Νέα

πως μπορω να ''πειραξω'' το μετρητη αεριου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα valkyrion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τυπε ειμαι της δουλειας,σταματα να λες ασχετα πραγματα και παπαριες επιτελους.Το ηλιακο Δεκεμβριο μηνα εχει ζεστο νερο?
Εγω με το αεριο πληρωνω 350ε ολο το χρονο για θερμανση και ζεστο νερο,εσυ γιατι δε μας λες ποσο πληρωνεις στο χωριο που εισαι?

οταν λες της δουλειας? :think: :think:
γιατι να μην εχει νερο?ηλιο δεν εχει?και εγω τοσο περιπου πληρωνω με κλιματιστικα ινβερτερ
350 που λες εσυ για ολη την χρονια μου φαινονται παρα πολυ λιγα,αν ειναι ετσι τοτε ο νηματοθετης γιατι να θελει να κλεψει?  :think: :think:
εγω  δν ειχα/εχω φυσικο αεριο αλλα απο φιλους ακουσα οτι βγαινει λιγο πιο φθηνο απο πετρελαιο,αν κανουν λαθος πες μας

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
οταν λες της δουλειας? :think: :think:
γιατι να μην εχει νερο?ηλιο δεν εχει?και εγω τοσο περιπου πληρωνω με κλιματιστικα ινβερτερ
350 που λες εσυ για ολη την χρονια μου φαινονται παρα πολυ λιγα,αν ειναι ετσι τοτε ο νηματοθετης γιατι να θελει να κλεψει?  :think: :think:
εγω  δν ειχα/εχω φυσικο αεριο αλλα απο φιλους ακουσα οτι βγαινει λιγο πιο φθηνο απο πετρελαιο,αν κανουν λαθος πες μας

Της δουλειας(εγκαταστατης-υδραυλικος).
Το κοστος που θα πληρωσεις ειναι σχετικο παντα,αναλογα ποσο το δουλευεις το μηχανημα,αν ειναι ρυθμισμενο,τι απωλειες εχεις στο σπιτι και τι λεβητα και σωματα εχεις(πολυ σημαντικο!!!).

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Για να εχεις ζεστο νερο με αυτο τον ηλιο που εχει τωρα θα πρεπει να εχει ηλιακο τελευταιας γενιας(με μπουκαλες κενου μονο),οι αλλοι 2 τυποι ηλιακου δε σε καλυπτουν(απλο και επιλεκτικο)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για να εχεις ζεστο νερο με αυτο τον ηλιο που εχει τωρα θα πρεπει να εχει ηλιακο τελευταιας γενιας(με μπουκαλες κενου μονο),οι αλλοι 2 τυποι ηλιακου δε σε καλυπτουν(απλο και επιλεκτικο)

το αλλαξα πριν 2 χρονια,πες μας ομως για το φυσικο αεριο ειναι τοσο φθηνο οσο λες?  :think: :think: :think:
εμενα γιατι μου τα ειπανε αλλιως?κ οχι ενας δυο,αλλα αρκετοι που εχουνε φυσικο αεριο  :think: :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
το αλλαξα πριν 2 χρονια,πες μας ομως για το φυσικο αεριο ειναι τοσο φθηνο οσο λες?  :think: :think: :think:
εμενα γιατι μου τα ειπανε αλλιως?κ οχι ενας δυο,αλλα αρκετοι που εχουνε φυσικο αεριο  :think: :think:

Σου το εξηγησα ποιο πανω,τι δεν καταλαβαινεις?  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σου το εξηγησα ποιο πανω,τι δεν καταλαβαινεις?  :think:

ελα τωρα το ειδα.αρα δν βγαινει πολυ πιο φθηνο απο πετρελαιο(ειδικα τωρα που επεσε η τιμη και σου δινουν 0.35λεπτα στο λιτρο)

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
με κανατε να γραψω με το φυσικο αεριο!!!!8 χρονια το εχω ,,,κι εχω ,,,ζεματιστει στην τσεπη,,τωρα ο τυπος πως πληρωνει 350 το χρονο,,,,αγνωστο...ειδικα χειμωνα να εχεις ζεστη κλπ...το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι 300αρα,,τριμηνο βεβαια ειναι στο αεριο,,,εγω αν μπορουσα θα το ,,πεταγα,,,,και δεν ειναι μονο αυτο,,,,καθε λιγο και λιγακι ,,ο λεβητας,,,μια βγαζει ε14 μια το ενα μια το αλλο,,,εχω βαρεθει να πληρωνω,,,ασε εκει που κανεις μπανιο ,,κοβει,,,και μετα ξαναδινει και παγωνεις,,
υγ,κι εχω και τελευταιας γενιας λεβητα που τον αλλαξα μπας κι εφταιγε αυτο,,,αλλα 1000δλδ!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙ ΑΕΡΙΟ!!!!!!

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος πως? και τι τιμες κυμαινονται? ο υπαλληλος αεριου το καταλαβαινει? μιλαω για τροπους εκτος απο το μαγνητη για θεσσαλονικη

Oι εταιρίες παροχής αερίου έχουν φροντίσει να σε κλέβουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι!
Στις περιόδους υψηλής κατανάλωσης (λ.χ. Ιανουάριος,Φεβρουάριος) φτωχαίνουν το μίγμα παροχής υπό σταθερή πίεση.Ο μετρητής καταγράφει διερχόμενο όγκο.Ετσι για το ίδιο αποτέλεσμα θα πρέπει να απαιτήσεις μεγαλύτερη ποσότητα, άρα μεγαλύτερη δαπάνη, δηλ. κέρδος για τον πάροχο!
Γκέγκε;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
με κανατε να γραψω με το φυσικο αεριο!!!!8 χρονια το εχω ,,,κι εχω ,,,ζεματιστει στην τσεπη,,τωρα ο τυπος πως πληρωνει 350 το χρονο,,,,αγνωστο...ειδικα χειμωνα να εχεις ζεστη κλπ...το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι 300αρα,,τριμηνο βεβαια ειναι στο αεριο,,,εγω αν μπορουσα θα το ,,πεταγα,,,,και δεν ειναι μονο αυτο,,,,καθε λιγο και λιγακι ,,ο λεβητας,,,μια βγαζει ε14 μια το ενα μια το αλλο,,,εχω βαρεθει να πληρωνω,,,ασε εκει που κανεις μπανιο ,,κοβει,,,και μετα ξαναδινει και παγωνεις,,
υγ,κι εχω και τελευταιας γενιας λεβητα που τον αλλαξα μπας κι εφταιγε αυτο,,,αλλα 1000δλδ!!!!!!!!!!

χαχαχα

OP
OP
V

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
ρε παιδια επειδη και η μανα και ο πατερας ειναι μεγαλης ηλικιας(67 και οι δυο) θελουν πολυ φωτια εγω παλι δεν θελω και τοση πολυ, θελω ζεστο νερο πιο πολυ και πληρωνουμε γυρω στα 250-300 το διμηνο, και τη πρωτη φορα που βαλαμε αεριο το 2011 ειπαν ταχα οτι ειναι φθηνο και η μανα το καιγε ολη μερα και νερο μαζι στο φουλ και οταν ηρθε το τσεκ ηταν 600 ευρω για 2 μηνες. και τωρα οπως καταλαβαινετε πιο συντηρητικα αλλα η μανα παλι του δινει και καταλαβαινει αφου ηρθαν πηραν τη μετρηση 15 Δεκεμβρη και ηδη τωρα εχει γραψει ηδη σχεδον 60 μοναδες μεχι να ξαναρθει στο διμηνο φανταστειτε τι θα γινει. Γι αυτο ζηταω βοηθεια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ρε παιδια επειδη και η μανα και ο πατερας ειναι μεγαλης ηλικιας(67 και οι δυο) θελουν πολυ φωτια εγω παλι δεν θελω και τοση πολυ, θελω ζεστο νερο πιο πολυ και πληρωνουμε γυρω στα 250-300 το διμηνο, και τη πρωτη φορα που βαλαμε αεριο το 2011 ειπαν ταχα οτι ειναι φθηνο και η μανα το καιγε ολη μερα και νερο μαζι στο φουλ και οταν ηρθε το τσεκ ηταν 600 ευρω για 2 μηνες. και τωρα οπως καταλαβαινετε πιο συντηρητικα αλλα η μανα παλι του δινει και καταλαβαινει αφου ηρθαν πηραν τη μετρηση 15 Δεκεμβρη και ηδη τωρα εχει γραψει ηδη σχεδον 60 μοναδες μεχι να ξαναρθει στο διμηνο φανταστειτε τι θα γινει. Γι αυτο ζηταω βοηθεια

σπασε τον μετρητη και πετα τον  :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177

Η τελευταια γενια στους λεβητες ειναι οι λεβητες συμπυκνωματων που σου κανουν οικονομια της ταξης του 15-20%,αμα ο λεβητας σου ειναι αρρυθμιστος,η εχεις σωματα σε λαθος μερος η μικρα σωματα,η σε λαθος θεση τον θερμοστατη θα πληρωνεις μια ζωη τα ιδια πολλα λεφτα.
Αμα ο λεβητας σου βγαζει προβληματα συνεχεια ειναι θεμα εγκαταστατη(υπαρχει και εγγυηση 2 χρονια μινιμουμ)ξυπνατε επιτελους το φυσικο αεριο ειναι το ποιο φθηνο καυσιμο αυτη την εποχη,εσεις απλα δεν κανετε καλη χρηση!!!

Επισκέπτης
ρε σεις γιατι κραζετε τον νθρωπακο που ζητησε μια συμβουλη μπορει να ειναι ανεργος απολυμενος να ειναι δημοσιος υπαλληλος που του εχουν κοψει το μισθο στο μισο χιλια δυο μπορει ρωτηστε τον πριν κραξετε τουλαχιστον

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ιδεες και για αλλα θεματα για νεοελληνες:
-πως να μην πληρωσεις στα διοδια
-πως να φας την σειρα του αλλου στην ουρα της τραπεζας
-πως να κλεψεις βενζινη απο το αμαξι του γειτονα
-πως να αποφυγεις τον ελεγκτη στο μετρο οταν δεν εχεις εισιτηριο
-πως να γλιτωσεις τον ΕΝΦΙΑ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ιδεες και για αλλα θεματα για νεοελληνες:
-πως να μην πληρωσεις στα διοδια
-πως να φας την σειρα του αλλου στην ουρα της τραπεζας
-πως να κλεψεις βενζινη απο το αμαξι του γειτονα
-πως να αποφυγεις τον ελεγκτη στο μετρο οταν δεν εχεις εισιτηριο
-πως να γλιτωσεις τον ΕΝΦΙΑ

τα χω κανει ολα  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Η τελευταια γενια στους λεβητες ειναι οι λεβητες συμπυκνωματων που σου κανουν οικονομια της ταξης του 15-20%,αμα ο λεβητας σου ειναι αρρυθμιστος,η εχεις σωματα σε λαθος μερος η μικρα σωματα,η σε λαθος θεση τον θερμοστατη θα πληρωνεις μια ζωη τα ιδια πολλα λεφτα.
Αμα ο λεβητας σου βγαζει προβληματα συνεχεια ειναι θεμα εγκαταστατη(υπαρχει και εγγυηση 2 χρονια μινιμουμ)ξυπνατε επιτελους το φυσικο αεριο ειναι το ποιο φθηνο καυσιμο αυτη την εποχη,εσεις απλα δεν κανετε καλη χρηση!!!

εκτος απο σενα φιλαρακι δν βλεπω και πολυ υποστηριξη στο φυσικο αεριο  :tooth: :tooth:

OP
OP
V

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
ρε παιδια καμια βοηθεια ανεργος ειμαι 5 χρονια και μενω με τους δικους μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εκτος απο σενα φιλαρακι δν βλεπω και πολυ υποστηριξη στο φυσικο αεριο  :tooth: :tooth:

γενικώς οι βαλκάνιοι έλληνες φημίζονται για την μαλακία τους...

δηλαδή οι άγγλοι, οι9 γερμανοί, οι αυστριακοί, οι πολωνοί κλπ κλπ κλπ που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο σε ποσοστό 90%+ για θέρμανση είναι μαλάκες και οι βαλκάνιοι έλληνες οι ξύπνιοι...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
άλλο το φτηνότερο απο το πετρέλαιο και άλλο το τζάμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom