Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μαγκα όντως θα σε εχει γαμησει ψυχολογικά αυτο. ασε λοιπων το bourdela.com και τραβα σε εναν γιατρο που θα σου δωσει τις οποιες λυσεις μπορει να υπαρχουν για σενα .

grperson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω, ξέρετε πώς αντιδρούν οι γυναίκες αν ανακαλύψουν ότι ένας ωραίος/εμφανήσιμος άντρας δεν την έχει και τόσο μεγάλη;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.817
Πόντοι
22.785
Ισως ετσι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :knuppel: :knuppel: :knuppel: η ετσι  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :hammer: :hammer: :hammer:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Για δώστε λίγο τις διαστάσεις small,medium,large, extra large(cm γκαυλωμένη και μη) να μάθω και εγώ σε ποια κατηγορία ανήκω,μη σπάσω τον κουμπαρά και τρέχω στους πλαστικούς χειρουργούς τζάμπα!!! :2funny: :2funny: ;)
:helpplea:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για δώστε λίγο τις διαστάσεις small,medium,large, extra large(cm γκαυλωμένη και μη) να μάθω και εγώ σε ποια κατηγορία ανήκω,μη σπάσω τον κουμπαρά και τρέχω στους πλαστικούς χειρουργούς τζάμπα!!! :2funny: :2funny: ;)
:helpplea:
Πηγαινε στο θρεντ ποσο τον εχετε και εκει θα βρης πολες διαστασης μικρους μετριους μεγαλους

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.817
Πόντοι
22.785
Ψαχνη τον φακο της Ευας .. περιμενε τον δεν αργη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Aggelos2

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις έλεος,

Το παλικάρι ρώτησε να βρει βοήθεια και όχι να νιώσει μαλάκας. Ναι συμφωνώ ότι πολλές φορές δεν μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα, αλλά δεν νομίζω να βοηθάει τόσο στη περίπτωση του (εφόσον το 5 είναι πραγματικό).  Λίγο πολύ κακά τα ψέματα οι περισσότεροι εδώ μέσα κανένα  δυο ποντάκους  ακόμα θα γουστάραμε να έχουμε, άσχετα που το κοροϊδεύουμε, πόσο μάλλον να υπάρχει κάποιος υπαρκτός λόγος. Προσωπικά βρέθηκα στην συγκεκριμένη σελίδα ως νέο μέλος ψάχνοντας μες στο ιντερνετ πως μπορώ να μεγαλώσω το καυλί μου, στάθηκα λοιπόν σε αυτό το φόρουμ ελπίζοντας ότι θα έβρισκα κάτι να με βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι το 17+ μπροστά στο 5 δεν χρειάζεται βελτίωση αλλά το ψώνιο του ψωλαρά όλοι μας το έχουμε.

Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι , το μόνο που μπορώ να συμβουλέψω είναι μεγάλο ψάξιμο και προσοχή σε ότι και να δοκιμάσει, ένας ειδικός ίσως έδινε κάποια λύση. Κάποιες τεχνικές τις δοκίμασα και εγώ αλλά οι περισσότερες είναι παραμυθάκια με δράκους. Τελευταία φορά που δοκίμασα ήταν η jelqing  τεχνική αλλά στο μόνο που βοηθάει είναι να τραβήξεις μια καλή μαλακία. Στο φινάλε βρέθηκα με το κεφαλάκι γεμάτο αιματώματα και να ντρέπομαι να γαμήσω για αρκετό καιρό. Προσοχή λοιπόν και σε σένα και σε όποιον άλλον παρακολουθεί το θέμα για δικιά του χρήση…

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τον μαλακα ρε εγω την εχω 10 και κατι και θελω να τη μγελαωσω κι αλλο αλλα οι πουτανες μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα ετσι.

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον παιδια ακουστε εγω πως τη μεγαλωσα...ξερετε τα βαρη που βαζουν στις μπαρες ετσι?λοιπον ξεκινατε με ενα πεντοκιλο...το περνετε στο πουλι και αρχιζετε τις παλινδρομισεις...πανω κατω...ετσι...πανω κατω...κανετε 10 επαναληψεις για αρχη ( μη παθετε και καμια κραμπα και δε μπορειτε ουτε να κατουρησετε μετα)...οταν περασει καμια βδομαδα αυξανετε το βαρος σε δεκακιλο και τα λοιπα...σε κανα χρονο θα ειστε freak of cocks φαση...αυτου του ειδους η ασκηση ονομαζεται σουηδικη...βεβαια αντι για βαρη μπορειτε να επιλεξετε διαφορων βαρων γκομενες...και να τις ανεβοκατεβαζετε πανω στο παλαμαρι σας...οτι εχει στη διαθεση του ο καθενας...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
βαση επιστημονικων ερευνων το πεος δεν μπορει να μεγαλωσει με κανεναν τροπο ΜΟΝΟ με χειρουργικες επεμβασεις!!
ολα τα αλλα ειναι μυθοι!!απλα για να πουλανε καποιοι!!

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενα site που ισως σε βοηθησει
Δν ξερω αν ισχυοει κ μπορει κανεισ απο εδο να το επιβεβαιωσει αλλα δν εχεισ κινδυνο να τρευματισεισ το οργανο σου
Κ ειλεον μαλακιες να λεει το πολυ πολυ να χασεισ 49 ευρω

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δείται εδώ και αφήστε τις ανοησίες. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που πραγματικά απασχολεί  έναν στους διακόσιους άντρες.

:idiot:

Επισκέπτης
Δείται εδώ και αφήστε τις ανοησίες. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που πραγματικά απασχολεί  έναν στους διακόσιους άντρες.

:idiot:

εναν στους διακοσους?οχ ρε φιλε αφου ολοι πουτσαραδες ειμαστε εδω μεσα :2funny:

ειχα διαβασει κ το θρεντ με το ποση ωρα γαματε μεχρι να τελειωσετε κ ενας κατω απο μιση ωρα δεν ειπε :grin: :grin:  ασχετα αν στα μπουρδελακια στο 5 λεπτο τους σουταρουν :grin: μπορει να συνεχιζουν μονοι τους στο σπιτι :grin: :grin:  μονο ,μακρυα απο μασαζερι μαγκες γιατι χαλατε την πιατσα κ μετα μας πρηζουν τα αρχιδια οι θεραπευτριες :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.817
Πόντοι
22.785
με λιπασματακι σεκογιασ

Stories