Νέα

Πως κάθε είδος μεταλλάς θα έσωζε την πριγκίπισσα από τον Δράκο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
οι αμερικανοι το χεσαν εκει γυρω στο 85 και μετα που βγηκαν ολα τα συγκροτηματα του σωρου και οι απομιμησεις τους...αλλα και παλι υπαρχουν τοσα πολλα αχρηστα συγκροτηματα που τρελενεσαι...

Αναλογως, για αμερικανικο power ας πουμε εχουν βγει γκρουπαρες.

Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα αμερικανων μονο, σημερα ο καθενας βγαζει μια μαλακια και μας την πασαρει για τεχνη  :headbang:
αυτο ειπα κι εγω.ειναι επιλογη του καθενος ομως τι θα ακουσει,εδω απλως λεμε για την αθλιοτητα που επικρατει στο μεταλ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο ειπα κι εγω.ειναι επιλογη του καθενος ομως τι θα ακουσει,εδω απλως λεμε για την αθλιοτητα που επικρατει στο μεταλ

ε ναι οι περισσοτεροι γρατζουναν κιμωλιες πανω σε πινακες και το ηχογραφουν ως μεταλ αυτο τωρα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
O drummerboy ιστορικές γνώσεις. Είχες ή δεν είχες γεννηθεί :) 1985; Καθαρό metal είναι Maiden, Motorhead, ACDC, Def Lepard, Judas Priest και Accept , Metalika

Επισκέπτης
ε ναι οι περισσοτεροι γρατζουναν κιμωλιες πανω σε πινακες και το ηχογραφουν ως μεταλ αυτο τωρα
ε τι να γινει...ελλειψη προτωτυπιας κι εμπνευσης!παντως οι theater το πανε καλα ακομη,αν εξαιρεσεις ολα τα τραγουδια μετα το 7ομο λεπτο!!!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.042
Πόντοι
1.206
ε τι να γινει...ελλειψη προτωτυπιας κι εμπνευσης!παντως οι theater το πανε καλα ακομη,αν εξαιρεσεις ολα τα τραγουδια μετα το 7ομο λεπτο!!!!!!
πρωτοτυπια δεν υπαρχεο γιατι τα παντα εχουν παιχτει πλεον...
Ωστοσο δισκαρες βγαινουν ακομα απο φοβερες μπαντες

Επισκέπτης
πρωτοτυπια δεν υπαρχεο γιατι τα παντα εχουν παιχτει πλεον...
Ωστοσο δισκαρες βγαινουν ακομα απο φοβερες μπαντες
σωστο απλως η κατασταση σιγουρα δεν εχει την πρωτοτυπια παλαιοτερων ετων και λογικο ειναι.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

Jag Panzer θεοι και ο τραγουδιστης φωναρα!
Επισης Crimson Glory!
Εγω πιστευω πως αν ψαχτεις καλα στο χωρο του metal βρισκεις γκρουπ τα οποια κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα απο τα πολυ γνωστα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Την αναφέρω για όσους δεν ξέρουν από πρώτο η δεύτερο χέρι. Εσένα σε ρώτησα αν είχες γεννηθεί τότε και τα είχες όντως ακούσει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί; Aπό τα πρώτα συγκροτήματα metal στην Αγγλία

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.042
Πόντοι
1.206
Jag Panzer θεοι και ο τραγουδιστης φωναρα!
Επισης Crimson Glory!
Εγω πιστευω πως αν ψαχτεις καλα στο χωρο του metal βρισκεις γκρουπ τα οποια κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα απο τα πολυ γνωστα.
να προσθεσεις και γκρουπαρες οπως sanctuary,helstar,metal church που κρατησαν το metal ψηλα τη δεκαετια του 90 στην αμερικη

Επισκέπτης
αποψη μου ολοκληρωμενη για να τελειωνω με αυτο το θεμα.μπαντες καλες υπαρχουν απο ολα τα ειδη και  υπηρχαν και πιθανως θα βγουν και καινουργιες ομως η πρωτοτυπια των παλαιοτερων ετων εχει χαθει οπως ειπε και ο συναγωνιστης αφου ολα εχουν παιχτει.αρα μενει η ελπιδα της δημιουργικης προοδου αφου τεχνικα μιλωντας δεν υπαρχουν πια τοοοοοοοσα πολλα να παιξει μια μπαντα.παραδειγματα υπαρχουν,αλλα η ουσια ειναι οτι ο καθενας ακουει οτι θελει για τους λογους που θελει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom