nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
χχαχαχαχαχα.....24 αν σε βοηθάει ;)
ποσο χρονων είσαι ρε μαλακα?να σε φανταστώ και γω λέμε
χχαχαχαχαχα.....24 αν σε βοηθάει ;)
ποσο χρονων είσαι ρε μαλακα?να σε φανταστώ και γω λέμε
εισαι 24?! γυρω στα 30 σε εκανα...χχαχαχαχαχα.....24 αν σε βοηθάει ;)
απ΄τις γκόμενες του forum ποια πιστεύεις ότι είναι καλή?αρχίδια πέτυχα δηλαδή!
κι εγώ!! :o :o :o :oεισαι 24?! γυρω στα 30 σε εκανα...
καλά αυτό για το σάκη γάμησε!σα το συμπαρουσιαστή του Παπαδάκη στον Όμορφο κόσμο το πρωί....
Υ.Γ:Ο άλλος που είπα ότι μου βγάζει κάτι από τάσο χαλκιά είχα δώσει τις τάδε πληροφορίες
μάλλον ο γραπτός λόγος μου βγάζει μια "γεροντίλα" προσ τα έξω.....ε ρε φανελάκι του παππού καΙ ζιβάγκο που μου χρειάζεταιεισαι 24?! γυρω στα 30 σε εκανα...
ε οχι κ γερος στα 30!!!!!!!!!!!!μάλλον ο γραπτός λόγος μου βγάζει μια "γεροντίλα" προσ τα έξω.....ε ρε φανελάκι του παππού καΙ ζιβάγκο που μου χρειάζεται
εσένα σε φαντάζομαι με αξύριστα αρχίδια και πολύ τριχωτή κοιλιαμάλλον ο γραπτός λόγος μου βγάζει μια "γεροντίλα" προσ τα έξω.....ε ρε φανελάκι του παππού καΙ ζιβάγκο που μου χρειάζεται
χααχαχαα ναι όντως ήταν τρομερή έμπνευση της στιγμής και γι'αυτό βγήκε πετυχημένη(ήταν αυθόρμητη)....με σένα το "ζόρισα" λίγο για να μου βγει.καλά αυτό για το σάκη γάμησε!
ποιος είναι αυτός απ τον όμορφο κόσμο δεν τον ξέρω αλλα φλώρος μου κάνει κάτσε να δω youtube
εισαι 24?! γυρω στα 30 σε εκανα...
εγω τον εκανα 39.
συνομηλικο με τον αλλο τον νατσο...
ρε μαλάκα κανα πρόσωπο πες....είναι πιο ωραίο έτσιεσένα σε φαντάζομαι με αξύριστα αρχίδια και πολύ τριχωτή κοιλια
Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει.
Έχω προσλάβει και μια νοσοκόμα απ'το Μπαγκλαντές να με γηροκομεί και την περνάω ζάχαρη...
σε μένα πήγαινε αυτό?αυτο ειναι μελαχρινο και συνεσταλμενο!!!
κατι αλλο εκτος απο γαμισιακη συμπεριφορα εχεις?λουκριτια
ειναι η γκομενα που θα σου σπασει τα αρχιδια εντελως μεχρι να την γαμησεις,αλλα υπαμε ολα τα πραγματα θελουν υπομονη.μολις την ψησεις να την γαμησεις,και αφου την ξαπλωσεις στο κρεββατι θα σου κανει καμια μαλακισμενη πιπα,θα σου την σπασει εντελως,και θα συκωθεις να φυγεις.
boomb.
η γκομενα θελει να τις εξηγησης το λογο για το καθε σταση που θα τις κανεις στο γαμησι.
θελει να μαθει το λογο που θα σου παρη πιπα,το λογο που θα την στησεις στα 4,το λογο που θες να την γαμισεις απο το κωλο,και για ποιο λογο θελεις να την χυσεις στα μουτρα.τελικα θα φυγεις αγαμητος,και αυτη θα ζηταει το λογο που την παρατας.
σιλβα.
η γκομενα που ενω θα εχεις κανονισει να την γαμησις στο σπιτι,η σε κανενα κυριλε ξενοδοχειο,και αυτη θα θελει να την γαμησις μεσα στο αυτοκινητο σε καποια ερημια και ας εχει -5 βαθμους θερμοκρασια.τις κανει το χατηρι και πας να την γαμησις τελικα οπως θελει,και στην διαρκεια που την γαμας,σε ρωταει ποσα κυβικα ειναι το αυτοκινητο,την λαστιχα φοραει.ντυνεσε την αφηνεις στην ερημια και φευγεις.
κλωνα.
η γκομενα που θα θελει για μτην γαμησις να τις εξηγεις πρωτα ολη την ιστορια τις ζωης σου.θα σου ζητησει να σκεφτει αν θα γαμηθει μαζι σου,γιατι θελει το χρονο τις.βασικο ρολο θα παιζει εκεινο το καιρο που θα την γαμησεις,που θα βρισκοντε οι αντικειμενικες αξιες των ακινητων,και αν θα ανεβεις ο συντελιστης δομησης.
αλλιντισα.
ειναι η πουρογκομενα που θα στην πεσει στα ισα για να γαμηθει μαζι σου.δεν χρειαζετε ψυσιμο γιατι σε ψηνει αυτη και μαλιστα καλα.μολις την ξεβρακωσεις θα δεις το πεσμενο τις βυζι,τις ραγαδες τις,το ενα μουνοχειλο να ειναι αρκετα πιο κατω απο το αλλο,και γενικα μια εικονα σηψης,αυτοματος θα σκεφτεις ποσα χρονια θελεις για να βγεις στην συνταξη.δεν ξεκινας καν να γαμας.ντυνεσε και φευγεις.ειναι ακριβος αυτο που λεμε,γουρουνι στο σακι.
μπαιτ.
θα μας πει ο αβραμης πως ειναι μολις την γαμησει.
σαν τον πετράκη τον ανηψιό του δόγγανουρε μαλάκα κανα πρόσωπο πες....είναι πιο ωραίο έτσι
λουκριτια
ειναι η γκομενα που θα σου σπασει τα αρχιδια εντελως μεχρι να την γαμησεις,αλλα υπαμε ολα τα πραγματα θελουν υπομονη.μολις την ψησεις να την γαμησεις,και αφου την ξαπλωσεις στο κρεββατι θα σου κανει καμια μαλακισμενη πιπα,θα σου την σπασει εντελως,και θα συκωθεις να φυγεις.
boomb.
η γκομενα θελει να τις εξηγησης το λογο για το καθε σταση που θα τις κανεις στο γαμησι.
θελει να μαθει το λογο που θα σου παρη πιπα,το λογο που θα την στησεις στα 4,το λογο που θες να την γαμισεις απο το κωλο,και για ποιο λογο θελεις να την χυσεις στα μουτρα.τελικα θα φυγεις αγαμητος,και αυτη θα ζηταει το λογο που την παρατας.
σιλβα.
η γκομενα που ενω θα εχεις κανονισει να την γαμησις στο σπιτι,η σε κανενα κυριλε ξενοδοχειο,και αυτη θα θελει να την γαμησις μεσα στο αυτοκινητο σε καποια ερημια και ας εχει -5 βαθμους θερμοκρασια.τις κανει το χατηρι και πας να την γαμησις τελικα οπως θελει,και στην διαρκεια που την γαμας,σε ρωταει ποσα κυβικα ειναι το αυτοκινητο,την λαστιχα φοραει.ντυνεσε την αφηνεις στην ερημια και φευγεις.
κλωνα.
η γκομενα που θα θελει για μτην γαμησις να τις εξηγεις πρωτα ολη την ιστορια τις ζωης σου.θα σου ζητησει να σκεφτει αν θα γαμηθει μαζι σου,γιατι θελει το χρονο τις.βασικο ρολο θα παιζει εκεινο το καιρο που θα την γαμησεις,που θα βρισκοντε οι αντικειμενικες αξιες των ακινητων,και αν θα ανεβεις ο συντελιστης δομησης.
αλλιντισα.
ειναι η πουρογκομενα που θα στην πεσει στα ισα για να γαμηθει μαζι σου.δεν χρειαζετε ψυσιμο γιατι σε ψηνει αυτη και μαλιστα καλα.μολις την ξεβρακωσεις θα δεις το πεσμενο τις βυζι,τις ραγαδες τις,το ενα μουνοχειλο να ειναι αρκετα πιο κατω απο το αλλο,και γενικα μια εικονα σηψης,αυτοματος θα σκεφτεις ποσα χρονια θελεις για να βγεις στην συνταξη.δεν ξεκινας καν να γαμας.ντυνεσε και φευγεις.ειναι ακριβος αυτο που λεμε,γουρουνι στο σακι.
μπαιτ.
θα μας πει ο αβραμης πως ειναι μολις την γαμησει.