HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
καλιτερο
ρε πεδια πως θα απαλλαγω απο τους φοινικες? σος!
εχει κανεις κανα σκαθαρι?
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα !Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
Γιατί έχω την εντύπωση πως ψάχνεις να βρεις αν σε ένα τέτοιο portal θα βρεις μαζεμένους όλους τους ηλίθιους που θα σου απαντήσουν σοβαρά ανεξάρτητα του πόσο μαλακισμένη και απωθητική είναι η ερώτηση που κάνεις; Γιατί μπορώ σχεδόν να σε δω να χαίρεσαι που η εκτίμηση σου αυτή επιβεβαιώνεται; Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ. Να τα αφήσεις ήσυχα τα δέντρα.
ο διμιτρακισ29 ινε ο πορνομεταναστισ που τον θαβμαζουμε ολιΓιατί έχω την εντύπωση πως ψάχνεις να βρεις αν σε ένα τέτοιο portal θα βρεις μαζεμένους όλους τους ηλίθιους που θα σου απαντήσουν σοβαρά ανεξάρτητα του πόσο μαλακισμένη και απωθητική είναι η ερώτηση που κάνεις; Γιατί μπορώ σχεδόν να σε δω να χαίρεσαι που η εκτίμηση σου αυτή επιβεβαιώνεται; Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ. Να τα αφήσεις ήσυχα τα δέντρα.
χεστα κ ασταΚαθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα !Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
προτα θα τα δοκιμασι γιατι δε κσερι να διαβαζιφιλε χημικα κανουν δουλεια...electroclean,saf-acid,descailed liquid,carbon remover,πετρελαιο του πουστη καπιο απο αυτα θα βρεισ για την δουλεια σου
γραφε ρε συ σωστα και ασε της μαλακιεςπροτα θα τα δοκιμασι γιατι δε κσερι να διαβαζι
εγινε αρχιγε ισε πολι καλο πεδιγραφε ρε συ σωστα και ασε της μαλακιες
Καλησπέρα άγαπητέ.....όλοι μας έχουμε κάτι διαφορετικό καί ίδιαίτερο νά προσφέρουμε στόν κόσμο πού ζούμε !!γραφε ρε συ σωστα και ασε της μαλακιες
κιριε κσερετε πιοσ ινε ο διμιτρακισ29?Φιλαράκι κλαδεψέ τα κ στρογγυλεψέ τα .........δεν χρειάζεται να γαμήσεις ολη την φύση.....
Εχει τίποτα μουνάρες απέναντι κ σου χαλάνε το μάτι τα κακόμοιρα δεντράκια ...
συμφονω αλλα το συγκεγκριμενο που αποσκοπειΚαλησπέρα άγαπητέ.....όλοι μας έχουμε κάτι διαφορετικό καί ίδιαίτερο νά προσφέρουμε στόν κόσμο πού ζούμε !!