Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ε και λοιπόν;;; Μόνο ο Ομπάμα και οι υπόλοιποι μαύροι μπορούν να έχουν αυτό το προνόμιο;;;

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ωραία.
Εγώ είμαι στους άλλους 199.
μονο με χειροργιο οτιδηποτε αλλο εινε μαλακια........
εχω φιλο που χειρουργηθηκε στην γερμανια και τον μεγαλοσε 3 ποντους.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεφθηκα την ιστοσελιδα που ειχε προταθει σ αλλο θενμα κ ενα λινκ μ πεταχε σαυτην εδω την ιστοσελιδα οπου κυριολεκτηκα μ κινησε την περιεργεια να το αγορασω το συγκεκριμενο προιον αφου ειναι απο τα καλυτερα στυν αγορα οπωσ φαινεται.
ΤΑ ερωτηματα μου ειναι τα εξης
α)δν εχω πιστωτικη καρτα οποτε πωσ μπορω να το αγορασω? μου ειπαν για το paypal αλλα δν χερω τι ειναι ουτε πωσ λειτουργει
β)πως μπορω να το παραγγειλω αλλα να μην μ ερθει σπιτι αλλα στο ταχυδρομιο της περιοχης μ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επισκεφθηκα την ιστοσελιδα που ειχε προταθει σ αλλο θενμα κ ενα λινκ μ πεταχε σαυτην εδω την ιστοσελιδα οπου κυριολεκτηκα μ κινησε την περιεργεια να το αγορασω το συγκεκριμενο προιον αφου ειναι απο τα καλυτερα στυν αγορα οπωσ φαινεται.
ΤΑ ερωτηματα μου ειναι τα εξης
α)δν εχω πιστωτικη καρτα οποτε πωσ μπορω να το αγορασω? μου ειπαν για το paypal αλλα δν χερω τι ειναι ουτε πωσ λειτουργει
β)πως μπορω να το παραγγειλω αλλα να μην μ ερθει σπιτι αλλα στο ταχυδρομιο της περιοχης μ?

Σοβαρέψου !

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιτα μη λεμε μαλακιες ολοι οι αντρες θα θελαμε κανα δυο ποντακια ακομα.αλλα προσεχε φιλε μην παθεις καμια ζημια και ουτε οι ποντοι που εχεις τωρα δεν σηκωνονται .και μια αδιάκριτη ερωτηση που εισαι και που θελεις να φτασεις?

Επισκέπτης
τις ωρες που μπαινω σε φορουμ σαν αυτο με μεγαλη επισκεψιμοτητα αντιλαμβανομαι το μεγεθος της ανθρωπινης βλακειας.Sad but entertaining sometimes...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ευλογοσυγχώνευσον..  :priest: :priest:

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
16 τν εχω κ ποτε δν ειχα κομπλεξ στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δν θα μ χαλαγε αν ισχυε αυτο που λεει η ιστοσελιδα των χαπιων.
Οποτε υπαρχει ενασ τροπος για να μαθουμε αν οντως ισχυει

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
16 τν εχω κ ποτε δν ειχα κομπλεξ στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δν θα μ χαλαγε αν ισχυε αυτο που λεει η ιστοσελιδα των χαπιων.
Οποτε υπαρχει ενασ τροπος για να μαθουμε αν οντως ισχυει

μονο με νυστερι σιγουρα αποτελεσματα...ολα τ αλλα ειναι μουφες για να σου τρωνε τα λεφτα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
αντιγραφη απο wikipedia

Penis enlargement procedures (sometimes euphemistically referred to as "male enhancement procedures" in spam email and television advertisements) are techniques alleged to make the human penis larger. These procedures range from manual exercises to devices and medical interventions, with reports of successes and failures around the world, but while some are known to be hoaxes, there is no popularly known scientific proof about their effectiveness in general.

Pills

"Penis enlargement pills" or ointments are commonly offered over the Internet. Analyses performed by Flora Research of California and by the University of Maryland have uncovered harmful contaminants in a number of "penis enlargement" pills. Contaminants found included mold, yeast, dangerous E. coli bacteria, pesticides, and lead. Dr. Michael Donnenberg of the University of Maryland has described herbal pills marketed as having "heavy fecal contamination", possibly from animals grazing near the plants harvested for herbal ingredients. There may however be a placebo effect i.e. a psychological effect of making the user think he has a larger penis, and increasing his confidence, when there is no actual change to his penis size.

Surgical techniques used for penis lengthening (enhancement phalloplasty) and penis widening (girth enhancement) have been in the urologic literature for many years. In a study conducted at St. Peter's Andrology Centre and Institute of Urology, in London, it was determined that most patients who underwent penis-lengthening surgery were unsatisfied with the results.

Υ.Γ.το νου σας λοιπον πριν επιχειρησετε οτιδηποτε!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κάποιο άτομο (αρκετά εξυπνο και ουσιαστικά σκεπτόμενο κατα την γνώμη μου)
μου είπε μια ιδέα για την "αύξηση του μεγέθους" ....

την οποία (ιδέα) ομολογώ ότι την βρίσκω "εύστοχη" και μάλλον ανώδυνη και ανέξοδη...

Αντί κάποιος να "βασανίζεται" στην αύξηση του μεγέθους με αντικειμενικό τρόπο (χειρουργείο, διατροφή, αλλοιφές κλπ), μπορεί να χρησιμοποιεί κατάλληλες τεχνικές χρησιμοποίησης του και να δημιουργεί κατάλληλες "συνθήκες" τέτοιες που να δημιουργούν στο άλλο άτομο την αίσθηση/αντίληψη ότι το μέγεθος του μορίου είναι ...αρκετό έως πολύ μεγάλο

Σαφώς δεν μπορούν να επιτευχθούν διαφορές "άσπρο - μαύρο" αλλά όλο και κάτι θα βελτιωθεί με αυτό τον τρόπο  :cool2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Κοιτατε τι θα γινη τωρα απο μνηστηρες..........
ρε παιδια μονο με νυστερι........
τωρα εαν θελης να φαινεται τεραστιος ........ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
"τον αραπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"

δεν είναι ρατσιστικό αλλά κολλάει ;)

(ειδικά στο ποστ του φαρκελι-σιγά μη διάβασα όλα τα υπόλοιπα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom