Πω πω προβληματα που εχει ο αλλος................. Αντε στο Φουστανο πλαστικος χειρουργος να σου κανει πλαστικη στον μεγεθος αλογου πεσ του
και μια πλαστικοποίηση καλή θα ήταν ! Θα τον έχει και μεγάλο και σίγουρο !
Πω πω προβληματα που εχει ο αλλος................. Αντε στο Φουστανο πλαστικος χειρουργος να σου κανει πλαστικη στον μεγεθος αλογου πεσ του
αν μετα απο αυτο συνεχισεις να χεις προβλημα με το μεγεθος σου μην ανησυχεις εχω και αλλη λυση....μπορεις να κανεις bunjee jumping δενοντας το σχοινι αμα την πουτσα σου...τωρα τον τροπο σκεψου τον εσυ...αν παλι δεν πιασει ουτε αυτο....πηγαινε σε ενα χασαπικο...πισω απο το αρνι που κρεμεται στον παγκο θα εχει εναν μπαλντα....ακουμπα την πουτσα στον παγκο και τσακ...κοψτην....μετα τραβα σε ενα σεξ σοπ παρε μια περουκα...παρε και γοβες..κανενα σουτιενακι μια μινι φουστιτσα και ετοιμος...μια χαρα θα εισαι στο καινουριο σου φιλο!!!
Ρε ρε μην τρομάζεις κόσμοοοο!!!Δεν μπορεις να τον μεγαλωσεις φιλε.
και δεν ειναι μονο αυτο.
τα κακα νεα συνεχιζονται.και οφειλω να στο πω.
καθε χρονος που περναει το πεος μικραινει κι αλλο.
γι αυτο οτι προλαβεις να κανεις
με αυτο το μικρο μαραφετι που διαθετεις.
δεν θα το διαθετεις σε 10 χρονια. ;)
Δε μικραίνει το πέος ρε, η κοιλιά μεγαλώνει συνήθως...καθε χρονος που περναει το πεος μικραινει κι αλλο.
χαχαχαχαχαχα οντως..παντως αν ισχυε θα ηταν τραγικο..ευτυχως δεν ισχυει
Δεν μπορεις να τον μεγαλωσεις φιλε.
και δεν ειναι μονο αυτο.
τα κακα νεα συνεχιζονται.και οφειλω να στο πω.
καθε χρονος που περναει το πεος μικραινει κι αλλο.
γι αυτο οτι προλαβεις να κανεις
με αυτο το μικρο μαραφετι που διαθετεις.
δεν θα το διαθετεις σε 10 χρονια. ;)
Εχεις δίκιο!Το διάβασα και εγώ αυτό!Συγκεκριμένα όσο μεγαλώνεις μειώνεται η τεστοτερόνη μέσα στο αίμα σου(η οπόια περνάει απο το συκώτι)με αποτέλεσμα να μικραίνει παθολογικα.Πάντως το πέος με τα χρόνια μεγαλώνει[size=12pt] λόγου της βαρυτητας[/size] τουλάχιστον το δικό μου.
Ναι ρε, αλλά μεγαλώνει προς τα κάτω
tommaso, τωρα μας γάμησες......
γιαυτο οτι κανετε μεχρι τα 30 με το σημερινο ρυθμο ζωης.
ρε, δε γαμιεστε ολοι μαζι πρωινιατικα, με το κωλοθεμα που εχετε ανοιξει//// να μας γαμησετε την ψυχολογια θελετε? ακου εκει...οτι κανεις μεχρι τα 30 :S....ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!!