Νέα

Πώς να απαλλαγώ από τα δέντρα που φυτέψανε οι γείτονες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σημερα το πρω'ι' ενα φορτηγο ξεφορτωσε χωμα εκει που ηταν τα δεντρακια.Μαλλον θα φυτεψουν καινουργια :)Καλα δε βαριουντε οι  :jerking:!Πότε επιτελους θα ξαναγινει κριση στη Ρωσσια?να μην εχουνε λεφτα να τα πετανε σε  :jerking:!
Παντως φιλε ευχαριστως το ποτιζα το μελαχρινο στην φωτο....!Τωρα την αλλη δεν την διακρινω καθαρα...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Λανειντ πολυ δυνατο φυτοφαρμακο αλλα ειναι δυσκολο να το βρεις :grin:
το λανεητ φιλε μου ειναι εντομοκτονο οχι ζιζανιοκτονο ... αν θελεις να καθαρησεις μια και εξω  ραουνταπ η καποιο με την ιδια δραστικη ουσια  γλυφοσεητ και καθαρισες πανευκολα .. διασυστηματικο καθολικο μη εκλεκτικο ζιζανιοκτονο

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
το λανεητ φιλε μου ειναι εντομοκτονο οχι ζιζανιοκτονο ... αν θελεις να καθαρησεις μια και εξω  ραουνταπ η καποιο με την ιδια δραστικη ουσια  γλυφοσεητ και καθαρισες πανευκολα .. διασυστηματικο καθολικο μη εκλεκτικο ζιζανιοκτονο
τυπε ξερεις πολλα  :rockon:το ραουνταπ κανει και για πικροδαφνες ;

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αστα ρε συ τα δεντρα να υπαρχουν εχουμε γεμισει καυσαεριο

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τυπε ξερεις πολλα  :rockon:το ραουνταπ κανει και για πικροδαφνες ;
κανει φιλε μου μονο θελει λιγο μεγαλυτερη δοση  διοτι η πικροδαφνη ειναι πολυ ανθεκτικο φυτο κυριως αν ειναι μεγαλη σε ηλικια ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω παλι θελω να απαλλαγω απο τους γειτονες,τα δεντρα τα θελω...αλλωστε εχω κ γω (δεντρα) κ δενουν ωραια με το γκαζον... :grin: :grin: :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σημερα το πρω'ι' ενα φορτηγο ξεφορτωσε χωμα εκει που ηταν τα δεντρακια.Μαλλον θα φυτεψουν καινουργια :)Καλα δε βαριουντε οι  :jerking:!Πότε επιτελους θα ξαναγινει κριση στη Ρωσσια?να μην εχουνε λεφτα να τα πετανε σε  :jerking:!
Δημήτρη, ρίξε τώρα και στο χώμα το φάρμακι και άς τους να σαλτάρουν  :idiot: και να σταματήσουν να ασχολούνται! :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
καμια καλισπερα στουσ εροτεσ μου δε ιπεσ σιμερα ισουν αγενισ

Δεν λέω πάντα και μαλιστα το είχα κόψει για αρκετό καιρό αλλά με σένα στον συγκεκριμένο νήμα είπα να σπάσω πλάκα....  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom