Νέα

Πώς να απαλλαγώ από τα δέντρα που φυτέψανε οι γείτονες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αφου φυτεψανε δεντρα θα το ξανακανουν τυπε.καθαρισε τουσ γειτονεσ να ξεμπερδευεισ μια και τησ καλησ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ρε πεδια πως θα απαλλαγω απο τους φοινικες? σος!

εχει κανεις κανα σκαθαρι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
flame-thrower.jpg

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
επομενο ειναι οι ξενοι να χαρακωνουν τετοιους  μεταναστες ειδικα ελληνες και να ζωγραφιζουν σβαστικες και σφυροδρεπανα...και εγω το ειδιο θα εκανα σε τετοιους μαλακες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
Γιατι δεν δοκιμαζεις απλα να χεζεις καθε μερα σε ενα δεντρο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ριξε ενα κατουριμα στα δεντρα και θα δεις ποτε θα ξεραθουνε στο πι και φι!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:grin:

Συνημμένα

• Husqvarna_236.jpg
    Husqvarna_236.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 10

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω)

σε καθε ποστ η απαραιτητη υπενθυμιση οτι εισαι τσιποσπαγγουρι. αν χρεωναν τον αερα 1 ευρω την ημερα θα κραταγες την αναπνοη σου καθε μιση ωρα μεχρι να σκασεις για να μαζεψεις αποθεμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μητσο, ποτε θα ερθετε για καφε με τον Ξενια στο καινουργιο μας σπιτι;
δε σακουει τωρα αλλαζει μπαταριες στο αυτι του. πεστα στο σκυλο να του γαβγισει κουδουνι
Καμια καλυτερη δουλεια απο το να μου ΚΩΛΟΤΡΙΒΙΟΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ δεν εχετε να κανετε ?
Κανενα πιπινακι να ξεδωσετε δεν σας εκατσε σημερα ?

Αιντε μαλακιστηρια !!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καμια καλυτερη δουλεια απο το να μου ΚΩΛΟΤΡΙΒΙΟΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ δεν εχετε να κανετε ?
Κανενα πιπινακι να ξεδωσετε δεν σας εκατσε σημερα ?

Αιντε μαλακιστηρια !!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ο λοπεθ τρωγεται παλι τυπε...
γιατι τι του χεις κανει?

μεταξυ μας παλιοχαρακτηρας ειναι και μενα
με νευριαζει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο λοπεθ τρωγεται παλι τυπε...
γιατι τι του χεις κανει?

μεταξυ μας παλιοχαρακτηρας ειναι και μενα
με νευριαζει
Κι εσυ μην θαρρεις οτι εισαι καλυτερος.......

Καλο μπουμπουκακι εισαι κι εσυ να ξερεις......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom