nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
της ποιας?τη λουκρητία τη φαντάζομαι να χει φωνή και τρόπο ομιλίας σαν της γκίζας που κάνει εκπομπή το πρωί στο σκάι
της ποιας?τη λουκρητία τη φαντάζομαι να χει φωνή και τρόπο ομιλίας σαν της γκίζας που κάνει εκπομπή το πρωί στο σκάι
βουαλά......oxi_nontas έχω ένστικτο ότι θα μοιάζεις σαν και αυτόν τον Αρειανό με το σκουφάκι..... ;)
Την Λουκια καπως ετσι....
Για την Αλι δεν ξερω αλλα μαλλον αρκετα καυλερουα...
ρε τρελέέέέέέέέ!!!!!!!!!!βουαλά......
χαχαχαχα ατελειώτα respectμιας ηλίθιας
νάτσο εδώ σε χω
το 2012. Το γράψανε οι Μάγια, θα γαμήσεις τη μπάιτ τότε
σε ψω κόψει για τέτοιο τυπά....πολύ κουζουλό στυλ αυτός!!!!ρε τρελέέέέέέέέ!!!!!!!!!!
καλά το πας καλά το πας...
πες και για μένα γιατί μου έλειψε το "σταύρακααα"
και γω κάπου εκεί τη κόβω να είναι....λοιπόν ένα ένστικτο πάντως μου "λέει" πως χαριτωμένη γκομενίτσα και ψιλοκαλή πρέπει να είναι η boomb.τί λες εσύ?η λουκρητία είναι μικρή?τη φανταζόμουν τουλάχιστον 40
ναι μια θηλυκότητα και γω νομίζω την έχεικαι γω κάπου εκεί τη κόβω να είναι....λοιπόν ένα ένστικτο πάντως μου "λέει" πως χαριτωμένη γκομενίτσα και ψιλοκαλή πρέπει να είναι η boomb.τί λες εσύ?
ετσι ποβεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλ
από κει και πέρα....ντάξει δε θέλω να γίνω κακός γτ θα πέσουν όλες να με φάνε με ατάκες του στυλ...."γτ εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι?και βγάζεις συμπεράσματα κλπ κλπ"....και δε γουστάρω,οπότε μένω μόνο σε θετι΄κά σχόλιαναι μια θηλυκότητα και γω νομίζω την έχει
από κει και πέρα....ντάξει δε θέλω να γίνω κακός γτ θα πέσουν όλες να με φάνε με ατάκες του στυλ...."γτ εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι?και βγάζεις συμπεράσματα κλπ κλπ"....και δε γουστάρω,οπότε μένω μόνο σε θετι΄κά σχόλια