Πρώτον για τον ADMIRAL, ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή σου... αν και δεν είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ.
Δεν πειράζει όμως.
Όσον αφορά τον φίλο κόμπρα, μην κάνεις το λάθος να βάλεις ξανά τσιγάρο στο στόμα σου. Είναι η χειρότερη συνήθεια και το πιο ύπουλο ναρκωτικό.
ΗΤ είχα δοκιμάσει στις πρώτες απόπειρες. Αλλά είχα πάρει υγρό χωρίς νικοτίνη. Για να νιώσω μια πικρίλα στο στόμα μου ρούφαγα σαν τον πούστη μήπως και με πικράνει λίγο και νιώσω ότι είναι καπνός. Με ξεγελάει αλλά η ουσία μου λείπει.
Συσκευή έχω δηλαδή για να πάω να βάλω.
Την τελευταία φορά που κράτησα 2 μήνες ήταν χωρίς τίποτα. Ύπνο πολύ και κομπολόι. Αλλά αρχίδια. Την καθημερινότητα πιστέυω τη βγάζω.
Αλλά ένα ποτό, η το άραγμα μετά το φαγητό με παρέα έξω και κανά κρασί δε βγαίνει χωρίς τσιγάρο. Όταν τελείωνα το φαγητό έξω και αράζαμε έλεγα μέσα μου "τι κάνουμε και δε φέυγουμε?" δε μπορούσα να λίώσω σε ένα τραπέζι χωρίς να καπνίζω. Το τσιγάρο υποθέτω πως μας κάνει λίγο Θεσσαλονικιούς. Να αράζουμε χαλαρά.. Χωρίς αυτό έχω νέφτι στον κώλο.
Όσο για τα κιλά ίσα ίσα όταν το είχα κόψει είχα αδυνατίσει. Έκανα διατροφή γιατί γυμναζόμουν πολύ τότε και είχα χάσει και 4 κιλά.
Για βελονισμό έχετε ακούσει κάτι?