνε σόλο και δε γαμιούνται.Βγαίνουν έξω γυναικοπαρέες και δεν ασχολούνται με κανέναν γύρω τους.Αν θέλουν να γνωρίσουν,θα γνωρίσουν αλλά δεν το κάνουν.Εντάξει υπάρχουν και πουταναριά αλλά η πλειοψηφία είναι όπως τις περιγράφω.Κλειδωμένο το μαγαζί μέχρι να βρουν έναν απ'την παρέα τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Πότε γαμιούνται ρε φίλε με όλους αυτούς;Εδώ διακοπές πάνε σόλο και δε γαμιούνται.Βγαίνουν έξω γυναικοπαρέες και δεν ασχολούνται με κανέναν γύρω τους.Αν θέλουν να γνωρίσουν,θα γνωρίσουν αλλά δεν το κάνουν.Εντάξει υπάρχουν και πουταναριά αλλά η πλειοψηφία είναι όπως τις περιγράφω.Κλειδωμένο το μαγαζί μέχρι να βρουν έναν απ'την παρέα τους
Απλά εξαιρέσεις παραθέτουν όλοι...ο κανόνας είναι αυτός που λες Sub Zero.

• Like
Αντιδράσεις: azurus

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Στο χωριο..και ηταν αλβανος αλβανος, οχι κανενας δευτερης γενιας.
Toυς έκανε όλους ρόμπα...φαντάσου καμάρι ο Αλβανός που έκανε χατ-τρικ σε δύσκολη έδρα...ανδριάντας θα έγινε στο χωριό του! :happy: :angel:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν σου λεω οτι ειναι πουτανες . Σου λεω οτι απλα εχουν να πηδηχτουν και δεν το δειχνουν . Ξυπνα.
Εσυ πιστευει οτι το μαγαζι ειναι κλειδωμενο αλλα τα κλεδια τα εχει καποιος αλλος . Σκεψου το απλα για ποιο λογο να παει μονη τις διακοπες
αυτη δεν ειναι ναθρωπος . Απλα παει η με καποιον η με την προοπτικη να γνωρισει καποιον και οτι προκυψει .Αμα αυτος απο την παρεα τους μαθει οτι τις πηδας εσυ η εγω θα τις σιθχαθει θα τις θεωρησει οτι δνε κανουν γιαυτον .
Οπως γραφω εμεις οι αντρες συκγρινουμε με ποιους εχουν παει και μας πειραζει . Ειτε γιατι ο αλλος ειναι καλυτερος απο εμας ειτε γιατι θεωρουμε οτι η αλλη θα μας απατησει .

Ψαξε λιγο και για το πως ειμαστε εμεις σαν αντρες ποιους φοβουμαστε τι και πως και μετα ψαξε να δεις τι γιενται με τις γυναικες .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346
Toυς έκανε όλους ρόμπα...φαντάσου καμάρι ο Αλβανός που έκανε χατ-τρικ σε δύσκολη έδρα...ανδριάντας θα έγινε στο χωριό του! :happy: :angel:
Μπαα αυτος εξαφανιστηκε...εκεινη ομως εγινε ρεζιλι! παιζει απο τοτε να μην ξαναπατησε στο χωριο της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Μπαα αυτος εξαφανιστηκε...εκεινη ομως εγινε ρεζιλι! παιζει απο τοτε να μην ξαναπατησε στο χωριο της.
Αλβανό ήθελε για ένα πήδημα.Αφου δεν είχε μυαλό να σκεφτεί το παρακάτω δεν την λυπάμαι καθόλου....
Ευτυχώς εμείς δοκιμάζουμε Αλβανίδες στα ιδρύματα χωρίς να ζούμε τέτοια δράματα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έτσι...όμως εμείς δεν πάθαμε ψυχολογικό τραλαλά...η γκόμενα που θα φάει απόρριψη θα έχει βαρύτατες πληγές ίσως για πάρα πολύ καιρό.
Καλα μην είσαι και σίγουρος… υπαρχουν και κάποιοι που έπαθαν μεγαλη κωλουμπρα!!!!! :tooth:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Πας πληρώνεις με 50ρικο και λες τα ρέστα δικά σου, μετά από 3-4 φορες ζητάς τηλ στο δίνει καπάκια σίγουρα, ε και την βγάζεις γκόμενα έτσι απλά..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Πας πληρώνεις με 50ρικο και λες τα ρέστα δικά σου, μετά από 3-4 φορες ζητάς τηλ στο δίνει καπάκια σίγουρα, ε και την βγάζεις γκόμενα έτσι απλά..
Δεν μαζεύεις τα 50αρικα να χτυπήσεις ένα κωλ γκερλ με πιο αυξημένο ποσοστό επιτυχίας;Εκτός αν η κοπέλα στο σούπερ μάρκετ κοντραρει μια call girl.
Καλα μην είσαι και σίγουρος… υπαρχουν και κάποιοι που έπαθαν μεγαλη κωλουμπρα!!!!! :tooth:
Ισχύει...ξέρω άτομα που κατέρρευσαν σωματικά και ψυχικά από τέτοια σκηνικά.
Οι συναγωνιστές μας όμως λόγω ιστορίας δεν θα πέσουν τόσο χαμηλά.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Την λέξη "κολούμπρα" την χρησιμοποίησε ο Αλφ ο εξωγήινος σε ιστορίες του σε παλιό κόμικ προ αμνημονεύτων ετών....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
τελικα γαμαμε η δεν γαμαμε στα σουπερ? :think:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Με τα εως τωρα δεδομενα, στον καφε, τυρια και μαναβικη ναι.
Τσμειο και υπολοιποι παγκοι το δουλευουμε.
Εννοείς ότι μπορεί να βγάλεις εύκολα γκόμενά?Γιατί εγώ κάτι μέτριες έχω δει και ούτε καν θα έκανα το βήμα...Ειδικά στο πόστο της μαναβικης...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Εννοείς ότι μπορεί να βγάλεις εύκολα γκόμενά?Γιατί εγώ κάτι μέτριες έχω δει και ούτε καν θα έκανα το βήμα...Ειδικά στο πόστο της μαναβικης...
οχι φιλε μου, δεν ισχυριζομαι κατι, εκανα απλα ενα ρεζουμε του νηματος για τον συναδελφο που εχει αυριο να παει σουπερ μαρκετ και δεν ξερει σε ποιον παγκο να γαμ….εεεε! συγνώμη να ψωνισει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
οχι φιλε μου, δεν ισχυριζομαι κατι, εκανα απλα ενα ρεζουμε του νηματος για τον συναδελφο που εχει αυριο να παει σουπερ μαρκετ και δεν ξερει σε ποιον παγκο να γαμ….εεεε! συγνώμη να ψωνισει.
Λέω και εγώ αύριο να...δοκιμάσω την τύχη μου...και ίσως και να ψωνίσω και τίποτα. :angel: :erection::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom