Νέα

Πώς μπορώ να κάνω ανώνυμη καταγγελία σε διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο αλλος αναφερει οτι ξερει και ποσα λεφτα εχει στο λογαριασμο του ο τυπος (πως διαολο το ξερει αυτο αραγε) και μονο ενας το επιασε. Καλα κρασα

Επισκέπτης
Δωστον στεγνα μορτη. Επωνυμα ή ανωνυμα δεν εχει σημασια. Το αποτελεσμα μετραει. Φανταζεσε να τον γαμισουν τον πουστη ? Χαρα που θα παρεις :headbang: :headbang: :headbang: Και αφου θα κανεις την αρχη μη σταματας. Δωσε και το φουρναρη που δεν σου εκοψε 0,70 λεπτα αποδειξη, τον ψιλικατζη της γειτονια σου, τον υδραυλικο, τον γειτονα σου, τον αδερφο σου, τη μανα σου............Για αυτο το κρατος εφτιαξε αυτα τα site, που σου παραθεσαν οι αλλοι απογονοι του Εφιαλτη για να μπορουμε να ρουφιανευουμε ανωνυμα και ασφαλη τους συμπολιτες μας. Βεβαια ουδεποτε σκεφτηκατε να τιμωρισετε αυτους που γεννησαν και μεγαλωσαν αυτα τα φαινομενα της διαφθορας, της ρεμουλας και της απατης. Αρκει να την πληρωσει καποιος που τα καταφερε ενω εσεις  :jerking:. Συνεχισε, εισαι σε καλο δρομο, ισως σε καλεσει και ο ζουγκλας σε καποια εκπομπη του.

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δωστον στεγνα μορτη. Επωνυμα ή ανωνυμα δεν εχει σημασια. Το αποτελεσμα μετραει. Φανταζεσε να τον γαμισουν τον πουστη ? Χαρα που θα παρεις :headbang: :headbang: :headbang: Και αφου θα κανεις την αρχη μη σταματας. Δωσε και το φουρναρη που δεν σου εκοψε 0,70 λεπτα αποδειξη, τον ψιλικατζη της γειτονια σου, τον υδραυλικο, τον γειτονα σου, τον αδερφο σου, τη μανα σου............Για αυτο το κρατος εφτιαξε αυτα τα site, που σου παραθεσαν οι αλλοι απογονοι του Εφιαλτη για να μπορουμε να ρουφιανευουμε ανωνυμα και ασφαλη τους συμπολιτες μας. Βεβαια ουδεποτε σκεφτηκατε να τιμωρισετε αυτους που γεννησαν και μεγαλωσαν αυτα τα φαινομενα της διαφθορας, της ρεμουλας και της απατης. Αρκει να την πληρωσει καποιος που τα καταφερε ενω εσεις  :jerking:. Συνεχισε, εισαι σε καλο δρομο, ισως σε καλεσει και ο ζουγκλας σε καποια εκπομπη του.

Έι, Αϊνστάιν, σου έχω ερώτηση: Εμείς, όσοι δηλαδή είμαστε υπέρ του "δωσίματος", γιατί δεν κλέβουμε; Η έννοια "συνείδηση", σου λέει κάτι; Μπα. Και κανείς δε μίλησε για τη μη κοπή απόδειξης της επιχείρησης με μικρό τζίρο, μη γίνεσαι μελοδραματικός. Όταν όμως ο εφοριακός μου ζητάει 500 ευρώ για να αποκρύψει πρόστιμα αξίας 5000 ευρώ ή ο γιατρός μου ζητάει 100 ευρώ για να παρακάμψει 10 μέρες αναμονής (που πιθανώς να είναι μοιραίες για έναν άλλο συνάνθρωπο) ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. Κι όλα αυτά επειδή έχουμε έννομα δικαστικά μέσα, ειδάλλως, αν υφίστατο η αυτοδικία, χαιρέτα μου τον πλάτανο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... Όταν όμως ο εφοριακός μου ζητάει 500 ευρώ για να αποκρύψει πρόστιμα αξίας 5000 ευρώ ...

σωπα ρε παιχτη, δηλαδη εσυ θα προτιμησεις να πληρωσεις τα 5 χιλιαρικα που ΝΟΜΙΜΑ θα επρεπε να δωσεις προστιμο απο το να λαδωσεις 500 ευρω?????? ρε ψοφιε εσυ πρωτος θα παρακαλας να λαδωνεται ο εφοριακος, τεμεναδες θα του κανεις.

αειντε φυγε απο εδω ψοφιε

Επισκέπτης
Έι, Αϊνστάιν, σου έχω ερώτηση: Εμείς, όσοι δηλαδή είμαστε υπέρ του "δωσίματος", γιατί δεν κλέβουμε; Η έννοια "συνείδηση", σου λέει κάτι; Μπα. Και κανείς δε μίλησε για τη μη κοπή απόδειξης της επιχείρησης με μικρό τζίρο, μη γίνεσαι μελοδραματικός. Όταν όμως ο εφοριακός μου ζητάει 500 ευρώ για να αποκρύψει πρόστιμα αξίας 5000 ευρώ ή ο γιατρός μου ζητάει 100 ευρώ για να παρακάμψει 10 μέρες αναμονής (που πιθανώς να είναι μοιραίες για έναν άλλο συνάνθρωπο) ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. Κι όλα αυτά επειδή έχουμε έννομα δικαστικά μέσα, ειδάλλως, αν υφίστατο η αυτοδικία, χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Εσεις που εισαστε υπερ το "δωσιματος" δεν κλεβετε, ειτε γιατι δεν μπορειτε, ειτε γιατι ειστε απο αυτους που σταματανε το Γιωργακη στο δρομο και συμφωνα με δηλωση του ιδιου του ζητανε ακομα σκληροτερα μετρα και περισοτερη λιτοτητα.
Αν ξεκινησει το ρουφιανεμα θα παρει η μπαλα ολους μας. Αυτο θελει το κρατος μια κοινωνια ρουφιανων που θα βγαζει ο ενας το ματι του αλλου, για να κανει τη δουλεια του χωρις προβληματα.
Το εννομα δικαστικα μετρα ειναι αρκετα αστειο. Μου θυμιζει το αλλο ανεκδοτο "εχω εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη".

Επισκέπτης
Περιληπτικά το σενάριο
Πρόκειται για ένα δημόσιο υπάλληλο ο οποίος δούλευε στην Πολεοδομία μεγάλης περιφέρειας και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Έχει έναν υπέρογκο τραπεζικό λογαριαμό γύρω στις 500.000 ευρώ και τώρα προσπαθεί να ξεπλύνει τα χρήματα του χτίζοντας μια ολόκληρη πολυκατοικία. Θέλω να ρωτήσω ξέρει κανεί πώς μπορώ να του κάνω ανώνυμη καταγγελία? Έχω δοκιμάσει να κάνω καταγγελία στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης () αλλά ζητάει τα στοιχεία μου. Αν και λέει ότι θα μείνουν απόρρητα δεν το εμπιστεύομαι γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει πολλά κονέ στο δημόσιο τομέα και μετά μπορεί να με γαμήσει.
Ξέρει κανείς αν μπορώ μήπως να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ τουλάχιστον για το πόθεν έσχες των χρημάτων?

Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει ας στείλει ένα μήνυμα ή αν θέλει ας μου στείλει και pm
Κάνε αναφορά στο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

προσπάθησα να σε δώσω αλλά

Not Found

The requested URL /spiounostoukerata.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at Port 80

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ναι ρε μαλακιστήρι, σαν την Κούνεβα, για παράδειγμα, έ; Η σαν τόσο και τόσο κόσμο που αν πάει και "δώσει", μετά θα τον κυνηγάν 7 γενεές για εκδίκηση. Δε μου λες, τόσο βλάκας είσαι ή το παίζεις; Σε άλλο κόσμο ζεις; Ή μήπως έχεις κι εσύ ανοιχτή κωλάρα απ'τα πουστριλίκια; Την άρπαξες τη μύγα και την καβάτζωσες για τα καλά, απ' ό,τι βλέπω. Ωραίος.

Το να ξέρω εγώ πως ο χ ή ψ κάνει λαμογιές, αλλά σαφέστατα με σοβαρές ενδείξεις, μου δίνει πλήρως το δικαίωμα να τον "δώσω". Δηλαδή εσύ μου λες πως, για παράδειγμα, η εκπομπή "αποδείξεις", ασχέτως το ΓΙΑΤΙ έκανε τις εκπομπές, θεωρείς πως ήταν ρουφιανιλίκι; Οι τύποι δεχόντουσαν καταγγελίες και, ανάλογα με το συμφέρον τους, τους έκαναν ρόμπα. Δε βγήκε κανείς όμως να τους πει ρουφιάνους ή τσάτσους.
Αν εσένα όμως ο μπαμπάκας σου είναι εργολάβος, ή γιατρός, η εφορίακος, ή κάθε λογής ΜΑΛΑΚΑΣ (δε μιλάω για όλους στους προαναφερόμενους κλάδους), δε φταίμε εμείς επειδή έμαθες στο εύκολο χαρτζηλίκι. Κάνε μόκο τώρα, πάνε φάε φρουτόκρεμα και άσε τους μυαλωμένους να μιλάνε. Ρόυφα. :birdman:

Εισαι τοσο αγαθος οντως η απλα τοσο μαλακας;

Η εκπομπη αποδειξεις λεει ο τυπος και τη φερνει ως υποδειγμα σωστης συμπεριφορας  :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΥΠΝΑ!!! Αν δε τους εσκαγες το παραδακι τα εβγαζαν ολα στη φορα. Σα τον Μακη ενα πραγμα.

Δε λεω οτι ειναι σωστο να κλεβει κανεις απο το δημοσιο, αλλα εσενα που εκανες αυτο το θεμα τι σκατα σε κοφτει; Προφανως θες να εκδικηθεις για κατι, δε νομιζω νασαι τοσο βλακας και να την ειδες ρομπεν των δασων. Αν θες να εκδικηθεις υπαρχουν πολυ πιο ντομπροι και αντρικιοι τροποι χωρις να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου. Εκτος αν σου χει κανει και αυτος το ιδιο και σε κατειγγειλε για δικια σου λαμογια, οποτε καντου και εσυ το ιδιο αλλα ονομαστικα, οχι ανωνυμα και πιπες.

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι σου φταινε οι εργολαβοι ρε φιλε? :S

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχει χάρη που δεν κάνει πια εκπομπη ο Τσιλιμίδης!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Η εκπομπη αποδειξεις λεει ο τυπος και τη φερνει ως υποδειγμα σωστης συμπεριφορας  :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΥΠΝΑ!!! Αν δε τους εσκαγες το παραδακι τα εβγαζαν ολα στη φορα. Σα τον Μακη ενα πραγμα.

Δε λεω οτι ειναι σωστο να κλεβει κανεις απο το δημοσιο, αλλα εσενα που εκανες αυτο το θεμα τι σκατα σε κοφτει; Προφανως θες να εκδικηθεις για κατι, δε νομιζω νασαι τοσο βλακας και να την ειδες ρομπεν των δασων. Αν θες να εκδικηθεις υπαρχουν πολυ πιο ντομπροι και αντρικιοι τροποι χωρις να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου. Εκτος αν σου χει κανει και αυτος το ιδιο και σε κατειγγειλε για δικια σου λαμογια, οποτε καντου και εσυ το ιδιο αλλα ονομαστικα, οχι ανωνυμα και πιπες.

κάποιος μου λεγε πρόσφατα για καταγγελία στην πολεοδομία........

επώνυμα έπρεπε να την κάνει.
του λέει ο δικηγόρος ... το σπιτι σου είναι νόμιμο;
όχι απαντά.
τότε ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ.......

ο ρουφιανισμός, η μέγιστη δύναμη των ολιαρχών και του φασισμού...

ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΞΕΚΙΝΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΑΠΟ ΜΙΖΕΝΣ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσεις που εισαστε υπερ το "δωσιματος" δεν κλεβετε, ειτε γιατι δεν μπορειτε, ειτε γιατι ειστε απο αυτους που σταματανε το Γιωργακη στο δρομο και συμφωνα με δηλωση του ιδιου του ζητανε ακομα σκληροτερα μετρα και περισοτερη λιτοτητα.
Αν ξεκινησει το ρουφιανεμα θα παρει η μπαλα ολους μας. Αυτο θελει το κρατος μια κοινωνια ρουφιανων που θα βγαζει ο ενας το ματι του αλλου, για να κανει τη δουλεια του χωρις προβληματα.
Το εννομα δικαστικα μετρα ειναι αρκετα αστειο. Μου θυμιζει το αλλο ανεκδοτο "εχω εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη".

Δε διαφωνώ στη στάση σου, σαφώς και το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι, δεν υποστήριξα το αντίθετο. Εγώ μίλησα καθαρά για συνείδηση. Δηλαδή τόσο περίεργο σου φαίνεται να μη ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο άλλος να κάνει πουστιά; Δηλαδή έχουμε φτάσει στο αντίθετο σημείο, να θεωρείται φυσιολογική η πουστιά και κραυγαλέα η ακεραιότητα; Πάτε καλά; Κουνήστε λίγο τα κεφάλια σας! Για την κατάντια στη χώρα δε φταίνε μόνο οι των κυβερνήσεων, αλλά κι εμείς οι ίδιοι. Όταν εμείς είμαστε "ό,τι αρπάξει ο κώλος μας) ΔΕ δικαιούμαστε να κλαιγόμαστε. Ο βρωμιάρης πολιτικός ξέρεις πως βγαίνει; Πηγαίνοντας εσύ για να ζητήσεις θεσούλα/ευνοϊκή μεταχείριση στην επιχείρηση σου/οτιδήποτε άλλο για να βολευτείς. Αν εσύ κοιτάξεις ΜΟΝΟ πολιτικά κριτήρια, θα βγει ή ο πιο παραμυθατζής ή ο πιο άξιος. Και όπως μας βλέπω περισσότερο κοιτάμε τον κώλο μας, παρά το γενικό καλό. Ευτυχώς, όχι όλοι. Got it amigo;

σωπα ρε παιχτη, δηλαδη εσυ θα προτιμησεις να πληρωσεις τα 5 χιλιαρικα που ΝΟΜΙΜΑ θα επρεπε να δωσεις προστιμο απο το να λαδωσεις 500 ευρω?????? ρε ψοφιε εσυ πρωτος θα παρακαλας να λαδωνεται ο εφοριακος, τεμεναδες θα του κανεις.

αειντε φυγε απο εδω ψοφιε

Κάτσε ρε μεγάλε... Άν εσύ, ο επιχειρηματίας, κάνεις μαλακίες για να βγάλεις όχι 5000 του προστίμου, αλλά 50000, εως ότου σε πιάσουν και σου επιβάλλουν το ταληράκι, πιστεύεις πως τίθεται οικονομικό θέμα "φτώχειας"; Καμία σχέση. Θέμα απληστίας τίθεται.

Το "ασχέτως το ΓΙΑΤΙ έκανε τις εκπομπές", δεν το είδες φαντάζομαι, ε;

τι σου φταινε οι εργολαβοι ρε φιλε? :S

Ούτε εσύ είδες το "(δε μιλάω για όλους στους προαναφερόμενους κλάδους)".

Ρε μάγκες... Ή δε ξέρετε να διαβάζετε ή μιλάω γλώσσες πέραν της Ελληνικής. Τι παίζει;

Όσον αφορά το σχόλιο σου...
Αν δεις να κλέβουν το γείτονά σου, τι θα κάνεις; Θα φωνάξεις τους μπάτσους ή όχι; Αν ναι, γιατί εσύ δεν είσαι ρουφιάνος και είμαι εγώ που καταδίδω αυτόν που βγάζει χρήματα παράνομα;

Μάθετε επιτέλους πως:

ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΕΝΝΟΙΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

εσύ να μάθεις τον ορισμό του εγκληματία....... ΡΟΥΦΙΑΝΕ

Υ.Γ.
κάποτε εγκληματίας ήταν κάποιος για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εσύ να μάθεις τον ορισμό του εγκληματία....... ΡΟΥΦΙΑΝΕ

Υ.Γ.
κάποτε εγκληματίας ήταν κάποιος για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Και αυτός που σπαταλάει δημόσιο χρήμα /ανταλλάζει ζωές και κόπους με χρήμα για προσωπικό όφελος / τον πληρώνεις για να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στον μη έχοντα και στον έχοντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ, σε συγχαίρω για την παιδεία σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  νατσο
Εγώ μια χαρά το βλέπω. :-* Μην σπαμάρεις και κυρίως μην με τσιγκλάς γιατί θα πάρω ρεβάνς σε ανύποπτο χρόνο. :rolleyes:

Επισκέπτης
  νατσο
Εγώ μια χαρά το βλέπω. :-* Μην σπαμάρεις και κυρίως μην με τσιγκλάς γιατί θα πάρω ρεβάνς σε ανύποπτο χρόνο. :rolleyes:

ότι πεις μουρό μου :lheel:

ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΡΕΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!!!

Να το θυμόσαστε αυτό..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αυτός που σπαταλάει δημόσιο χρήμα /ανταλλάζει ζωές και κόπους με χρήμα για προσωπικό όφελος / τον πληρώνεις για να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στον μη έχοντα και στον έχοντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ, σε συγχαίρω για την παιδεία σου.

αναλογικότητα της ποινής λέγεται.
στην ελλάδα το Πανεπιστημιακό ασυλο καταργείται γιατί είναι σημαντικότερο το έγκλημα που τελείται από αυτούς που χαίρουν Βουλευτικής Ασυλίας

ΞΑΝΑ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ.
η παιδεία μου δεν είναι κωλόχαρτο όπως η δική σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom