Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
oxi_nontas έχω ένστικτο ότι θα μοιάζεις σαν και αυτόν τον Αρειανό με το σκουφάκι..... :dancing: :tickedoff: :rockon: ;) :) :dancing:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Την Λουκια καπως ετσι....

http://[URL unfurl="true"]www.pestaola.gr/img1/megan-fox-casual-looks-01.jpg[/img[/URL]]

Για την Αλι δεν ξερω αλλα μαλλον αρκετα καυλερουα... :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
η λουκρητία είναι μικρή?τη φανταζόμουν τουλάχιστον 40

athanasios1049

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
το 2012. Το γράψανε οι Μάγια, θα γαμήσεις τη μπάιτ τότε  :rockon:

3 χρονια να κυνηγαω μια γυναικα,κ τελικα να τον πετυχω το σκοπο μου....αυτα ειναι..

μπορει να την εχω ριξει κ πιο νωρις...δε μπορει μια γκομενα να ειναι τοσο σκληρο καρυδι...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
πες και για μένα γιατί μου έλειψε το "σταύρακααα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσενα σε φανταζομαι να γυρνας μεσοκοπη απο την Λαχαναγορα με σαγιοναρα λαστιχενια μιτσουκο, ραντακι κοκκινο και τρια τεταρτα χακι και να καπνιζεις ασο φιλτρο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
η λουκρητία είναι μικρή?τη φανταζόμουν τουλάχιστον 40
και γω κάπου εκεί τη κόβω να είναι....λοιπόν ένα ένστικτο πάντως μου "λέει" πως χαριτωμένη γκομενίτσα και ψιλοκαλή πρέπει να είναι η boomb.τί λες εσύ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ετσι ποβεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
και γω κάπου εκεί τη κόβω να είναι....λοιπόν ένα ένστικτο πάντως μου "λέει" πως χαριτωμένη γκομενίτσα και ψιλοκαλή πρέπει να είναι η boomb.τί λες εσύ?
ναι μια θηλυκότητα και γω νομίζω την έχει :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θηλυκότητα πόβεεεεεεεεεεεεεεελλλλ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποβελ :-*
Παλι κωλοτριβεσαι εδω?Αφου δεν γαμας ουτε γαμανε στρακια εδω οπως λεει και ο πλε :rockon: :rockon:
Μπορω να σου ριξω μερικες φαπες ομως να στανιαρεις μπινε :uglystupid:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ναι μια θηλυκότητα και γω νομίζω την έχει :think:
από κει και πέρα....ντάξει δε θέλω να γίνω κακός γτ θα πέσουν όλες να με φάνε με ατάκες του στυλ...."γτ εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι?και βγάζεις συμπεράσματα κλπ κλπ"....και δε γουστάρω,οπότε μένω μόνο σε θετι΄κά σχόλια

Επισκέπτης
από κει και πέρα....ντάξει δε θέλω να γίνω κακός γτ θα πέσουν όλες να με φάνε με ατάκες του στυλ...."γτ εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι?και βγάζεις συμπεράσματα κλπ κλπ"....και δε γουστάρω,οπότε μένω μόνο σε θετι΄κά σχόλια

Τι ειναι αυτα?Μεσα στο γηπεδο σου και φοβασαι τις καρακαξες του κοσμοπολιταν? :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom