Νέα

Πως μετατρέπουμε αρχείο word σε αρχείο pdf;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αν ειναι κλειδωμένο δεν υπάρχει περίπτωση να τα εκτυπώσεις. Η μετατροπή του pdf σε doc γινεται ευκολα με πρόγραμμα ή με rename.
αν το μετατρεψω σε word υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να το εκτυπωσω εφοσον θα εχει αλλαξει μορφη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν το μετατρεψω σε word υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να το εκτυπωσω εφοσον θα εχει αλλαξει μορφη ?

κρυπτογραφημενο σου λεει οτι ειναι ρε τυπε  :P

αυτο που λες εσυ οτι πας να του κανεις ειναι κωδικοποιηση / αποκωδικοποιηση

ενω αυτο ειναι κρυπτογραφημενο.

Αν εισαι ασχετος δεν θα τα καταφερεις. Εγω δεν γνωριζω να σου πω πως γινεται αυτο παντως.

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Κατά τη μετατροπή από pdf σε word, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.
π.χ., αυτός που το έχει φτιάξει το pdf, αν έχει χρησιμοποιήσει γραμματοσειρές τις οποίες εσύ ΔΕΝ τις έχεις στον υπολογιστή σου, παρόλο που στο pdf τις βλέπεις κανονικά, στη μετατροπή σε word στη θέση αυτών των γραμμάτων θα σου βγάλει άλλα αντί άλλων.
Αν στη μετατροπή ΔΕΝ αντιμετωπίσεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα, και καταφέρεις να αποθηκεύσεις το pdf αρχείο που κατέβασες σε μορφή word, το word θα μπορείς πολύ εύκολα να το εκτυπώσεις.
Τα περισότερα προγράμματα που μετατρέπουν από word σε pdf, κάνουν ΚΑΙ την αντίστροφη διαδικασία (από pdf σε word).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατά τη μετατροπή από pdf σε word, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.
π.χ., αυτός που το έχει φτιάξει το pdf, αν έχει χρησιμοποιήσει γραμματοσειρές τις οποίες εσύ ΔΕΝ τις έχεις στον υπολογιστή σου, παρόλο που στο pdf τις βλέπεις κανονικά, στη μετατροπή σε word στη θέση αυτών των γραμμάτων θα σου βγάλει άλλα αντί άλλων.
Αν στη μετατροπή ΔΕΝ αντιμετωπίσεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα, και καταφέρεις να αποθηκεύσεις το pdf αρχείο που κατέβασες σε μορφή word, το word θα μπορείς πολύ εύκολα να το εκτυπώσεις.
Τα περισότερα προγράμματα που μετατρέπουν από word σε pdf, κάνουν ΚΑΙ την αντίστροφη διαδικασία (από pdf σε word).
παρε το adobe acrobat pro που είναι και επεξεργαστής pdf (σα να έχεις word) και τελειώνει το παραμύθι.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κρυπτογραφημενο σου λεει οτι ειναι ρε τυπε  :P

αυτο που λες εσυ οτι πας να του κανεις ειναι κωδικοποιηση / αποκωδικοποιηση

ενω αυτο ειναι κρυπτογραφημενο.

Αν εισαι ασχετος δεν θα τα καταφερεις. Εγω δεν γνωριζω να σου πω πως γινεται αυτο παντως.
δηλωνω ασχετος επι του θεματος τυπε οποτε θα απευθυνθω σε ειδημων :p

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

κλειδωμενο - κρυπτογραφημενο λεει οτι ειναι.

δηλωνω ασχετος επι του θεματος τυπε οποτε θα απευθυνθω σε ειδημων :p

δεν σε ειπα ασχετο για να στην πω.... σε ειπα ασχετο επειδη αν

1. Θελεις να μαθεις... ξεκινησες απο λαθος αρχη

2. Αν οι πτυχιακες ειναι αλλωνων και τις κατεβασε η γκομενα σου για να παρει ετοιμη δουλεια
ενω ειναι κλειδωμενες και θες απλα να τις σπασεις καλυτερα να το αφησεις και να της πεις
να δουλεψει μονη της για την πτυχιακη της. Γνωμη μου

απλα το θεμα σου ειναι εξιδεικευμενο και δεν ξερω αν καποιος μπορει οντως να σε βοηθησει... αν τον βρεις δηλαδη..

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κλειδωμενο - κρυπτογραφημενο λεει οτι ειναι.

δεν σε ειπα ασχετο για να στην πω.... σε ειπα ασχετο επειδη αν

1. Θελεις να μαθεις... ξεκινησες απο λαθος αρχη

2. Αν οι πτυχιακες ειναι αλλωνων και τις κατεβασε η γκομενα σου για να παρει ετοιμη δουλεια
ενω ειναι κλειδωμενες και θες απλα να τις σπασεις καλυτερα να το αφησεις και να της πεις
να δουλεψει μονη της για την πτυχιακη της. Γνωμη μου

απλα το θεμα σου ειναι εξιδεικευμενο και δεν ξερω αν καποιος μπορει οντως να σε βοηθησει... αν τον βρεις δηλαδη..
ρε συ δεν στην ειπα χαλαρωσε απλα δηλωσα οτι και εγω ειμαι ασχετος οσο για την γκομενα μου απλα δεν μπορει να διαβασει απο το κομπιουτερ
και ηθελε να τα εχει σε χαρτι αυτο ειναι. ειναι οντως πτυχιακες παλαιοτερων ετων . αυτα τα ολιγα απο μενα φιλικα παντα τυπε

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
μια ερωτηση σχετικα με το pdf εχετε ιδεα για καποιο προγραμμα που να σπαει κλειδωμενα αρχεια pdf ωστε να μπορω να τα εκτυπωσω κατεβασα κατι πτυχιακες για την γκομενα μου αλλα ειναι κλειδωμενα
Ψάξε στο google να κατεβάσεις το Advanced PDF Password Recovery 5.00. Ξεκλειδώνει τα pdf και μπορείς να τα εκτυπώσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ δεν στην ειπα χαλαρωσε απλα δηλωσα οτι και εγω ειμαι ασχετος οσο για την γκομενα μου απλα δεν μπορει να διαβασει απο το κομπιουτερ
και ηθελε να τα εχει σε χαρτι αυτο ειναι. ειναι οντως πτυχιακες παλαιοτερων ετων . αυτα τα ολιγα απο μενα φιλικα παντα τυπε

νο προμπ , κατεβασε αυτο που σου προτεινε ο Mr. Anvil

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom