Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα
!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.