τι δηλαδη? να σου εξηγησω το μελαχρινος η το συνεσταλμενος?
αυτο που φανταζομαι λεω. ;)
βρε αγαμητη πατσαβουρα.το παιζεις και ξυπνια.καγκουρας με τις μπαντες ειναι αυτος!!!
νατσο οχι στον αθανασιο! εσυ εισαι μετριο αναστημα, μελαχρινος με ψιλογωνιες και στο ψιλογυμνασμενο.
Ε όχι ρε φίλε να μου πεις ότι με φαντάζεσαι σαν αυτή τη ποντικομαμή.....έλεοςσαν τον πετράκη τον ανηψιό του δόγγανου
στα χρώματα με πέτυχες κουφάλα
καγκουρας με τις μπαντες ειναι αυτος!!!
νατσο οχι στον αθανασιο! εσυ εισαι μετριο αναστημα, μελαχρινος με ψιλογωνιες και στο ψιλογυμνασμενο.
βρε αγαμητη πατσαβουρα.το παιζεις και ξυπνια.
απο που με εκοψες οτι ειμαι και καγκουρας?
αντε χωρισε απο τον αντρα σου και πλακωσου στην πουτσα,γιατι εχεις καρβουνιαστει εντελος.
ενω εσυ ολα τα συμπερασματα που εχεις βγαλει γ μας τα εβγαλες μετα απο διατριβη...!βρε αγαμητη πατσαβουρα.το παιζεις και ξυπνια.
απο που με εκοψες οτι ειμαι και καγκουρας?
αντε χωρισε απο τον αντρα σου και πλακωσου στην πουτσα,γιατι εχεις καρβουνιαστει εντελος.
την αληντισσα ξανθιά με μακρύ μαλλί αλλά σοβαρή γκόμενα, απ'αυτές που άμα πεις κάτι που δεν τους αρέσει σε κοιτάνε στραβά και το βουλώνεις
Ε όχι ρε φίλε να μου πεις ότι με φαντάζεσαι σαν αυτή τη ποντικομαμή.....έλεος
Υ.Γ:Κάτι είναι και αυτό(που πέτυχα τα χρώματα)
Ρε μάστορα έλεος με αυτό.....θα ξεράσω τη καρμπονάρα που έφαγα(ήταν και απαίσια)αλλιντισα.
ειναι η πουρογκομενα που θα στην πεσει στα ισα για να γαμηθει μαζι σου.δεν χρειαζετε ψυσιμο γιατι σε ψηνει αυτη και μαλιστα καλα.μολις την ξεβρακωσεις θα δεις το πεσμενο τις βυζι,τις ραγαδες τις,το ενα μουνοχειλο να ειναι αρκετα πιο κατω απο το αλλο,και γενικα μια εικονα σηψης,αυτοματος θα σκεφτεις ποσα χρονια θελεις για να βγεις στην συνταξη.δεν ξεκινας καν να γαμας.ντυνεσε και φευγεις.ειναι ακριβος αυτο που λεμε,γουρουνι στο σακι.
μπαιτ.
θα μας πει ο αβραμης πως ειναι μολις την γαμησει.
λουκριτια τοσο κοντρα που μου πας τωρα τελευταια θα νομιζουν οτι σε ειχα γκομενα και χωρισαμε για τον λογο που εγραψα.ενω εσυ ολα τα συμπερασματα που εχεις βγαλει γ μας τα εβγαλες μετα απο διατριβη...!
αν εννοείς τότε που είχε παίξει στις ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα τότε ναι(πιστεύω να τον είχες πετύχει)
σοβαρά τώρα...σε φαντάζομαι σε κάτι σε γεωργούλη
μπαιτ.
θα μας πει ο αβραμης πως ειναι μολις την γαμησει.
τί διάολο το πραγματικό νάτσο σκόκο περιγράφεις?καγκουρας με τις μπαντες ειναι αυτος!!!
Μόνο ο Αρκανς με πέτυχε ΑΚΡΙΒΩΣσε πέτυχα μάνα μ'?
σε πέτυχα μάνα μ'?
καμια φορα ρε αβραμη.θελει μυαλο να το καταλαβεις?ποτε ομως θα γινει αυτο;
τι δηλαδη? να σου εξηγησω το μελαχρινος η το συνεσταλμενος?
αυτο που φανταζομαι λεω. ;)
ποτε ομως θα γινει αυτο;