Νέα

πως μπορω να ''πειραξω'' το μετρητη αεριου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα valkyrion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γενικώς οι βαλκάνιοι έλληνες φημίζονται για την μαλακία τους...

δηλαδή οι άγγλοι, οι9 γερμανοί, οι αυστριακοί, οι πολωνοί κλπ κλπ κλπ που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο σε ποσοστό 90%+ για θέρμανση είναι μαλάκες και οι βαλκάνιοι έλληνες οι ξύπνιοι...

ζεις εσυ?  :grin:
θα μας πεις τωρα και για το φυσικο αεριο ενω μενεις αγγλια? :jerking: :jerking: :jerking:

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Η τελευταια γενια στους λεβητες ειναι οι λεβητες συμπυκνωματων που σου κανουν οικονομια της ταξης του 15-20%,αμα ο λεβητας σου ειναι αρρυθμιστος,η εχεις σωματα σε λαθος μερος η μικρα σωματα,η σε λαθος θεση τον θερμοστατη θα πληρωνεις μια ζωη τα ιδια πολλα λεφτα.
Αμα ο λεβητας σου βγαζει προβληματα συνεχεια ειναι θεμα εγκαταστατη(υπαρχει και εγγυηση 2 χρονια μινιμουμ)ξυπνατε επιτελους το φυσικο αεριο ειναι το ποιο φθηνο καυσιμο αυτη την εποχη,εσεις απλα δεν κανετε καλη χρηση!!!
φιλαρακο δεν ξερω τι μαστορας εισαι,,αλλα δεν εχω σωματα κλασικα,,αεροσωματα εχω που υποτιθετε ειναι φοβερα οικονιμικα(αν τα ξερεις βεβαια)ρυθμισμενος συνεχεια ο λεβητας  απο κολητο φιλο,,,,,τωρα τι λες εσυ,,,την τσεπη μου ξερω τι τραβαει,,,ηδη για ζεστη εχω την σομπα χαλαζια ,,,και ετοιμος για εγκατασταση ηλιακου,,,μην κοροιδευετε τον κοσμο με το φυσικο αεριο!!!!!
φιλαρακο εσυ παρε μια σομπα χαλαζια βαζε την στα 2 και θασαι οκ,,,το φυσικο αστο να παει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ζεις εσυ?  :grin:
θα μας πεις τωρα και για το φυσικο αεριο ενω μενεις αγγλια? :jerking: :jerking: :jerking:

die0a.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Γαμα το αεριο φιλε,
Παρε σομπα ROCKEL να ζεσταθει το κοκαλακι σου

είχα φτιαχτεί κάργα , με κείνο το κοκκινομάλλικο μιλφο-τσουρκάκι
που διαφήμιζε σόμπα ρόκελ ιούλιο με 45βαθμούς :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Oι εταιρίες παροχής αερίου έχουν φροντίσει να σε κλέβουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι!
Στις περιόδους υψηλής κατανάλωσης (λ.χ. Ιανουάριος,Φεβρουάριος) φτωχαίνουν το μίγμα παροχής υπό σταθερή πίεση.Ο μετρητής καταγράφει διερχόμενο όγκο.Ετσι για το ίδιο αποτέλεσμα θα πρέπει να απαιτήσεις μεγαλύτερη ποσότητα, άρα μεγαλύτερη δαπάνη, δηλ. κέρδος για τον πάροχο!
Γκέγκε;

παπαριές μάντολες... ο μετρητής καταγράφει και όγκο και Kwh ενεργείας και οι τιμές είναι σε kwh ενεργείας...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γιατί στην αγγλία τι καύσιμο χρησιμοποιούν ???

φυσικό αέριο σε ποσοστό 95%....

ναι βρε αγορι μου αλλα εμεις μιλαμε για το τι ειναι πιο οικονομικο.ε σου λεω κλιματιστικα ινβερτερ  :grin:
εκτος αν θελεις κανα μαγγαλι

:grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι βρε αγορι μου αλλα εμεις μιλαμε για το τι ειναι πιο οικονομικο.ε σου λεω κλιματιστικα ινβερτερ  :grin:
εκτος αν θελεις κανα μαγγαλι

:grin: :grin:

το κλιματστικό inverter ζεσταίνει μόνον τον αέρα και με το που θα το κλείσεις το περιβάλλον παγώνει αμέσως .... για να διατηρείς το σπίτι ζεστό θα πρέπει να το έχεις συνέχεια αναμένο (δεν μιλάω πόσο σκατά γίνεται ο αέρας)...

καλύτερη λύση είναι η θέρμανση inverter που στηρίζεται στις αρχές του κλιματιστικού αλλά ζεσταίνει νερό και το κυκλοφορεί σε σώματα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
το κλιματστικό inverter ζεσταίνει μόνον τον αέρα και με το που θα το κλείσεις το περιβάλλον παγώνει αμέσως .... για να διατηρείς το σπίτι ζεστό θα πρέπει να το έχεις συνέχεια αναμένο (δεν μιλάω πόσο σκατά γίνεται ο αέρας)...

καλύτερη λύση είναι η θέρμανση inverter που στηρίζεται στις αρχές του κλιματιστικού αλλά ζεσταίνει νερό και το κυκλοφορεί σε σώματα...

εχω κανει θερμομονωση απεξω οποτε και κλειστο  να ναι διατηρει θερμοκρασια ο χωρος  ;)
το ξερω και αυτο  ;).αλλα δν ξερω ποσο ρευμα θα ξοδευει ελλαδα ,στην ρωσσια το χρησιμοποιουν χρονια  ;)
τεσπα βγαινω αντε καλα να περασεις με τα μελη του μπου.κομ  ;)  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
φιλαρακο δεν ξερω τι μαστορας εισαι,,αλλα δεν εχω σωματα κλασικα,,αεροσωματα εχω που υποτιθετε ειναι φοβερα οικονιμικα(αν τα ξερεις βεβαια)ρυθμισμενος συνεχεια ο λεβητας  απο κολητο φιλο,,,,,τωρα τι λες εσυ,,,την τσεπη μου ξερω τι τραβαει,,,ηδη για ζεστη εχω την σομπα χαλαζια ,,,και ετοιμος για εγκατασταση ηλιακου,,,μην κοροιδευετε τον κοσμο με το φυσικο αεριο!!!!!
φιλαρακο εσυ παρε μια σομπα χαλαζια βαζε την στα 2 και θασαι οκ,,,το φυσικο αστο να παει

Τα αεροσωματα ποια ειναι τυπε?  :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
εχω κανει θερμομονωση απεξω οποτε και κλειστο  να ναι διατηρει θερμοκρασια ο χωρος  ;)
το ξερω και αυτο  ;).αλλα δν ξερω ποσο ρευμα θα ξοδευει ελλαδα ,στην ρωσσια το χρησιμοποιουν χρονια  ;)
τεσπα βγαινω αντε καλα να περασεις με τα μελη του μπου.κομ  ;)  :grouphug: :grouphug: :grouphug:

κοστακις,τη θερμομονωση που εκανες για να μην εχεις απωλειες γιατι δεν τη βαζεις στα εξοδα θερμανσης?
Μετα βγαλε και το κουστουμι στο σπιτι σου,που απ οτι καταλαβα απ αυτα που λες δεν πρεπει να ειναι πανω απο 60τμ  ;)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Η τελευταια γενια στους λεβητες ειναι οι λεβητες συμπυκνωματων που σου κανουν οικονομια της ταξης του 15-20%,αμα ο λεβητας σου ειναι αρρυθμιστος,η εχεις σωματα σε λαθος μερος η μικρα σωματα,η σε λαθος θεση τον θερμοστατη θα πληρωνεις μια ζωη τα ιδια πολλα λεφτα.
Αμα ο λεβητας σου βγαζει προβληματα συνεχεια ειναι θεμα εγκαταστατη(υπαρχει και εγγυηση 2 χρονια μινιμουμ)ξυπνατε επιτελους το φυσικο αεριο ειναι το ποιο φθηνο καυσιμο αυτη την εποχη,εσεις απλα δεν κανετε καλη χρηση!!!
τι λες ρε επιστημονα?? Απο που και ως που ειναι φτηνο το αεριο?? Ποσο παει το Κυβικο αεριου σημερα,και ποσο το λιτρο πετρελαιου (με επιδοτηση)??? Προς γνωση κ ενημερωση....
1 κυβικο Φ.Α οταν καει σε μια ωρα, μας δινει 8.500 θερμιδες...
1 λιτρο πετρελαιου οταν καει σε μια ωρα,μας δινει 10.500 θερμιδες...
προχτες εβαλε πετρελαιο ενας πελατης μου με 90/λιτρο,αφαιρουμε την επιδοτηση και παμε στα 60 λεπτα...
αρα... τα 60 λεπτα πετρελαιου μας δινουν 10.500θερμιδες
το αεριο που κοντευει να χτυπησει το 1 ευρω μας δινει 8.500θερμιδες..
μιλαω για τη πλειοψηφια του κοσμου που εχει απλους λεβητες αεριου κ οχι συμπυκνωματων..

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
αν δεν τοξερες σαν μαστορας να στο εξηγησω,,,λειτουργουν με ζεστο νερο απ το λεβητα και αερα με  θερμοστατη ,,,,,,χρυσοπληρωμενα αλλα με βαθεια το χερι στην τσεπη οταν τα λειτουργουσα,,,τωρα ταχω για διακοσμηση με την τιμη του φυσ αεριου,,,

Συνημμένα

• P1040666.JPG
    P1040666.JPG
    140,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • P1040668.JPG
    P1040668.JPG
    167,1 KB · Εμφανίσεις: 47

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177

Τυπε αυτα λεγονται φανκοιλ  :jerking:
Ο υδραυλικος που σου τα περασε απλα ηταν ασχετος!!!
Το καθε ενα ειναι περιπου 4-7 χιλιαδες θερμιδες και δουλευουν με ρευμα!!!
Το κοστος ειναι μεγαλο και δεν τα κανεις ποτε αποσβεση αλλα δεν ζεσταινεσαι και ποτε  :birdman:
Περιμενω την απαντηση σου,κλαιω απο τα γελια,τυπε σε πιασαν κοτσο..  :dancing:

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εγω γελαω με σενα!!!!!!!!ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,,,με ρευμα δουλευει ο ανεμιστηρας,,τωρα αν αυτος καιει το,,,αεριο,,,εχεις δικηο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα εσυ το λες φανκοιλ,,ουτε ελληνικα δεν ξερεις πως τα λενε,,,αντε γειααααααα

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ααα,,,για να μην νομιζουν ξερεις και τπτ,,,οταν τα εβαζα ζεσταινομουν και παρα πολυ,,,,απλα ειπα ,,,,καινε στην τσεπη,,εσυ μονο σε φωτο μαλλον ταχεις δει,,,για να λες δεν ζεστενουν,,αντε και παλι γειααααααα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
τι λες ρε επιστημονα?? Απο που και ως που ειναι φτηνο το αεριο?? Ποσο παει το Κυβικο αεριου σημερα,και ποσο το λιτρο πετρελαιου (με επιδοτηση)??? Προς γνωση κ ενημερωση....
1 κυβικο Φ.Α οταν καει σε μια ωρα, μας δινει 8.500 θερμιδες...
1 λιτρο πετρελαιου οταν καει σε μια ωρα,μας δινει 10.500 θερμιδες...
προχτες εβαλε πετρελαιο ενας πελατης μου με 90/λιτρο,αφαιρουμε την επιδοτηση και παμε στα 60 λεπτα...
αρα... τα 60 λεπτα πετρελαιου μας δινουν 10.500θερμιδες
το αεριο που κοντευει να χτυπησει το 1 ευρω μας δινει 8.500θερμιδες..
μιλαω για τη πλειοψηφια του κοσμου που εχει απλους λεβητες αεριου κ οχι συμπυκνωματων..

Εχεις ξεχασει το σημαντικοτερο,ο λεβητας του αεριου θελει 15-20 λεπτα για να σου ζεστανει το σπιτι(οσο μεγαλο και να ειναι)ο αντιστοιχος του πετρελαιου θελει 45-60 λεπτα.
Αμα κατσεις και μετρησεις τωρα ποσες φορε δινει ο θερμοστατης χωρου εντολη να αναψει και να σβησει ο λεβητας σου θα δεις και ποιο καυσιμο κανει οικονομια.
Στη θεωρια ολα καλα ειναι αλλα η πραξη εχει μεγαλη διαφορα!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
ααα,,,για να μην νομιζουν ξερεις και τπτ,,,οταν τα εβαζα ζεσταινομουν και παρα πολυ,,,,απλα ειπα ,,,,καινε στην τσεπη,,εσυ μονο σε φωτο μαλλον ταχεις δει,,,για να λες δεν ζεστενουν,,αντε και παλι γειααααααα

Τυπε ειναι ευκολο να κρινεις καποιον οταν εχεις αγνοια οπως εσυ.τα σωματα που εχεις στη φωτογραφια λεγονται εδω και 20 χρονια φανκοιλ αμα εσενα σου τα παρουσιασε σαν αεροθερμα ειναι προβλημα δικο σου και του εγκαταστατη.Τα σωματα αυτα δουλευουν με ρευμα(το μοτερ τους)και κυκλοφορει νερο μεσα σε ενα στοιχειο(ετσι σου αποδιδουν ζεστη).
Στο φιναλε εγω χαιρομαι να γελας μαζι μου και να παγωνεις,εγω και δεν παγωνω και μαζι σου γελαω  :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
εγω γελαω με σενα!!!!!!!!ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,,,με ρευμα δουλευει ο ανεμιστηρας,,τωρα αν αυτος καιει το,,,αεριο,,,εχεις δικηο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα εσυ το λες φανκοιλ,,ουτε ελληνικα δεν ξερεις πως τα λενε,,,αντε γειααααααα

Δεν ξερω αμα το εχεις καταλαβει αλλα ειπες εχεις αεριο!!!
Τελικα και αεριο πληρωνεις και ΔΕΗ?
Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν αυτοι που μας διαβαζουν(μπορεις να δεις και τι καταναλωση εχει το καθε φανκοιλ σε κιλοβατωρες για να ξερεις τι θα πληρωνεις και στη ΔΕΗ καθε διμηνο) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom