H τηλεοραση ειχε αναγερθει σε ιταλικη μελετη η οποια ειναι αυτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 213K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε tomaxok. Πρόσεξε καλά αν το έχεις αποφασίσει. Έχω εμπειρία από το εν λόγω όργανο. Δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αν έχεις υπομονή και εφαρμόσεις με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες.Είναι λίγο κουραστικό, έχει αποτελέσματα και το βασικότερο μπορείς να διακόψεις και να συνεχίσεις όποτε μπορείς ή θέλεις. Θα προσέξεις κυρίως τα μικροπροβλήματα ερεθισμών στο αρχικό στάδιο. Να αποφύγεις σαν το διάολο το λιβάνι κάτι τρόμπες του δόκτωρα ..... γιατί δημιουργούν πολλά προβλήματα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφοριες στείλε μήνυμα. Δεν έχω καμία σχέση με καταστήματα ερωτικών βοηθημάτων, sex shop κλπ ούτε κατά φαντασία.Συγγνώμη αν κουρασα κάποια παιδία ειλικρινά ζητώ συγγνώμη.Δεν ηθελα να προσβαλω κανέναν και σιγουρα να κοροιδέψω κανέναν
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για ποιόν δόκτωρα λες;;;!!!Φίλε tomaxok. Πρόσεξε καλά αν το έχεις αποφασίσει. Έχω εμπειρία από το εν λόγω όργανο. Δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αν έχεις υπομονή και εφαρμόσεις με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες.Είναι λίγο κουραστικό, έχει αποτελέσματα και το βασικότερο μπορείς να διακόψεις και να συνεχίσεις όποτε μπορείς ή θέλεις. Θα προσέξεις κυρίως τα μικροπροβλήματα ερεθισμών στο αρχικό στάδιο. Να αποφύγεις σαν το διάολο το λιβάνι κάτι τρόμπες του δόκτωρα ..... γιατί δημιουργούν πολλά προβλήματα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφοριες στείλε μήνυμα. Δεν έχω καμία σχέση με καταστήματα ερωτικών βοηθημάτων, sex shop κλπ ούτε κατά φαντασία.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το ξακουστό φαντάζομαι!!!Τον Dr. Who?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αυτή δεν είχε σήμανση CE.
Καλημερα σε ολους!!!εχω διαβασει σε καποια θεματα μερικους φιλους που εχουνε θεμα με το μεγεθος τους.χρησιμοποιει εδω και 4 μηνες ο κολλητος μου ενα μυστηριο οργανακι το οποιο μεχρι στιγμης του εχει δωσει 2 ποντους.υπαρχει εταιρια που το πουλαει στην θεσσαλονικη.
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα φίλε. Το όργανο αυτό είναι με μανόμετρο και το πατάς για να δημιουργήσει κενό αέρα και να σου τραβήξει την λουλού σου;;;;;Εαν ναι μπορεί να πάθεις ζημιές στους όρχεις καθώς κάποιος απο αυτούς μπορεί να ρουφηχτεί απο το εν λόγω τρομπάρισμα καθώς θλάση ακόμα και ρήξη των μυών της περιοχής. Κανόνισε να πάς για πουλί μεγάλο και να μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Καλημερα σε ολους!!!εχω διαβασει σε καποια θεματα μερικους φιλους που εχουνε θεμα με το μεγεθος τους.χρησιμοποιει εδω και 4 μηνες ο κολλητος μου ενα μυστηριο οργανακι το οποιο μεχρι στιγμης του εχει δωσει 2 ποντους.υπαρχει εταιρια που το πουλαει στην θεσσαλονικη.
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μανάρι μου για επιμήκυνση κλειτορίδας έχουν βγεί άλλα πράγματα .....χαχαχαχαχα
εγω που τον εχω 5 ποντους θα μου κανη δουλεια;;;;;;;;;;;;;;;
οχι καμια σχεση με αυτο που λες δεν ειναι ετσι.μπεσ και δεσ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εγω που τον εχω 5 ποντους θα μου κανη δουλεια;;;;;;;;;;;;;;;
Τι κακο ειναι ολοι να τα μακρυνουν θελουν χεχεχεχεχεχεχεΜανάρι μου για επιμήκυνση κλειτορίδας έχουν βγεί άλλα πράγματα .....χαχαχαχαχα
Συνημμένα
ελεος!!το παλικαρι επαθε μεγαλη ζημια....χαλαρωστε ρε παιδια...στον καθενα αυτο που του ανηκει θα εχει...αλλιως θα καταλυξη σαν το τυπο στο βιντεο!παντος τομαχοκ να ξερεις ζημια παθενουνε και αυτοι που τον εχουνε μεγαλο γιατι δν μπορουνε να ευχαριστηθουνε πραγματικα!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ζητησε τα μεγαλεια σε λαθος <<ΕΡΓΑΛΕΙΑ>> τον ειχε 15 cm και εκανε ενχειριση και τον μεγαλωσε στα 25 cm, ενας 40χρονος με ενχειριση τον μεγαλωσε αλλα οι γυναικες μετα δεν τον θελανε επειδη ηταν πολυ μεγαλος, και σε ενα μηνα πηγε παλι για ενχειριση να κοντυνη
ειναι η συσκευη που ελεγε στο zougla.gr την πουλανε και εδω....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω δεν θελω αλλο καλα ειναι εκει που ειναιgiorgos58 τι να μα=εγαλωσης που να την πας ;;;;;;;;;;;;
δεν σου φτανουνε οι 22 ποντοι που εχης;;;;;;;;;;;
το διαβασες τι επαθε ο αλλος απο 15 στα 25
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
διλαδι εβαλε προσθικι 10 ποντους;;;;;;;;;;;;;;Εγω δεν θελω αλλο καλα ειναι εκει που ειναι
το διαβασες τι επαθε ο αλλος απο 15 στα 25
διλαδι εβαλε προσθικι 10 ποντους;;;;;;;;;;;;;;
Και μετά τους έβγαλε.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K