Μάλλον εννοείς σύριγγα χωρίς βελόνα.Το έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά τις ενοχλεί το σκληρό άκαμπτο πλαστικό στο μπροστινό μέρος της σύριγγα.Σε παντρεμένη ξεκωλιαρα της έκανα λαδολουτρο με 50ρα συριγγα
λιπαντικο με βαση το νερο , λιγο λιγο με το δαχτυλο προσεκτικα, και παντα και λιγο χαιδεμα και το μουνακι να καβλωνει , για να χαλαρωσει πισω , το μεγαλυτερο θεμα ειναι πως σφιγκονται φοβουμεμνες πως θα πονεσουν και ετσι πονανε απο μονες τους .. ενταξει υπαρχουν και ομοιωματα που φουσκωνουν σταδιακα πολυ μαλακα και ειναι ουσιαστικα ειδικα για τετοες περιπτωσεις.Παντως εγω οταν καταφερα να πεισω για πρωτη φορα μια Ταιλανδη γκομενα που ειχα, επειδη το πηγα με πολυ τροπο που σιγα και προσεκτικα και δεν την πονεσα ,μετα ηθελα παντα μαλιστα ο συνδιασμοςμ κολο και παιξιμο στο μουνακι της την τρελενε ,μιλαμε για τρελο οργασμο και πολυ ζουμι , εχει πολλα νευρα εκει και αν το μαθουν τους αρεσει ,βεβαια υπαρχουν και πι κολημεενς με κατι της θρησκειας σεμνοτυφες και ε εκει τι να κανουμς μπρος στην βλακεια τιποτα δεν πιανει