Νέα

Πως να την πεσω σε μια που δουλευει υποδοχη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntinosspa14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μου ειναι λιγο πιο δυσκολο και ψιλοντρεπομαι

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
στειλε της τριανταφυλλα και γραψε μεσα στην καρτουλα "αυτα τα ροζ τριανταφυλλα για αυτο το γλυκο ροζ μουνακι"

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Στην υποδοχή φίλε μου είναι κάπως δύσκολο. Αν δε γίνεις φίλος της γνωστός της, δύσκολα να της πιάσεις μπλα μπλα ενώ δουλεύει. Έχει τύχει να πιάσω κουβέντα με φιλαράκι που δούλευε πόρτα και όλη την ώρα μας διέκοπταν. Φαντάσου με μια άγνωστη λοιπόν πόσο θα σου γαμήσουν τη κουβέντα. συνήθως σε αυτά τρώνε γνωστοί γνωστών, ή και καλά φιλαράκια που δουλεύουν στο μαγαζί και έχουν άλλη άνεση.

Πήγαινε μία και γνωρίσου, την επόμενη πες κάτι παραπάνω, ε σιγά σιγά όσο σε θυμάται και σε ξέρει μπορείς να πιάσεις κουβεντούλα και τότε ρίχνεις τα ζάρια σου

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
σε εταιρια μιλαμε; αν ναι τοτε αυτες γενικα ελκονται απο την εξουσια, δλδ αν εισαι στελεχος οκ. αν εισαι αλλος ενας υπαλληλος, αν δεν εισαι κανενας κωλοπαιδαρας μπιχτης τρεντης δυσκολο να ασχοληθει καν μαζι σου. αυτες τις βαζουν εκει επειδη συνηθως ειναι τουμπανα για γλαστρες, κ καυλαντιζουν με ολους τους μεγαλους, στους μικρους δεν κοιτανε καν .
λογικα θα δεχεται καθημερινα πεσιμο επισης απο ολους τους σατιρους μεγαλοστελεχη κλπ

βεβαια τα παραπανω δεν αποτελουν κανονα αλλα προσωπικη εκτιμηση.

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δες πότε σχολάει-φεύγει από υποδοχή και πάρτην από πίσω κουβέντα κλπ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Εναλλακτικά μπορείς να απευθυνθείς στον Αρμπέρ Μπάκο (Πολυβολέρο Μικρολίμανου), σίγουρα θα σου δώσει τις σωστές συμβουλές για το πώς θα της κάνεις εντύπωση!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πάρε νοίκιασε από εταιρεία εκεί στην Αθήνα φεράρι ή λαμποργκίνι,πάνε έξω απ το μαγαζί και πες
μήπως μπορείς να μου παρκάρεις τ αμάξι;α θα σου πει δεν είμαι εγώ αρμόδια.
πες της καπάκι -μήπως μπορώ να παρκάρω τον πούτσο μου στο μουνί σου τότε που είσαι εσύ
αρμόδια;

Και πες μας τι έγινε.Αναμένουμε εξελίξεις.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Από ιδέες και προτάσεις, βλέπω είμαστε πολύ δημιουργικοί!  :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
μαθε τιποτε για αυτην, εν αναγκη ακολουθησε της μετα την δουλεια να δεις που πηγαινει (σπιτι, αν παει καπου για φαι κτλ) και χωσου οτι και καλα εσυ δεν δουλευεις υποδοχη εκει και τα σχετικα...
μετα βαλε καμια φωτογραφια της εδω :

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που μπαίνεις σε διαδικασία να ρωτήσεις ,έχεις χάσει από τα αποδυτήρια. :sunglasses:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Πάρε νοίκιασε από εταιρεία εκεί στην Αθήνα φεράρι ή λαμποργκίνι,πάνε έξω απ το μαγαζί και πες
μήπως μπορείς να μου παρκάρεις τ αμάξι;α θα σου πει δεν είμαι εγώ αρμόδια.
πες της καπάκι -μήπως μπορώ να παρκάρω τον πούτσο μου στο μουνί σου τότε που είσαι εσύ
αρμόδια;

Και πες μας τι έγινε.Αναμένουμε εξελίξεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Από τη στιγμή που μπαίνεις σε διαδικασία να ρωτήσεις ,έχεις χάσει από τα αποδυτήρια. :sunglasses:

Σωστός ο Φουσκέκης. Σε αυτά τα πράγματα δεν το πολυσκέφτεσαι, αν και ισχύει αυτό που είπε ένας παραπάνω: ότι μάλλον αν είναι και πολύ ωραία αυτή θα παίζει πιο πολύ με κωλοπαιδαράδες ή θα τσιλιμπουρδίζει με μεγαλοστελέχη και διευθυντάδες... Και θα ψάχνει τον σουπρ που και θα την ερωτευτεί και θα είναι γλυκός και όλα μαζί.

OP
OP
N

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
Σωστός ο Φουσκέκης. Σε αυτά τα πράγματα δεν το πολυσκέφτεσαι, αν και ισχύει αυτό που είπε ένας παραπάνω: ότι μάλλον αν είναι και πολύ ωραία αυτή θα παίζει πιο πολύ με κωλοπαιδαράδες ή θα τσιλιμπουρδίζει με μεγαλοστελέχη και διευθυντάδες... Και θα ψάχνει τον σουπρ που και θα την ερωτευτεί και θα είναι γλυκός και όλα μαζί.
Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκει

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Δε μας έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα σε τί χώρο είναι υποδοχή... Για να καταλάβουμε με τι είδους κόσμο έρχεται σε επαφή.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Δεν ειναι πολυ μικρη 28 σιγουρα...και γω 20χρονων ειμαι φοιτητης αλλα με λεφτα αισθηματα και τετοια μιλαμε ενα τι κανεις και τετοια λιγα κανει κανενα λικε στο φιμπι αλλα ως εκει

Για κανε και μια μεταφραση τυπε ,τωρα σε αυτο ......!!!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom