ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 765
- Πόντοι
- 326
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι
στειλε της τριανταφυλλα και γραψε μεσα στην καρτουλα "αυτα τα ροζ τριανταφυλλα για αυτο το γλυκο ροζ μουνακι"
. 100% επιτυχία, σίγουρα πράγματα.στειλε της τριανταφυλλα και γραψε μεσα στην καρτουλα "αυτα τα ροζ τριανταφυλλα για αυτο το γλυκο ροζ μουνακι"
στειλε της τριανταφυλλα και γραψε μεσα στην καρτουλα "αυτα τα ροζ τριανταφυλλα για αυτο το γλυκο ροζ μουνακι"
Πάρε νοίκιασε από εταιρεία εκεί στην Αθήνα φεράρι ή λαμποργκίνι,πάνε έξω απ το μαγαζί και πες
μήπως μπορείς να μου παρκάρεις τ αμάξι;α θα σου πει δεν είμαι εγώ αρμόδια.
πες της καπάκι -μήπως μπορώ να παρκάρω τον πούτσο μου στο μουνί σου τότε που είσαι εσύ
αρμόδια;
Και πες μας τι έγινε.Αναμένουμε εξελίξεις.
Από τη στιγμή που μπαίνεις σε διαδικασία να ρωτήσεις ,έχεις χάσει από τα αποδυτήρια.
Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκειΣωστός ο Φουσκέκης. Σε αυτά τα πράγματα δεν το πολυσκέφτεσαι, αν και ισχύει αυτό που είπε ένας παραπάνω: ότι μάλλον αν είναι και πολύ ωραία αυτή θα παίζει πιο πολύ με κωλοπαιδαράδες ή θα τσιλιμπουρδίζει με μεγαλοστελέχη και διευθυντάδες... Και θα ψάχνει τον σουπρ που και θα την ερωτευτεί και θα είναι γλυκός και όλα μαζί.
Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκει