Νέα

Πώς να απαλλαγώ από τα δέντρα που φυτέψανε οι γείτονες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι εσυ μην θαρρεις οτι εισαι καλυτερος.......

Καλο μπουμπουκακι εισαι κι εσυ να ξερεις......

Εγω φταιω τυπε που ειμαι με το μερος σου  :birdman:

με ξενερωσες να ξερεις δν ξηγιουνται ετσι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
κατουρα τα..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καμια καλυτερη δουλεια απο το να μου ΚΩΛΟΤΡΙΒΙΟΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ δεν εχετε να κανετε ?
Κανενα πιπινακι να ξεδωσετε δεν σας εκατσε σημερα ?

Αιντε μαλακιστηρια !!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μητσο, ειναι η δευτερη φορα που ριχνω γεφυρες φιλιας και συ με βριζεις.

Εισαι αχαριστος τελικα. Εγω σου γνωρισα τον Ξενια. Φιλιες και κολλητιλικια στην Ανασταση στο εξοχικο του Λαγουδακη,
και δω ξηγιεσαι σκουλικιαρικα... Ντροπη, εσυ ενα παιδι της βιοπαλης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Ξενιας τι ειναι ρε σφερδεκλε?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγω φταιω τυπε που ειμαι με το μερος σου  :birdman:

με ξενερωσες να ξερεις δν ξηγιουνται ετσι.
Τον φτιαξαμε με τον Ξενια.
Τον καναμε ανθρωπο Μπολντι και τωρα το παιζει Κινεζος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο σοφιας ποιος ειναι?

Ο φιλος του ΓιαννοΡανια???

Αχαχουχα πηγατε καφεδακι στο εξοχικο του Ξενια?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.

εγγυημένη λύση: άδειασε τα υγρά της μπαταρίας του αυτοκινήτου

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Φιλιες μαζι σου ?

Βρε δεν κοβω τα @@@@ μου καλυτερα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κααααααααλα.
Οταν θα ξανατσακωθειτε με τον Ξενια, μη με ξαναπαρεις τηλεφωνο να με ρωτησεις αν περασε απο το σπιτι μας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο λοπεθ τρωγεται παλι τυπε...
γιατι τι του χεις κανει?

μεταξυ μας παλιοχαρακτηρας ειναι και μενα
με νευριαζει

τυπε μη ξηγιεσαι παλι ετσι. τι ειπα? για το κουδουνοσκυλο? ο ιδιος τοχει πει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχουχα η αγγελικουλα που ειναι ρε καρσανοκεφαλε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τους εχει παρει ολους και δεν εχει γραψει ουτε μια κριτικη ο ατιμος....

Ειδες ?
ΕΙΔΕΣ ?

κοιτα τι λεει στον μπολντη ρε.

α μωρη τρελη να σου ξαναπαρουνε τον κουδουνοσκυλο τα πακια να μην ακους το κουδουνι της πορτας παλι  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom