ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο αλλος αναφερει οτι ξερει και ποσα λεφτα εχει στο λογαριασμο του ο τυπος (πως διαολο το ξερει αυτο αραγε) και μονο ενας το επιασε. Καλα κρασα
Δωστον στεγνα μορτη. Επωνυμα ή ανωνυμα δεν εχει σημασια. Το αποτελεσμα μετραει. Φανταζεσε να τον γαμισουν τον πουστη ? Χαρα που θα παρεις Και αφου θα κανεις την αρχη μη σταματας. Δωσε και το φουρναρη που δεν σου εκοψε 0,70 λεπτα αποδειξη, τον ψιλικατζη της γειτονια σου, τον υδραυλικο, τον γειτονα σου, τον αδερφο σου, τη μανα σου............Για αυτο το κρατος εφτιαξε αυτα τα site, που σου παραθεσαν οι αλλοι απογονοι του Εφιαλτη για να μπορουμε να ρουφιανευουμε ανωνυμα και ασφαλη τους συμπολιτες μας. Βεβαια ουδεποτε σκεφτηκατε να τιμωρισετε αυτους που γεννησαν και μεγαλωσαν αυτα τα φαινομενα της διαφθορας, της ρεμουλας και της απατης. Αρκει να την πληρωσει καποιος που τα καταφερε ενω εσεις . Συνεχισε, εισαι σε καλο δρομο, ισως σε καλεσει και ο ζουγκλας σε καποια εκπομπη του.
... Όταν όμως ο εφοριακός μου ζητάει 500 ευρώ για να αποκρύψει πρόστιμα αξίας 5000 ευρώ ...
Έι, Αϊνστάιν, σου έχω ερώτηση: Εμείς, όσοι δηλαδή είμαστε υπέρ του "δωσίματος", γιατί δεν κλέβουμε; Η έννοια "συνείδηση", σου λέει κάτι; Μπα. Και κανείς δε μίλησε για τη μη κοπή απόδειξης της επιχείρησης με μικρό τζίρο, μη γίνεσαι μελοδραματικός. Όταν όμως ο εφοριακός μου ζητάει 500 ευρώ για να αποκρύψει πρόστιμα αξίας 5000 ευρώ ή ο γιατρός μου ζητάει 100 ευρώ για να παρακάμψει 10 μέρες αναμονής (που πιθανώς να είναι μοιραίες για έναν άλλο συνάνθρωπο) ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. Κι όλα αυτά επειδή έχουμε έννομα δικαστικά μέσα, ειδάλλως, αν υφίστατο η αυτοδικία, χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Κάνε αναφορά στοΠεριληπτικά το σενάριο
Πρόκειται για ένα δημόσιο υπάλληλο ο οποίος δούλευε στην Πολεοδομία μεγάλης περιφέρειας και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Έχει έναν υπέρογκο τραπεζικό λογαριαμό γύρω στις 500.000 ευρώ και τώρα προσπαθεί να ξεπλύνει τα χρήματα του χτίζοντας μια ολόκληρη πολυκατοικία. Θέλω να ρωτήσω ξέρει κανεί πώς μπορώ να του κάνω ανώνυμη καταγγελία? Έχω δοκιμάσει να κάνω καταγγελία στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης () αλλά ζητάει τα στοιχεία μου. Αν και λέει ότι θα μείνουν απόρρητα δεν το εμπιστεύομαι γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει πολλά κονέ στο δημόσιο τομέα και μετά μπορεί να με γαμήσει.
Ξέρει κανείς αν μπορώ μήπως να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ τουλάχιστον για το πόθεν έσχες των χρημάτων?
Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει ας στείλει ένα μήνυμα ή αν θέλει ας μου στείλει και pm
Ναι ρε μαλακιστήρι, σαν την Κούνεβα, για παράδειγμα, έ; Η σαν τόσο και τόσο κόσμο που αν πάει και "δώσει", μετά θα τον κυνηγάν 7 γενεές για εκδίκηση. Δε μου λες, τόσο βλάκας είσαι ή το παίζεις; Σε άλλο κόσμο ζεις; Ή μήπως έχεις κι εσύ ανοιχτή κωλάρα απ'τα πουστριλίκια; Την άρπαξες τη μύγα και την καβάτζωσες για τα καλά, απ' ό,τι βλέπω. Ωραίος.
Το να ξέρω εγώ πως ο χ ή ψ κάνει λαμογιές, αλλά σαφέστατα με σοβαρές ενδείξεις, μου δίνει πλήρως το δικαίωμα να τον "δώσω". Δηλαδή εσύ μου λες πως, για παράδειγμα, η εκπομπή "αποδείξεις", ασχέτως το ΓΙΑΤΙ έκανε τις εκπομπές, θεωρείς πως ήταν ρουφιανιλίκι; Οι τύποι δεχόντουσαν καταγγελίες και, ανάλογα με το συμφέρον τους, τους έκαναν ρόμπα. Δε βγήκε κανείς όμως να τους πει ρουφιάνους ή τσάτσους.
Αν εσένα όμως ο μπαμπάκας σου είναι εργολάβος, ή γιατρός, η εφορίακος, ή κάθε λογής ΜΑΛΑΚΑΣ (δε μιλάω για όλους στους προαναφερόμενους κλάδους), δε φταίμε εμείς επειδή έμαθες στο εύκολο χαρτζηλίκι. Κάνε μόκο τώρα, πάνε φάε φρουτόκρεμα και άσε τους μυαλωμένους να μιλάνε. Ρόυφα.
Εισαι τοσο αγαθος οντως η απλα τοσο μαλακας;
Η εκπομπη αποδειξεις λεει ο τυπος και τη φερνει ως υποδειγμα σωστης συμπεριφορας
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΥΠΝΑ!!! Αν δε τους εσκαγες το παραδακι τα εβγαζαν ολα στη φορα. Σα τον Μακη ενα πραγμα.
Δε λεω οτι ειναι σωστο να κλεβει κανεις απο το δημοσιο, αλλα εσενα που εκανες αυτο το θεμα τι σκατα σε κοφτει; Προφανως θες να εκδικηθεις για κατι, δε νομιζω νασαι τοσο βλακας και να την ειδες ρομπεν των δασων. Αν θες να εκδικηθεις υπαρχουν πολυ πιο ντομπροι και αντρικιοι τροποι χωρις να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου. Εκτος αν σου χει κανει και αυτος το ιδιο και σε κατειγγειλε για δικια σου λαμογια, οποτε καντου και εσυ το ιδιο αλλα ονομαστικα, οχι ανωνυμα και πιπες.
Εσεις που εισαστε υπερ το "δωσιματος" δεν κλεβετε, ειτε γιατι δεν μπορειτε, ειτε γιατι ειστε απο αυτους που σταματανε το Γιωργακη στο δρομο και συμφωνα με δηλωση του ιδιου του ζητανε ακομα σκληροτερα μετρα και περισοτερη λιτοτητα.
Αν ξεκινησει το ρουφιανεμα θα παρει η μπαλα ολους μας. Αυτο θελει το κρατος μια κοινωνια ρουφιανων που θα βγαζει ο ενας το ματι του αλλου, για να κανει τη δουλεια του χωρις προβληματα.
Το εννομα δικαστικα μετρα ειναι αρκετα αστειο. Μου θυμιζει το αλλο ανεκδοτο "εχω εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη".
σωπα ρε παιχτη, δηλαδη εσυ θα προτιμησεις να πληρωσεις τα 5 χιλιαρικα που ΝΟΜΙΜΑ θα επρεπε να δωσεις προστιμο απο το να λαδωσεις 500 ευρω?????? ρε ψοφιε εσυ πρωτος θα παρακαλας να λαδωνεται ο εφοριακος, τεμεναδες θα του κανεις.
αειντε φυγε απο εδω ψοφιε
Εισαι τοσο αγαθος οντως η απλα τοσο μαλακας;
Η εκπομπη αποδειξεις λεει ο τυπος και τη φερνει ως υποδειγμα σωστης συμπεριφορας
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΥΠΝΑ!!! Αν δε τους εσκαγες το παραδακι τα εβγαζαν ολα στη φορα. Σα τον Μακη ενα πραγμα.
Δε λεω οτι ειναι σωστο να κλεβει κανεις απο το δημοσιο, αλλα εσενα που εκανες αυτο το θεμα τι σκατα σε κοφτει; Προφανως θες να εκδικηθεις για κατι, δε νομιζω νασαι τοσο βλακας και να την ειδες ρομπεν των δασων. Αν θες να εκδικηθεις υπαρχουν πολυ πιο ντομπροι και αντρικιοι τροποι χωρις να ξεφτιλιζεις τον εαυτο σου. Εκτος αν σου χει κανει και αυτος το ιδιο και σε κατειγγειλε για δικια σου λαμογια, οποτε καντου και εσυ το ιδιο αλλα ονομαστικα, οχι ανωνυμα και πιπες.
τι σου φταινε οι εργολαβοι ρε φιλε? :S
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ.
εσύ να μάθεις τον ορισμό του εγκληματία....... ΡΟΥΦΙΑΝΕ
Υ.Γ.
κάποτε εγκληματίας ήταν κάποιος για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
Μην το ψάχνεις. Είναι παραμορφωμένος.Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ, σε συγχαίρω για την παιδεία σου.
νατσο
Εγώ μια χαρά το βλέπω. :-* Μην σπαμάρεις και κυρίως μην με τσιγκλάς γιατί θα πάρω ρεβάνς σε ανύποπτο χρόνο.
Και αυτός που σπαταλάει δημόσιο χρήμα /ανταλλάζει ζωές και κόπους με χρήμα για προσωπικό όφελος / τον πληρώνεις για να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στον μη έχοντα και στον έχοντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; Μπράβο ΜΑΛΑΚΑ, σε συγχαίρω για την παιδεία σου.