Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

Darko77

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
587
Πόντοι
80

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.631
Πόντοι
2.256
Ένας συγκάτοικος στα φοιτητικά μας χρόνια στην τότε κοπέλα του συνήθιζε να βάζει λάδι σε μια βελόνα πλαστική και να το αδειάζει μέσα στον κώλο της. Με τον αντίχειρα κρατούσε κόντρα για λίγα λεπτά να μη βγει έξω το λάδι και μετά της έχωνε το δάχτυλο μέσα
Μάλλον εννοείς σύριγγα χωρίς βελόνα.Το έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά τις ενοχλεί το σκληρό άκαμπτο πλαστικό στο μπροστινό μέρος της σύριγγα.Σε παντρεμένη ξεκωλιαρα της έκανα λαδολουτρο με 50ρα συριγγα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.843
Πόντοι
456
Μάλλον εννοείς σύριγγα χωρίς βελόνα.Το έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά τις ενοχλεί το σκληρό άκαμπτο πλαστικό στο μπροστινό μέρος της σύριγγα.Σε παντρεμένη ξεκωλιαρα της έκανα λαδολουτρο με 50ρα συριγγα
λιπαντικο με βαση το νερο , λιγο λιγο με το δαχτυλο προσεκτικα, και παντα και λιγο χαιδεμα και το μουνακι να καβλωνει , για να χαλαρωσει πισω , το μεγαλυτερο θεμα ειναι πως σφιγκονται φοβουμεμνες πως θα πονεσουν και ετσι πονανε απο μονες τους .. ενταξει υπαρχουν και ομοιωματα που φουσκωνουν σταδιακα πολυ μαλακα και ειναι ουσιαστικα ειδικα για τετοες περιπτωσεις.Παντως εγω οταν καταφερα να πεισω για πρωτη φορα μια Ταιλανδη γκομενα που ειχα, επειδη το πηγα με πολυ τροπο που σιγα και προσεκτικα και δεν την πονεσα ,μετα ηθελα παντα μαλιστα ο συνδιασμοςμ κολο και παιξιμο στο μουνακι της την τρελενε ,μιλαμε για τρελο οργασμο και πολυ ζουμι , εχει πολλα νευρα εκει και αν το μαθουν τους αρεσει ,βεβαια υπαρχουν και πι κολημεενς με κατι της θρησκειας σεμνοτυφες και ε εκει τι να κανουμς μπρος στην βλακεια τιποτα δεν πιανει

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
Λιπαντικο και μικρη σφηνα.....Μετα απο λιγο καιρο μεσαια και μετα μεγαλη......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Χαζομάρες σου γράφουν και μάλιστα με μεγάλο κόστος και πολύ χάσιμο χρόνου.

Αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δανείσου από κάποιον έναν γρύλο και λίγο λάδι 15-40 και αρχίνα να ανοίγεις.

trimis

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
16.114
Πόντοι
2.526
s-l500.webp

Stories